- 21 Kasım 2021
- 265
- 264
- 33
- Konu Sahibi farawayfromhometown
Müne ya harbi konunun adı dutluk olsun ya Bir de ben konu güncellemesi nasıl yapabilirim en başaNe yazalım dutluk mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müne ya harbi konunun adı dutluk olsun ya Bir de ben konu güncellemesi nasıl yapabilirim en başaNe yazalım dutluk mu?
1 saat fark var aramızda yani daha erken bizde He atın ölümü arpadan olsun be kankaHe he villayı dusunuyom o değil de sen yat artık istersen, şişede durduğu gibi durmuyor meret, kokusu buraya kadar geldi namıssızın
Konuyu silmemek şartıyla düzenle butonuna basın, yazının bitimine güncelleme diye belirterek ekleyeceklerinizi ekleyinMüne ya harbi konunun adı dutluk olsun ya Bir de ben konu güncellemesi nasıl yapabilirim en başa
Rezillik baki diyorsun yaniKonuyu silmemek şartıyla düzenle butonuna basın, yazının bitimine güncelleme diye belirterek ekleyeceklerinizi ekleyin
Geriden geriden okuya okuya geldim.yenGEnC senden ne haber hiç pas vermiyorsun ,öyle oku geç insan bi iyi geceler der iş buldun herhalde
Ben de birinci sınıftayken kokulu kağıtlarımi, foto makinası şeklinde klik sesi çıkaran kalemtrasimi satmisim sınıf arkadaşlarıma. Annem benimle çok gurur duyardı, ticaret kafamın olduğunu söyler dururdu.Aaa bir dakika ilk ve orta okul döneminde ben de ticaretle meşguldüm yalnız benimkisi gayet legal bir ortaklıktı :))
Biz zeytinciyiz, bağ bahçe vardı da oralara girmeyeyim neyse baktım dedem hep kendi satıp kazanıyor dedim dede sen bu mahsülleri kaçtan satıyorsun, ben ticarete atılacağım senin zeytinler yağlar bende, sana kilo başına kaç kaat vereceğim onu söyle, fiyatta anlaştık kar koyarak çok satış yaptım okulda, bir de çocuğuz ya sevimliyiz de o zamanlar, öğretmenler, müdür, müdür yardımcıları alan bir daha alıyor sürekli müşterilerim hepsi para kazanmak tatlı geldi dedemin yaptığı başka bir iş vardı ona da el atıp dedemden komisyon aldım :))))
Para kazanmak da iyiydim ama tutmak da sıfırı çekiyorum, sen o kadar para kazan kenara atma hepsini çikolataya göm, kardeşine yedir olacak iş değil
Ovvvvv anason mu ekşimiş üzüm mü hangisi oluyor koku olarakHe he villayı dusunuyom o değil de sen yat artık istersen, şişede durduğu gibi durmuyor meret, kokusu buraya kadar geldi namıssızın
Yarasın hemşire bosver sen evi mevi, amaaaaan , en kötü günümüz böyle olsun, benim için de at bı shot1 saat fark var aramızda yani daha erken bizde He atın ölümü arpadan olsun be kanka
Dedi evleri ve yazlıklarından seslenerekYarasın hemşire bosver sen evi mevi, amaaaaan , en kötü günümüz böyle olsun, benim için de at bı shot
Yaani mune, sadece 2 saattir ve yalnızca yazılı iletişimden tanıdığım üyenin promil ölçümünü yaptım, bu sana yetmedi, bı de ne içtiğini mi soylememi mi bekliyorsun? şaka şaka, at bı elli söyliyimOvvvvv anason mu ekşimiş üzüm mü hangisi oluyor koku olarak
E kokusu geliyor dedin piraye 50 kaat mı kredi kartına taksit imkanı var mıYani mune, sadece 2 saattir ve yalnızca yazılı iletişimden tanıdığım üyenin promil ölçümünü yaptım, bu sana yetmedi, bı de ne içtiğini mi soyliyim? şaka şaka, at bı elli söyliyim
Yani mune, sadece 2 saattir ve yalnızca yazılı iletişimden tanıdığım üyenin promil ölçümünü yaptım, bu sana yetmedi, bı de ne içtiğini mi soylememi mi bekliyorsun? şaka şaka, at bı elli söyliyim
Sen ben de anca taksit yaparız müneE kokusu geliyor dedin piraye 50 kaat mı kredi kartına taksit imkanı var mı
Söyle kız ne iciyosan, müdiremiz bana soruyo bak, ben karışmam ben hep sarı kola , çay... biliyosun @MuneBak işte böyle böyle zengin oluyorlar yakalandınnn
Para yönetimi ders 1 - eldeki nakiti verip pirayenin parayı işletmesini sağlayacağımıza kendimiz işletiriz ona da taksitle öderiz, nakit elde kalır piraye parayı taksitle alırSen ben de anca taksit yaparız müne
Benim ayran içince ulaştığım kafada arkadaşımız no alkhol, yes çay kahve ayranSöyle kız ne iciyosan, müdiremiz bana soruyo bak, ben karışmam ben hep çay kahve, biliyosun @Mune
Bak yine olay karışıyor.Böyle deyip sonra da benim maaşım var diye beni şanslı görmüştün kıs filmdelisi bi açıklık bekliyoruz