How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim birikim yapmak istemiyor :(

bence harika olur.bu konunun en vurucu yeri oldu dutlar.:KK53:
Oho cey, sen işi hiç bilmiyorsun.
Ellerinde torbalarla teyzeler de mi görmedin?
Dağdaki otlar, meyveler bitti bile.
Anacım komşuyuz malum, çoğu yer dut erik ağacı, kaldır bir başını bak, erikler bitti, teyzeler götürdü😂
Böyle böyle diktiler evleri, ne sanıyon aaa sen de yani, ben mi öğreteceğim😂
Azıcık göğe bakıcan, fırsatı görücen.

Oho cey, sen işi hiç bilmiyorsun.
Ellerinde torbalarla teyzeler de mi görmedin?
Dağdaki otlar, meyveler bitti bile.
Anacım komşuyuz malum, çoğu yer dut erik ağacı, kaldır bir başını bak, erikler bitti bile, teyzeler götürdü😂
Böyle böyle diktiler evleri, ne sanıyon aaa sen de yani, ben mi öğreteceğim😂
Azıcık göğe bakıcan, fırsatı görücen.
valla iş arıyordum bu işe başlayayım o zaman.toplar toplar arabanın bagajına doldurur züğürt ağa gibi satarım mahalle mahalle.hoporlör de lazım ama duttt varr erik varrrrr demek için :KK45:

valla iş arıyordum bu işe başlayayım o zaman.toplar toplar arabanın bagajına doldurur züğürt ağa gibi satarım mahalle mahalle.hoporlör de lazım ama duttt varr erik varrrrr demek için :KK45:
Hoparlöre gerek yok, ben sana noktaları söylerim ana arterleri.
Şuan bildiğim bagajda meyve satan 6 abi var mesela😂😂😂
Hiç sanmıyorum ki bahçe hasadı olsun ajshshsh.

Şaka bir yana bir pahalı satıyorlar, el yakıyor ha, geçen alayım dedim çarpıldım.

Hoparlöre gerek yok, ben sana noktaları söylerim ana arterleri.
Şuan bildiğim bagajda meyve satan 6 abi var mesela😂😂😂
Hiç sanmıyorum ki bahçe hasadı olsun ajshshsh.

Şaka bir yana bir pahalı satıyorlar, el yakıyor ha, geçen alayım dedim çarpıldım.
valla okul kapandı kapanalı arabayı çıkarmıyorum.param yok benzin alacak.arabayla dolaşa dolaşa satma işi cıks olmaz.anca aynı yerde durarak olabilir tüm gün.ona da tanıdık zabıta lazımmm.

Film, çok sevdiğim iki teyzem var. Öz teyzelerimden ayırmam. Öyle bir zenginlik ve hayatın içinden geçmişler ki.. X şehrin sayılı iş adamlarından birinin batış hikayesi ve anlatamıyorum ifşa olunur diye.

Söyledikleri şeyi söyleyim sana "Köşede bir arsan/evin dursun, sabit maaşlı bir yerin olsun"
Ayrıntı veremiyorum anlaşılır diye, yetenekli bir kadın evde tablo yapar satardı her yerden geçti, ama o eller şu an tutmuyor ve kocasından kalan tek ev ve maaş ile geçiniyor.

İnsan biriktirmek önemli. Bunun asla aksini söyleyemem, biz de "Çocuğuna bırakabileceğin en güzel miras, temiz bir isimdir" diye yetiştik. Ama varken de üç beş bir şey yapılır. Sen yapmazsın, sen bilirsin. Yapanları yadırgamam, vizyonsuz da demem.
Vallahi çok dogru. Babam da o kadar zengindi eve çantalarda mark getirirdi ( markin mark olduğu zamanlardı:))) ) evimiz arabamız vardı ama babam su akıyo diye meselâ o zaman 1000 tl ye aldığı arsalari satmış geleceği ongoremeyip şuan oralar multi milyarder yapacak değer kazandı. Ha illa arsa ev yat kat değil bende birikim mantığını o kadar yılık rahat yaşamimdan sonra bu yıl kavradım ve 5 kazanıyorsan 4 ünü ye 1 ini at kenara düşüncesini cok destekliyorum

