- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.231
- 598
- Konu Sahibi farawayfromhometown
Ah Munecim, siz de benim gibisiniz desenize.Tek kazanmak olmaz, paylaşmak güzeldir, tadı öyle çıkarAaa bir dakika ilk ve orta okul döneminde ben de ticaretle meşguldüm yalnız benimkisi gayet legal bir ortaklıktı :))
Biz zeytinciyiz, bağ bahçe vardı da oralara girmeyeyim neyse baktım dedem hep kendi satıp kazanıyor dedim dede sen bu mahsülleri kaçtan satıyorsun, ben ticarete atılacağım senin zeytinler yağlar bende, sana kilo başına kaç kaat vereceğim onu söyle, fiyatta anlaştık kar koyarak çok satış yaptım okulda, bir de çocuğuz ya sevimliyiz de o zamanlar, öğretmenler, müdür, müdür yardımcıları alan bir daha alıyor sürekli müşterilerim hepsi para kazanmak tatlı geldi dedemin yaptığı başka bir iş vardı ona da el atıp dedemden komisyon aldım :))))
Para kazanmak da iyiydim ama tutmak da sıfırı çekiyorum, sen o kadar para kazan kenara atma hepsini çikolataya göm, kardeşine yedir olacak iş değil
Ben de rahmetli dedemin kazı kazanlarını oturur, hepsini kazırdım bir de parası alır, mahalle çocuklarına şeker alırdım.
Ey gidi mazi