Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah mutluluğunuzu artdırsın ablacım inşallah bebeğinizde olur çok daha mutlu olursunuz bende eşimi çook seviyorum canım benim ama askerde şafak 45 herkese mutluluklar
Allah mutlulugunuzu daim etsin ablacim, darisi bize insallah, Rabbim boyle omurluk sevgiler versin hepimize. Insallah yuvanizi neselendirecek yavrularinizda olur.
satürncüm nice 12 senelere inşallah.Allah eşin ve sana bir ömür mutluluklarınızın daim olmanızı diliyorum.Bu güzel birlikteliği bir bebekle taçlandırmanız dileği ile.
allah mutluluğunuzu daim kılsın. bizim daha 2 senemiz yeni doldu ama herşey çok güzel gidiyor. umarım sizin gibi nice 12 seneler deviririz ve umarım en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız. dualarım sizinle.
benim de eşim bir melek 7 yıllık evliyim başka bişey yazmaya gerek yok allah kimsenin ağız tadını bozmasın bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin herkeze allahım (AMİİİİİNNNN)