S
satürn71
Ziyaretçi
- Konu Sahibi satürn71
-
farkınız budur ablacım yaa...heriflerimiz pek konuşmayı sevmiyor çünkü :1no2: ama yavaş yavaş ilerleme kaydediyoruz biz de bu konuda nasipse daha da iyi olacak :asigim:arkadaşlar çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için.allah her çifte bitmeyen aşk, sonsuz mutluluk versin.biz eşimle her konuda oturup saatlerce konuşuruz.hayatımızla ilgili ne olursa olsun;olumlu yada olumsuz paylaşır,yorum yapar,çözüm ararız.belkide farkımız budur.herkese tekrar teşekkürler!!!
farkınız budur ablacım yaa...heriflerimiz pek konuşmayı sevmiyor çünkü :1no2: ama yavaş yavaş ilerleme kaydediyoruz biz de bu konuda nasipse daha da iyi olacak :asigim:
ablacım allah mutluluğunuzu daim aşkınızı sonsuz kılssın
inş. dileklerin tez zamanda kabul olur
herşey gönlünce olsun
eşimi çok seviyorum.12 yıldır evliyim ama daha dün tanışmışız gibi aşığım eşime.bizim aşkımız öyle yıldırım gibi,şimşek gibi başladı ve öyle devam ediyor.hayatımızdaki tek eksik sevgimizin ürünü olacak bir bebiş.bilmiyorum yavrumuz olsaydı sevgimiz o ilk haliyle devam edermiydi.hani kavgalar hep çocuk yüzünden olur diyorlar ya o yüzden.onun harika bir baba olacağından eminim.yarabbim onum kucağına bir evlat verip, al bu senden ve benden bir parça ,sana olan aşkımın ,sevgimin ispatı sevgilim diyebilmeyi ne kadar isterdim!!!
allahım bir evlat istiyorum!!!
kocacığım seni çok seviyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?