valla okul kapandı kapanalı arabayı çıkarmıyorum.param yok benzin alacak.arabayla dolaşa dolaşa satma işi cıks olmaz.anca aynı yerde durarak olabilir tüm gün.ona da tanıdık zabıta lazımmm.
Hiçbir şey olmuyor, ben camdan görüyorum.
Kendilerine mesken edinmişler, site önlerinde günleri var mesela ya da cadde sokak üzeri.
Yeni bir meslek kolu bu resmen, köyden kiraz yollanmıştı, tezgaha mı döksem diye düşünmedim değil.😂
Çok para var çok.
Ben diyorum eskiye dönüş var, ekmek biçmek değerleniyor doğal yaşam, siz daha gülün ahahsh😂

piraye piraye koş yazın boş oturma.ek iş buldum bize.seyyar satıcı olacağız :KK45:
Global vatandaşların bahçelerinden toplayıp kaldırımda saticaz diyosun... :-) Burda , paylaşım kutsaldır, mülkiyet kötüdür, kahrolsun kapitalizm naraları atanlar bahcelerine kazara izinsiz gireni topugundan vuruyorlar ama biliyorsun di mi? Okul taksidi cikarcaz derken yatmayalim sonra aylarca yanyana:KK14:

Global vatandaşların bahçelerinden toplayıp kaldırımda saticaz diyosun... :-) Burda , paylaşım kutsaldır, mülkiyet kötüdür, kahrolsun kapitalizm naraları atanlar bahcelerine kazara izinsiz gireni topugundan vuruyorlar ama biliyorsun di mi? Okul taksidi cikarcaz derken yatmayalim sonra aylarca yanyana:KK14:
valla her tarafım tarla her tarafım köy ama daha bir tabak meyve getiren olmadı al ye canın çekmiştir diye.bir de toplamaya kalksak kesin topuktan vuruluruz.dilencilik işine girsek o da olmaz .onun da mafyası var.orda da topuktan vurulma tehlikesi bakii :KK45:

Aman ne milletin bahçesi, özel mülk olmaz, ona karşıyız yahu😂
Gözümüze kestirdiğimiz devlet arasizinde ya da belediye parklarında elde sepetle geziciz, ola ki bir durum oldu ‘satıcı değil kullanıcıyım abi ben’ fikrinden yırtarız, en fazla iki kovalar, ter atar yağ yakarız.

Gözümüze kestirdiğimiz devlet arasizinde ya da belediye parklarında elde sepetle geziciz, ola ki bir durum oldu ‘satıcı değil kullanıcıyım abi ben’ fikrinden yırtarız, en fazla iki kovalar, ter atar yağ yakarız.
Allahım senin içinde nasıl ve kaç tane kişilik var ulen 🤣🤣🤣🤣🤣

Dut mevzusu nedir bilmiyorum, konuda ne yorumlar yapıldı onu da bilmiyorum bir ana içeriğe baktım bir de son birkaç sayfadaki geyikleri gördüm, yalnız yazacaklarımı kimse üzerine alınmasın ev sahibi olmayla alakalı genel olarak çevremde gördüklerimi yazacağım.

Bazı insanlar bir sürü ev sahibi olmak için boğazından acayip kesiyor, bu konunun başlangıcı ev sahibi olma birikim yapmaymış ya, ben hem boğazdan kısıp hiçbir şey yiyip içmeden birikim yapılmasına hem de har vurup harman savurmaya karşıyım, orta yolu bulmak gerek.

