İyi de yavrum, ev demek garanti değil.
Amaç kendini garanti etmekse bambaşka alanlar var, onu da söyledim.
Aksine parayı bir yere olmamış bir geleceğe bağlamak insanı garanti etmek yerine yıllarının hebasına sebep olur.
Ha herkeste ticari zeka var mı, o ayrı.
Bildikleri en güvenli yoldan gidiyorlar.
Bence mantıksız, bir ev parasını 3 senede iki katına çıkaracak alanlar varken, cidden mantıksız.
Yatılı okul meselesi aman ne abartılmış, görürüm valla fareli odada yatabilen varsa buyursun el kaldırsın, biz beslemeye başlamıştık artık, yatağımda koyun koyuna günlerim geçti, banyo için hamama giderdim yahu o da aylık ha

Süründüm diyorum, ev var diye ciddiye alınmıyor, ev benim değil ki ailemin, sanki kendi şahsi param.
Belki yiyecek, belki sokağa atılacağım, belki zırnık verilmeyecek ki babamı az çok biliyorsun, komando gibi yetiştirdi adam yahu, her duruma düştük kalktık.
Ben dilendim de şimdi, ne diyeyim yani yalan mı söyleyeyim, yol parası yemek parası için sokakta topladım, otostop çektim, borç taktım vs vs.
İçinden çorap çıkan yemekler vardı o yüzden komple açtık, şimdi buna da başka bir şey derler.
Sonuç olarak haybeden konuşmuyorum, dibi görmesi imkansız birinin dibi bir şekilde ucundan kıyısından tatmış bir şekilde tatmış fert olarak, evlatlarım da böyle yetişecek, kapitalist sistem içinde olduğu kadar ama mümkün mertebe uzak, bu kadar:)