How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Allahım senin içinde nasıl ve kaç tane kişilik var ulen 🤣🤣🤣🤣🤣
Aıshshshsus
Siz fazla ciddilisiniz, konuda herkes bana yürüdü de, gayet keyifli güzel anılar tadında yazdığımı bir tanıyan strobe anladı😂
Ah neler çekmişim ben beaaa😂
Hatta biri çocuğunuza bunu nasıl yapacaksınız dedi, fareler atacağım sandı herhalde😂
Materyalist dünyaya karşı olup, anın keyfini çıkarmakla bir sorunu yok kimsenin.
Ben kocanızı anladım mesela, ne var ki bunda, hiçbir şey.
Paranın ederi ve değeri ayrı bir şey, ona göre yaşam şekillendirmek bambaşka.
Herkes ayrı yerden sorunca ayrı cevaplarla algılar karıştı, strobe da uyardı bu konuda zaten.
Uzun lafın kısası, ağaçlar dolu dolu meyveyle, bari yemeye toplayayım olmaz mı, ona da mı izin yok😂

Devlet geçen senelerde babamın tapulu arazilerden birine el koydu bacım , denize sıfır bahcemize bile giremiyoz artık ,bizim devlet sana bana dut kaptırır mi?
Bir gece ansızın girebilirim😂
Ona da şöyle argüman geliştirebiliriz, ‘kul hakkı bu nasıl din kardeşiyiz, nefsimiz çekti’ deyip birkaç sömürü cümlesi ile bağlarız diye düşünüyorum.

Şaka bir yana annem hiç affetmez, ağaçta gördüğü meyveyi falan toplar yer.
Vergi almayı biliyor … ler, elbet yiyeceğim der😂

nerede kalmıştıkkk.evsiz olmamızda galiba.hele bir kendi evim olsun ondan sonra vizyonlu olma çalışmalarına başlayacağım.kirada vizyon neyim olmuyor.en fazla kitap dergi netflix falan işte :KK45:

valla her tarafım tarla her tarafım köy ama daha bir tabak meyve getiren olmadı al ye canın çekmiştir diye.bir de toplamaya kalksak kesin topuktan vuruluruz.dilencilik işine girsek o da olmaz .onun da mafyası var.orda da topuktan vurulma tehlikesi bakii :KK45:
Sezonluk iş yapın, yaz mevsimi plajlarda soğuk su, limonata, kek, poğaça satın.
Şurada kaç kişisiniz iş ortaklığı yapar her biriniz bir şey satarsınız, millet güneş altında pişmiş, denizin iyotuyla ayılama yüzmeyle acıkmışken ne satsanız gider😂

Biraz faldan anlayan veya atması kuvvetli olanınız varsa el falı da bakarsınız, zaten mevzular standart, parmağında nişan veya nikah yüzüğü olanlara kayınvalide, elti, görümce dersiniz, üstünüzde göz var, kocana biri kafayı takmış dersiniz fal başına 50 kaat alırsınız.

Son düzenleme:
Dut mevzusu nedir bilmiyorum, konuda ne yorumlar yapıldı onu da bilmiyorum bir ana içeriğe baktım bir de son birkaç sayfadaki geyikleri gördüm, yalnız yazacaklarımı kimse üzerine alınmasın ev sahibi olmayla alakalı genel olarak çevremde gördüklerimi yazacağım.

Bazı insanlar bir sürü ev sahibi olmak için boğazından acayip kesiyor, bu konunun başlangıcı ev sahibi olma birikim yapmaymış ya, ben hem boğazdan kısıp hiçbir şey yiyip içmeden birikim yapılmasına hem de har vurup harman savurmaya karşıyım, orta yolu bulmak gerek.

