- 20 Haziran 2015
- 62
- 14
- 34
Burnu sürtsün eğer sizi aldatmıyorsa birbirimizden uzaklaşmanın daha iyi olacak ben öyle yapıyorum. Etrafımda 4 dönüyor diye bilirimBikac gunde dukkana gitmeyim diorum
Sen nasil sabrediyorsunBenim kocam da ayni ..konusmaz ,sohbet etmez..
Sozum ona benimkide oyle ddiyo bi sana yetmiom diyo. onlar hep kusursuz goruyo kendilerini hata yapmams biri olarak goruyo ilgisiz davranmak onlara gore hata degil
Canım biraz önce 'hamile ve eşi vefat etmiş' bir hanımın konusuna yorum yaptım. Halimize şükretmeliyiz bence. Çok üzüldüm ama ders aldım. Sonsuza kadar bu dünyada değiliz. Elbet gideceğiz. Mal mülk bunlar geçici. Önemli olan hayatının kıymetini hayatında olanlarında değerini bilmek.. Her günümüzü son günümüzmüş gibi yaşamak gerek.
Cok uzuldum ama soyle bi durum da var bi omur sessiz suskun muhabbet olmayan bir evde yasanirmi
Ayni isyerinde olmamiz esimin benimle konusmamasi icin yeterli bir sebep mi. Kim kendi isini birakip bir baskasinin altinda calisir ki. Benim burdan uzaklasma ihtimalim hic yok ki o da gondermez sadece bu adami nasil akillandiririm soylermisnz lutfen
:) ben beceremem ki hasta numarasi yapmayi ama yakinda duser bayilirim 2 gundur hic birsey yemiyorum24 saat birlikte olduğun birinin sana anlatacak pek bir şeyi kalmaz.
Senle ilgili de merak ettiği pek bir şey olmaz. Hep gözünün önündesin.
Nasıl bir gün geçirdiğini biliyor.
Mesela hasta olsan bir kaç gün gitmesen işe?
Eve geldiğinde ilgisi, merakı nasıl olacak görsen nasıl olur?
Ben olsam böyle yaparım.
Eve gelince nasıl olduğumu, ne yaptığımı sorarsa da..
Senden bu ilgiyi görmek için hasta mı olmam gerek ne güzelmiş hastalık der, mesajı verirdim.
Almak isteyene tabi
:) ben beceremem ki hasta numarasi yapmayi ama yakinda duser bayilirim 2 gundur hic birsey yemiyorum
Kuaför olmanın acı yönü bu sanırım. Müşteri ile sohbet muhabbet şart. Belki bu enerjisini bitiriyor olabilir.Neredeyse 3 yillik evliyiz ve 21 aylik oglum var. Esim bayan kuaforu ve isyeri sahibi. Bende guzellik bölümüne bakiyorum. Ve haliyle 24 saatimiz birlikte geçiyor. Gelelim soruna. Esim benimle hic konusmaz gün içinde ben bi soru sorarim yada söylerim öyle değilmi hi hi hi diye 10 defa tekrarlarim sanki beni hic duymuyor. Gelen musterilerde konusur dinler bnbana gelince yok. Sorun edip söyleyincede bencil olurum. Evde işte yapayalnizim lutfen bu konuda yardim edin ne yapacağımı şaşirdim.
Biz de aynıyizAnlatcak cok sey var ama dinleyecek adam yok