Eşim birlikte olmak istemiyor

Bence boşan ondan gelecek mal mulkden hayır beklenmez hayatını bununla harcama derim

Eğer boşanamayacaksanız hiç kurcalamayın derim. Bazen bilmemek bilmekten daha iyidir. Ama o şüphede girmiş içinize. Bunla mücadele etmekte çok zor. Şöyle yap diyemiyorum bu konuda

Evliliğin için diyemem belki ama kendin için bişeyler yap.

Derdin seninle niye birlikte olmadığı mı? Daha ne kadar katlancaksın bu adama ve daha ne kadar kandıracaksın kendini?

Boşan, gir bi işe, çocuklar okul cağında tahminimce, nafakanida alır dertsiz tasasız yaşarsın.

Eve geldiğinde üzerini çıkarınca bi koklasanız kıyafeti eşinizin kokusunu tanırsınız aslında ya da ne bilim konuşma tarzı size bakışı falan değişti mi ya dilerim inşallah yanılan biz oluruz belki hastadır onunla ilgili araştırma yapıyordur sizinde gormenizi istemiyordur ya polyanna değilim ama iyi düşünelim inşallah biz yanılırız durumdan haberdar et bizi de konunun takipçisiyim

Var mal mülk apartman var 6 kardeşler ama baba yok annede tapuları vermediği için mecbur mahkum kaldık adamın üstüne olsa boşar alırsım hakkımı
Yine alamazdın üstüne geçse bile aileden geldiği için hak talep edemiyorsun. Bu adamı ya böyle çekicen ya da boşanıcan zira bu adam aldatıyor

Daha önce de sabahlara kadar eve gelmiyor, başka kadınlarla geziyor demişsiniz eşiniz için. 3-4 yıldır böyleymiş üstelik.

Yani aldatılıyorsunuz açık açık. Başka kadın değil kadınlar var.
Bu adamla birlikte olmayı nasıl içiniz alıyordu zaten? Hastalık kapma ihtimaliniz de çok yüksek.

Eşiniz kesin olarak aldattığı ortada ama sizinle birlikte olmak istese kabullenecekmisin onu anlayamadim

Anlattiklarinizla yorumlara verdiğiniz cevapla ben bile anladım ki aldatililiyorsunuz maalesef. Akliniza ilk aldatilmak gelmiş zaten icine dogduysa doğrudur. Benim arkadaşım aldatıldığını aynı bu şekilde öğrendi eşi onunla birlikte olmayı kestiği zaman. Allah yardımcın olsun

Amin saolun

En son o olacak herhalde kim çocuklarıma bakacak nerde kalacam aklımda deli sorular

Malesef eşin seni aldatıyor, seninle yatmamasının eve geç gelmesinin telefonunu ortada bırakmamasının ve şifreli olmasının başka hiçbir açıklaması olamaz. İyi düşünmek lazım, 2 çocuğa bakmak zor olur senin için. Ayrılınca sana bir ev alsa sende çalışsan eyvallah o zaman geçirebilirsiniz. Ama ev kira olunca nasıl olacak, kirami ödeyeceksin çocuklara kendine mi bakacaksın. Zaten elin kolun bağlı gibi boşanmicaksın geçim sıkıntısı yüzünden yada eşini sevdiğin için.bari üzerine düşme şüphelendiğini belli etme hatta hiç kurcalama, hem gerçeği öğrendiğinde onunla yaşaması zor olacak,hemde susamayacaksın illaki eşine gerçeği bildiğini söyleyeceksin. Söyledikten sonra ayrılman gerek. Yoksa bilip devam edersen adamın gözünde küçüleceksin. Gurursuz olacaksın. Kendini o duruma düşürme. Hic bir erkek ne iyi karım var bana ailesine sahip çıkıyor. Yaptım bi eşseklik ama o beni bırakmadı demez çünkü

Çok güzel yorumlamışsınız aynen çıkmaz bi durumdayım oturup sabretmeyi öğrenecem oda çok zorr anlatamam içim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…