Yıllar evvel eşimin ortağı olan biri vardı, gençtik o zaman ortak da genç bekar adamdı, gez toz yiyip iç birikim de yap değil mi?
Yok anacım bunlar asla para harcamazdı tam varyemezlerdi, bazen bize gelirdi kahvaltıya veya yemeğe, sosyete sofrası kuruyorsunuz derdi, ki hepimizin sofrasında olan kahvaltılıklar yemekler olurdu, kahvaltıda standart kahvaltılıkları yemek sosyetelikmiş onlara göre 🤷‍♀️

Yemeye yemeye İstanbul’da apartman diktiler biz aynı gelirle 1 ev alabildik 🤣

Şu anki oturduğum yerde de silkelesem milyonlarca lira çıkacak insanların yaşamına bakıyorum yemiyorlar, buralarda doğalgaz yok, ısınma vb ihtiyaçlarımız için ya soba ya klima kullanmamız gerekiyor, ülkenin gizli zenginleri diyebileceğim çevremde bırakın klima kullanmayı, soba kursa odun kömür alsa maddi olarak sarsılmayacak insanlar dağdan kırdan bayırdan beleş ağaç parçaları topluyor.

Birikim geleceğe yatırım için gerekli, gençlikte tamam ama yaşlılıkta paranız olması şart fakat gezmeyeyim, yemeyeyim diye diye gözünü para ve mal hırsı bürümesi de aşırı.
Munecim, benim yokluk zamanlarımda ki kendisi okul idi, açlıktan ağaçtaki dutları toplayıp yediğim ve bunu ticarete döktüğüm yatılı okulumdan geldi mesele😂
E 13 yaşında sonuç olarak kafam basıp hem karnımı doyurmuş hem de gerek takas gerek harçlık usulü cebimi görmüşüm, bence yetenek ama yerle bir oldum konuda ahahaha😂

senin de ailede herkes mi fakir anacığımm.yok mu hiç babadan kayınbabadan kel kör bir tarla bile? :KK45:
Seçilme olmuş yeminle hadi benimkiler fakir ,kocamınkiker benimkilerden de fakir anasını satim 😭😭😭siz de böyle gözümün içine içine sokun emi yazlıklarrrrrr,arsalarrrrrrr,evlerrrrrr🤣🤣🤣

Sezonluk iş yapın, yaz mevsimi plajlarda soğuk su, limonata, kek, poğaça satın.
Şurada kaç kişisiniz iş ortaklığı yapar her biriniz bir şey satarsınız, millet güneş altında pişmiş, denizin iyotuyla ayılama yüzmeyle acıkmışken he satsanız gider😂

Biraz faldan anlayan veya atması kuvvetli olanınız varsa el falı da bakarsınız, zaten mevzular standart, parmağında nişan veya nikah yüzüğü olanlara kayınvalide, elti, görümce dersiniz, üstünüzde göz var, kocana biri kafayı takmış dersiniz fal başına 50 kaat alırsınız.
olmasına olurdu da ben ankarada yım.tatil bölgesine sezonluk iş için gitsem kalacak ev lazım oraya gitmeye yol parası lazım.habir de huyum kurusun kafasında ne varsa dilinde o olan insanlardanım.yalan da söyleyemem ki ki 3 vakte kadar kısmetin çıkacak diye :KK45:

1 bahçe de olmayıversin pirayecim ama ya 🤣🤣🤣🤣
Aynen katılıyorum...Benim olayın hemen üstüne oldu, birader kurdeşen döktüydü ama o ara 😂 ben sosyal medyadan epey özlü söz yardırmıştım allahin sopası yok minvalinde :KK45: ağaçlar dedemindi bitek onlara üzüldüm

Aaaaa bak bu fikri sevdim aferin kıs Müne 😅😅😅Bak diğerleri anca boş geyik fikir verin fikir

Aaaaa bak bu fikri sevdim aferin kıs Müne 😅😅😅Bak diğerleri anca boş geyik fikir verin fikir
Ne 50 si ne 100ü, ablam 200 kaptırmış geçen hafta zorla bakılan fala.
Dikti gözlerini büyü yaparım dedi, korktum verdim kaçtım diyor😂
Şöyle biraz Atiye’nin anneannesi tadında, alna kına saça ip mip bağlasan var ya, ortamın tozunu attırırsın.

