- 4 Nisan 2019
- 56
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
Aldatma işareti bu söyledikleriniz ama günahını almayalım belki sizden gizlediği bir sorunu problemi var konuşmayı deneyin tabi telefonunu da karıştırın14 yıllık evliyim 2 çocuk annesi eşim sevgisini normalde yatakla bağdaştırır. Ama ne olduğunu anlamadım eve gelmemeye başladı evde olduğu zamanda uykum var yorgunum demeye başladı 1-2 aydır aşırı her fırsata isteyen adam birden isteksizlik oluştu ne yapayım sizce aldatıyormu aklımda deli sorular
Telefona dokunamıyorum şifreli köşe bucak saklıyorAldatma işareti bu söyledikleriniz ama günahını almayalım belki sizden gizlediği bir sorunu problemi var konuşmayı deneyin tabi telefonunu da karıştırın
Bilmiyorum öyle olsun umarım aldatılmaktansaBu belirtiler sanki ona işaret ama genede kötüye yormasakmı acaba rahatsızlığı falan mı var yada andropoza falan mı girdi ki?
Eğer parmak izi kilidi ile açılıyorsa gece uykusunda parmağını telefona dokundurun açılırTelefona dokunamıyorum şifreli köşe bucak saklıyor
Ereksiyon ya da erken boşalma sorunu varmıydı? Yoksa son zamanlarda birlikte olup, var mı diye gözlemlediniz mi?14 yıllık evliyim 2 çocuk annesi eşim sevgisini normalde yatakla bağdaştırır. Ama ne olduğunu anlamadım eve gelmemeye başladı evde olduğu zamanda uykum var yorgunum demeye başladı 1-2 aydır aşırı her fırsata isteyen adam birden isteksizlik oluştu ne yapayım sizce aldatıyormu aklımda deli sorular
Umarım kanıt bulupta bişeye şahit olmadan böyle bişeyi ne eşinize nede kendinize yakıştırmayın önce elinizde bi kanıtınız olsunBilmiyorum öyle olsun umarım aldatılmaktansa
Yok öyle sorunları yoktuEreksiyon ya da erken boşalma sorunu varmıydı? Yoksa son zamanlarda birlikte olup, var mı diye gözlemlediniz mi?
Aldatılma ihtimaline gelince o da var tabi ama böyledir diyemiyorum. Gözlemleyecek olan sizsiniz.
Siz yaklaşmayı deneyin. Değişiklikler yapın belki tepki verir.Yok öyle sorunları yoktu
Düşünmek istemiyorum inşallah yokturUmarım kanıt bulupta bişeye şahit olmadan böyle bişeyi ne eşinize nede kendinize yakıştırmayın önce elinizde bi kanıtınız olsun
Denedim istediğimi dile getirdim 1 gece zorla yaptı yapamadı hatta diğer günlerde yorgunum yarın diyip geçiştirdiSiz yaklaşmayı deneyin. Değişiklikler yapın belki tepki verir.
Kesinlikle aldatıyor derimTelefona dokunamıyorum şifreli köşe bucak saklıyor
Hayır şifre var parmak izini kaldırmışEğer parmak izi kilidi ile açılıyorsa gece uykusunda parmağını telefona dokundurun açılır
Kaç yaşındaki bu adam.Denedim istediğimi dile getirdim 1 gece zorla yaptı yapamadı hatta diğer günlerde yorgunum yarın diyip geçiştirdi
Nasıl takip edecem araba lazım birde çocuklarla sporda oluyoruz 7-8 eve gelince o çoktan yok oluyorEve gelmiyorsa takip edin
Erkek değilmi herşey beklenir
Erkek sinek bile ısırmadan gitmiyor
36Kaç yaşındaki bu adam.
İnşallahDüşünmek istemiyorum inşallah yoktur
Bi günde gitmeyin bakın bakalım evden nasıl çılıyor. Arkasından taksiye atlayıp takip edin çocuklarıda bırakın komşuyaNasıl takip edecem araba lazım birde çocuklarla sporda oluyoruz 7-8 eve gelince o çoktan yok oluyor