Yıllar evvel eşimin ortağı olan biri vardı, gençtik o zaman ortak da genç bekar adamdı, gez toz yiyip iç birikim de yap değil mi?
Yok anacım bunlar asla para harcamazdı tam varyemezlerdi, bazen bize gelirdi kahvaltıya veya yemeğe, sosyete sofrası kuruyorsunuz derdi, ki hepimizin sofrasında olan kahvaltılıklar yemekler olurdu, kahvaltıda standart kahvaltılıkları yemek sosyetelikmiş onlara göre 🤷‍♀️

Yemeye yemeye İstanbul’da apartman diktiler biz aynı gelirle 1 ev alabildik 🤣

Şu anki oturduğum yerde de silkelesem milyonlarca lira çıkacak insanların yaşamına bakıyorum yemiyorlar, buralarda doğalgaz yok, ısınma vb ihtiyaçlarımız için ya soba ya klima kullanmamız gerekiyor, ülkenin gizli zenginleri diyebileceğim çevremde bırakın klima kullanmayı, soba kursa odun kömür alsa maddi olarak sarsılmayacak insanlar dağdan kırdan bayırdan beleş ağaç parçaları topluyor.

Birikim geleceğe yatırım için gerekli, gençlikte tamam ama yaşlılıkta paranız olması şart fakat gezmeyeyim, yemeyeyim diye diye gözünü para ve mal hırsı bürümesi de aşırı.

Devlet geçen senelerde babamın tapulu arazilerden birine el koydu bacım , denize sıfır bahcemize bile giremiyoz artık ,bizim devlet sana bana dut kaptırır mi?

Dut mevzusu nedir bilmiyorum, konuda ne yorumlar yapıldı onu da bilmiyorum bir ana içeriğe baktım bir de son birkaç sayfadaki geyikleri gördüm, yalnız yazacaklarımı kimse üzerine alınmasın ev sahibi olmayla alakalı genel olarak çevremde gördüklerimi yazacağım.

Bazı insanlar bir sürü ev sahibi olmak için boğazından acayip kesiyor, bu konunun başlangıcı ev sahibi olma birikim yapmaymış ya, ben hem boğazdan sıkılıp hiçbir şey yiyip içmeden birikim yapılmasına hem de har vurup harman savurmaya karşıyım, orta yolu bulmak gerek.

Yıllar evvel eşimin ortağı olan biri vardı, gençtik o zaman ortak da genç bekar adamdı, gez toz yiyip iç birikim de yap değil mi?
Yok anacım bunlar asla para harcamazdı tam varyemezlerdi, bazen bize gelirdi kahvaltıya veya yemeğe, sosyete sofrası kuruyorsunuz derdi, ki hepimizin sofrasında olan kahvaltılıklar yemekler olurdu, kahvaltıda standart kahvaltılıkları yemek sosyetelikmiş onlara göre 🤷‍♀️

Yemeye yemeye İstanbul’da apartman diktiler biz aynı gelirle 1 ev alabildik 🤣

Şu anki oturduğum yerde de silkelesem milyonlarca lira çıkacak insanların yaşamına bakıyorum yemiyorlar, buralarda doğalgaz yok, ısınma vb ihtiyaçlarımız için ya soba ya klima kullanmamız gerekiyor, ülkenin gizli zenginleri diyebileceğim çevremde bırakın klima kullanmayı, soba kursa odun kömür alsa maddi olarak sarsılmayacak insanlar dağdan kırdan bayırdan beleş ağaç parçaları topluyor.

Birikim geleceğe yatırım için gerekli, gençlikte tamam ama yaşlılıkta paranız olması şart fakat gezmeyeyim, yemeyeyim diye diye gözünü para ve mal hırsı bürümesi de aşırı.
Annemin komşusu yemin ederim o çocuklar yıllarca meyve nedir bizim evde yediler 😢

Devlet geçen senelerde babamın tapulu arazilerden birine el koydu bacım , denize sıfır bahcemize bile giremiyoz artık ,bizim devlet sana bana dut kaptırır mi?
aaa kaderdaşız.yeminle bizim de arsaya el koydu park alanı ilan etmiş.ama etrafında yakınında tek bir bina yok .ecinnilerin parkı olacak galiba? :KK53:

Back