- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
-
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
O zaman olasi ters bi durum icin b planin olsun kendi birikimini yapmaya basla nolur nolmazVar mal mülk apartman var 6 kardeşler ama baba yok annede tapuları vermediği için mecbur mahkum kaldık adamın üstüne olsa boşar alırsım hakkımı
Çok geç oldu ama yeni yeni başladım biriktirmeyeO zaman olasi ters bi durum icin b planin olsun kendi birikimini yapmaya basla nolur nolmaz
Olsun bu da biseydir madem bi guvencen yok once kendini garantiye al eşin sanirim yanlis yollarda her ihtimale hazir olÇok geç oldu ama yeni yeni başladım biriktirmeye
Eğer boşanamayacaksanız hiç kurcalamayın derim. Bazen bilmemek bilmekten daha iyidir. Ama o şüphede girmiş içinize. Bunla mücadele etmekte çok zor. Şöyle yap diyemiyorum bu konudaHiç girişmiyorum o yüzden korkuyorum tüm dediklerinizde var zor sabır etmeye çalışıyorum sadece inşallah ben yanılıyorum diye buraya yazdım ablamlarda evin var çocuklarınada bakıyor otur diyor acaba çok fazlamı değer veriyorum
Slm herkese bugün 11 yıllık evliliğimde ilk defa çocuklarımı bırakıp evi terk ettim bundan taraf değilim ama benim anne babam vefat etmiş eşim her zaman sabah 6 lara kadar içip barda karılarla gezen biri oldu 3-4 yıldır bunu yapıyor çok sabrettim konuştum olmadı artık bi ders için evini yuvasını kaybetme korkusu yaşaması gerekiyordu gidecek yerim ya ablamın evi ya abimin yani biri enişte biri yenge evlatlarınla kaç gün kalabilirsin çıkıp geldim içim sıkılıyor bir yandanda umut dolu yani
Slm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim
Yine alamazdın üstüne geçse bile aileden geldiği için hak talep edemiyorsun. Bu adamı ya böyle çekicen ya da boşanıcan zira bu adam aldatıyorVar mal mülk apartman var 6 kardeşler ama baba yok annede tapuları vermediği için mecbur mahkum kaldık adamın üstüne olsa boşar alırsım hakkımı
Aynen buAldatma işareti bu söyledikleriniz ama günahını almayalım belki sizden gizlediği bir sorunu problemi var konuşmayı deneyin tabi telefonunu da karıştırın
tam yazacaktim ki yinede kötü dusunmeyelim size acamadi maddi yada isle ilgili bir skntisi vardir diye lakin şu yorumunuzdan sonra üzgünüm ama esiniz malesef bulmus takilacak biriniTelefona dokunamıyorum şifreli köşe bucak saklıyor
Anlattiklarinizla yorumlara verdiğiniz cevapla ben bile anladım ki aldatililiyorsunuz maalesef. Akliniza ilk aldatilmak gelmiş zaten icine dogduysa doğrudur. Benim arkadaşım aldatıldığını aynı bu şekilde öğrendi eşi onunla birlikte olmayı kestiği zaman. Allah yardımcın olsun14 yıllık evliyim 2 çocuk annesi eşim sevgisini normalde yatakla bağdaştırır. Ama ne olduğunu anlamadım eve gelmemeye başladı evde olduğu zamanda uykum var yorgunum demeye başladı 1-2 aydır aşırı her fırsata isteyen adam birden isteksizlik oluştu ne yapayım sizce aldatıyormu aklımda deli sorular
Nereye gidecem boşanınca ne abi ne abla kaç gün barındıracak 2 çocukla birde bilmiyorum bende kurtulmak istiyorum amaBence boşan ondan gelecek mal mulkden hayır beklenmez hayatını bununla harcama derim
Amin saolunAnlattiklarinizla yorumlara verdiğiniz cevapla ben bile anladım ki aldatililiyorsunuz maalesef. Akliniza ilk aldatilmak gelmiş zaten icine dogduysa doğrudur. Benim arkadaşım aldatıldığını aynı bu şekilde öğrendi eşi onunla birlikte olmayı kestiği zaman. Allah yardımcın olsun
En son o olacak herhalde kim çocuklarıma bakacak nerde kalacam aklımda deli sorularDerdin seninle niye birlikte olmadığı mı? Daha ne kadar katlancaksın bu adama ve daha ne kadar kandıracaksın kendini?
Boşan, gir bi işe, çocuklar okul cağında tahminimce, nafakanida alır dertsiz tasasız yaşarsın.
Çok güzel yorumlamışsınız aynen çıkmaz bi durumdayım oturup sabretmeyi öğrenecem oda çok zorr anlatamam içim sıkılıyorMalesef eşin seni aldatıyor, seninle yatmamasının eve geç gelmesinin telefonunu ortada bırakmamasının ve şifreli olmasının başka hiçbir açıklaması olamaz. İyi düşünmek lazım, 2 çocuğa bakmak zor olur senin için. Ayrılınca sana bir ev alsa sende çalışsan eyvallah o zaman geçirebilirsiniz. Ama ev kira olunca nasıl olacak, kirami ödeyeceksin çocuklara kendine mi bakacaksın. Zaten elin kolun bağlı gibi boşanmicaksın geçim sıkıntısı yüzünden yada eşini sevdiğin için.bari üzerine düşme şüphelendiğini belli etme hatta hiç kurcalama, hem gerçeği öğrendiğinde onunla yaşaması zor olacak,hemde susamayacaksın illaki eşine gerçeği bildiğini söyleyeceksin. Söyledikten sonra ayrılman gerek. Yoksa bilip devam edersen adamın gözünde küçüleceksin. Gurursuz olacaksın. Kendini o duruma düşürme. Hic bir erkek ne iyi karım var bana ailesine sahip çıkıyor. Yaptım bi eşseklik ama o beni bırakmadı demez çünkü
Allah yarcımcın olsun. Umarım eşin hatasını anlar sana evine bağlanırÇok güzel yorumlamışsınız aynen çıkmaz bi durumdayım oturup sabretmeyi öğrenecem oda çok zorr anlatamam içim sıkılıyor
geçmiş olsun size o şimdi asker ama başkasının askeriTelefona dokunamıyorum şifreli köşe bucak saklıyor