• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bir melek

• Konu Sahibi Konu Sahibi satürn71
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah mutluluğunuzu artdırsın ablacım inşallah bebeğinizde olur çok daha mutlu olursunuz bende eşimi çook seviyorum canım benim ama askerde şafak 45 herkese mutluluklar

Allah mutlulugunuzu daim etsin ablacim, darisi bize insallah, Rabbim boyle omurluk sevgiler versin hepimize. Insallah yuvanizi neselendirecek yavrularinizda olur.

allah sağlıklı çocuklar nasip eder size inşallah...Şeniz

böyle mutlu ve aşk dolu evliliklerin darısı başımıza coksekeriremsu

:nazar: :nazar: :nazar: değmesin mutluluğuna...

Allah mutluluğunuzu daim etsin gönlünüze göre versin inşallah(Amin).coksekeriremsuDarısı başımatatlicadiarzu

vaaay bee..12 yıl geçmiş hala aşık..ben 6 ayda pes dedim beaa...şakkıdı

Allah mutluluğunu daim etsin canım,inşallah bir çocuğunuzda olurda mutluluğunuz daha da perçinleşir.:nazar::1hug::nazar:

satürncüm nice 12 senelere inşallah.Allah eşin ve sana bir ömür mutluluklarınızın daim olmanızı diliyorum.Bu güzel birlikteliği bir bebekle taçlandırmanız dileği ile.

Allah mutlulugunuzu daim etsin şekerim
bende 2 sene lört
10 nişanlılık hala ilk günkü gibiyim :) ama senin yanında biraz basit kaldım deme:D

ömür boyu mutlluklarrrrrrrrrrrrr

allah mutluluğunuzu daim kılsın. bizim daha 2 senemiz yeni doldu ama herşey çok güzel gidiyor. umarım sizin gibi nice 12 seneler deviririz ve umarım en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız. dualarım sizinle.

ALLAH DAİMİ ETSİN....

bir eş ya melektir ya da sadece eş, ben 2si1@r@d@ hiç görmemiş, duymamış bilmiyordum. Sayende yeni bir şey öğrendim...

benim de eşim bir melek 7 yıllık evliyim başka bişey yazmaya gerek yok allah kimsenin ağız tadını bozmasın bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin herkeze allahım (AMİİİİİNNNN)

Back