Ne 50 si ne 100ü, ablam 200 kaptırmış geçen hafta zorla bakılan fala.
Dikti gözlerini büyü yaparım dedi, korktum verdim kaçtım diyor😂
Şöyle biraz Atiye’nin anneannesi tadında, alna kına saça ip mip bağlasan var ya, ortamın tozunu attırırsın.
Yunan adalarında tatili beleşe getiririm belki he yaşa Müge 💕🤣🤣🤣🤣

Munecim, benim yokluk zamanlarımda ki kendisi okul idi, açlıktan ağaçtaki dutları toplayıp yediğim ve bunu ticarete döktüğüm yatılı okulumdan geldi mesele😂
E 13 yaşında sonuç olarak kafam basıp hem karnımı doyurmuş hem de gerek takas gerek harçlık usulü cebimi görmüşüm, bence yetenek ama yerle bir oldum konuda ahahaha😂
Aaa bir dakika ilk ve orta okul döneminde ben de ticaretle meşguldüm 🤣 yalnız benimkisi gayet legal bir ortaklıktı :))
Biz zeytinciyiz, bağ bahçe vardı da oralara girmeyeyim🤣 neyse baktım dedem hep kendi satıp kazanıyor dedim dede sen bu mahsülleri kaçtan satıyorsun, ben ticarete atılacağım senin zeytinler yağlar bende, sana kilo başına kaç kaat vereceğim onu söyle, fiyatta anlaştık kar koyarak çok satış yaptım okulda, bir de çocuğuz ya sevimliyiz de o zamanlar, öğretmenler, müdür, müdür yardımcıları alan bir daha alıyor sürekli müşterilerim hepsi 🤣para kazanmak tatlı geldi dedemin yaptığı başka bir iş vardı ona da el atıp dedemden komisyon aldım :))))

Para kazanmak da iyiydim ama tutmak da sıfırı çekiyorum, sen o kadar para kazan kenara atma hepsini çikolataya göm, kardeşine yedir olacak iş değil🤣

Neyse ben gidiyom zaten ağız tadıyla konuyu da kapatamadım .Hep o B berrin89 yüzünden 🤣🤣🤣🤣yok Piraye bilmem ne 😅😅😅😀al işte şimdi yok bile ortada 🤣🤣🤣🤣
evi olupta yaşam tarzını değiştirmek isteyen çadıra madıra yerleşmek isteyen bana bağış yapabilirrrrrrrr.şu ilanımı da yazmadan gitmeyeyimm :KK45:

Aynen katılıyorum...Benim olayın hemen üstüne oldu, birader kurdeşen döktüydü ama o ara 😂 ben sosyal medyadan epey özlü söz yardırmıştım allahin sopası yok minvalinde :KK45: ağaçlar dedemindi bitek onlara üzüldüm
piraye beni bırakma bu zengünlerinn içinde.korkuyorummmm. :bicak: :bicak:

Seçilme olmuş yeminle hadi benimkiler fakir ,kocamınkiker benimkilerden de fakir anasını satim 😭😭😭siz de böyle gözümün içine içine sokun emi yazlıklarrrrrr,arsalarrrrrrr,evlerrrrrr🤣🤣🤣
Kız benimkilerde var kocaminkilerde de var ama kuzenin düğüne ikinci el abiye bakıp giriyorum buraya...bu daha acı değil mi?

Bu arada 36 beden 170 boya aidon mattox gri elbise ariyom. Elinde olan varsa özelden şey etsin :KK45:

Son düzenleme:
Kız benimkilerde var kocaminkilerde de var ama kuzenin düğüne ikinci el abiye bakıp giriyorum buraya...bı daha acı değil mi?
Bu arada 36 beden 170 boya aidon mattox gri elbise ariyom. Elinde olan varsa özelden şey etsin :KK45:
36 bedensen kesin zengünsündür.ben fakirlikten ekmek makarna yiye yiye 40 beden oldum da :KK45: :KK53:

Back