eşim benimle konuşmuyor

Size yapılanların aynısını kocaniza yapın. Hatta 1 hafta ortadan yok olun işe gitmeyin evinizdede kalmayınca kendinize tatil yapın. Ve sadece kendinize ve oğlunuzla ilgilenen. Oda sana bişey söylediği zaman onun yaptığı gibi yapın. Aynısını ve kendinizi değiştirin. Kendinle ilgilen. Bu onun ilgisini çekecektir

Son düzenleme:
Aldattigini dusunmek bile istemiyorum yapamazda hep beraberiz ne ara yapcakki. Gecen gun yine bir sebepten kustum geldi ozur diledi yine de 3 gun is disinda konusmadim hatasini anlar dedim ama yok olmadi soguk davransam ise yararmi yine ozur diler de eskisi gbi devam edermi

Sozum ona benimkide oyle ddiyo bi sana yetmiom diyo. onlar hep kusursuz goruyo kendilerini hata yapmams biri olarak goruyo ilgisiz davranmak onlara gore hata degil

Canım biraz önce 'hamile ve eşi vefat etmiş' bir hanımın konusuna yorum yaptım. Halimize şükretmeliyiz bence. Çok üzüldüm ama ders aldım. Sonsuza kadar bu dünyada değiliz. Elbet gideceğiz. Mal mülk bunlar geçici. Önemli olan hayatının kıymetini hayatında olanlarında değerini bilmek.. Her günümüzü son günümüzmüş gibi yaşamak gerek.

Cok uzuldum ama soyle bi durum da var bi omur sessiz suskun muhabbet olmayan bir evde yasanirmi

Cok uzuldum ama soyle bi durum da var bi omur sessiz suskun muhabbet olmayan bir evde yasanirmi

Sizin probleminiz birbirinizden boğulmuş olmanız bence. İmkanınız varsa, çocuğunuzla ya da tek başınıza bir hafta tatile gidin. Uzaklaşın birbirinizden. Daha sonra gelip yaz bakalım neler oldu. :)

Başka bir kuaförde çalışsan ya da sen de kendi yerini açsan imkan varsa? Her gün dip dibe olmanızdan kaynaklı bence. Ne anlatıcaksınız ki?

Ayni isyerinde olmamiz esimin benimle konusmamasi icin yeterli bir sebep mi. Kim kendi isini birakip bir baskasinin altinda calisir ki. Benim burdan uzaklasma ihtimalim hic yok ki o da gondermez sadece bu adami nasil akillandiririm soylermisnz lutfen

Ayni isyerinde olmamiz esimin benimle konusmamasi icin yeterli bir sebep mi. Kim kendi isini birakip bir baskasinin altinda calisir ki. Benim burdan uzaklasma ihtimalim hic yok ki o da gondermez sadece bu adami nasil akillandiririm soylermisnz lutfen

24 saat birlikte olduğun birinin sana anlatacak pek bir şeyi kalmaz.
Senle ilgili de merak ettiği pek bir şey olmaz. Hep gözünün önündesin.
Nasıl bir gün geçirdiğini biliyor.

Mesela hasta olsan bir kaç gün gitmesen işe?
Eve geldiğinde ilgisi, merakı nasıl olacak görsen nasıl olur?

Ben olsam böyle yaparım.
Eve gelince nasıl olduğumu, ne yaptığımı sorarsa da..
Senden bu ilgiyi görmek için hasta mı olmam gerek ne güzelmiş hastalık der, mesajı verirdim.
Almak isteyene tabi

:) ben beceremem ki hasta numarasi yapmayi ama yakinda duser bayilirim 2 gundur hic birsey yemiyorum

İşte olan bir meseleyi seninle konuşamaz zaten sende haberdarsındır
senin ne yaptığın nerede olduğunla ilgili bir durumda söz konusu değil her zaman yanındasın
bu kadar zamanda hayatınızla ilgilide her şeyi konuşmuşsunuzdur
e geriye ne kalıyor

Kuaför olmanın acı yönü bu sanırım. Müşteri ile sohbet muhabbet şart. Belki bu enerjisini bitiriyor olabilir.

Anlatcak cok sey var ama dinleyecek adam yok
Biz de aynıyiz 3 4 gündür hiç ilgilenmiyorum hiçbişey anlatmiyorum evdeki görevlerimi yapıyorum ona hiçbişey sormuyorum. Böyle olmamın sebebi eşimin bilgisayardan başka bişey bilmemesi, bana ilgisinin az olması. Oysaki 1 seneden beri ben hep onunla ilgilenirdim hergün mutlaka, hep sarılıp operdim severdim.o da yapardı ama az, yani benim ki kadar değil. Artık yapmıyorum. Dün neden böyle davrandigimi merak etti soğuk soğuk konuştuk, bunlardan dolayı olduğunu anlattım. adam hala kendini haklı görüyor. yine ben suçlu çıktım. Ama tavrımı da hiç değiştirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…