ben konu dışı birşey sormak istiyorum , bende yeni üye oldum ve kendi konumu açamıyorum yardım edermisinizkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
elbette. şimdi,ben konu dışı birşey sormak istiyorum , bende yeni üye oldum ve kendi konumu açamıyorum yardım edermisiniz
teşekkür ederim :)elbette. şimdi,
konu açacağınız bölüm bir derdim var ise..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/
buraya tıklayın.
sağda yeni konu aç yazar. onada tıklayın..
konunuzu mesaj kısmına yazın. ve konu başlığınıda yazarak,konu oluştura tıklayınca konunuz açılır
benim kocami tarif etmissin sanki. Ayni yerde calismiyoruz allahtan ama eşim aksama kadar kadinlarla ugrasacagi, siddet mağduru kadinlari dinleyecegi bir iste çalışıyor. Aksam olunca zaten konusmayi sevmeyen adamin pili tamamen bitmis oluyor. Hak veriyorum. Bende özlüyorum onu, o kumandayi alıp uzaninca bende gidip sariliyorum, hic degilse tensel iletişim olsun diye. Sozel iletişimi daha cok haftasonlarına birakiyorum. Ve elimden geldigince aksam eve gelmeden bi kahve içip bir arkadasimla, onu da bulamazsam annemi arayıp dertlesiyorum işle ilgili falan. Konusma ihtiyacimi baska türlü karsiliyorum. Bence sizde sozel iletisimden baska turlu iletisim metotlarina gecin, adama da yazik.Kimi erkeğin huy itibariyle ağzından kerpetenle laf alırsın. Belki kocanız da öyle biridir ama işi yüzünden bütün gün kadın dinleyip, laf yetiştirmek zorunda kalıyordur. Kadın kuaförleri çok iyi dinleyici olmak zorunda, ilgileniyormuş gibi yapmak zorunda. Sırf konuşup içini dökmek ve bir erkeğin dinlemesi için föne giden kadın bilirim. Kocanızın nazı geçip başından savabildiği tek kadın sizsiniz. Sizin için çok zor tabii. İnsan eşiyle bir konuşup dertleşmek ister. Bilmem ki ne çözer bu durumu. Kavga çıkarıp iftara sahura küsmenin çözemeyeceği kesin ama.
benim kocami tarif etmissin sanki. Ayni yerde calismiyoruz allahtan ama eşim aksama kadar kadinlarla ugrasacagi, siddet mağduru kadinlari dinleyecegi bir iste çalışıyor. Aksam olunca zaten konusmayi sevmeyen adamin pili tamamen bitmis oluyor. Hak veriyorum. Bende özlüyorum onu, o kumandayi alıp uzaninca bende gidip sariliyorum, hic degilse tensel iletişim olsun diye. Sozel iletişimi daha cok haftasonlarına birakiyorum. Ve elimden geldigince aksam eve gelmeden bi kahve içip bir arkadasimla, onu da bulamazsam annemi arayıp dertlesiyorum işle ilgili falan. Konusma ihtiyacimi baska türlü karsiliyorum. Bence sizde sozel iletisimden baska turlu iletisim metotlarina gecin, adama da yazik.
is yerindeki fön sesinden de duyma problemi gelismis olabilir fazla alinganlik yapmayin eger başka sorun yoksa tabi. Bence ayni yerde calisirken kafanizda otomatik bir ayar belirleyin, isteyken o kisinin kocaniz oldugunu unutun.Dogru diyorsunuz ama bizim isimiz devamli sozel iletisime dayali isyerinde bile bir kelimeyi on defa tekrarliyorum. Sanki beni duymuyo sadece beni duymuyor gibi iyi davranmayi cok denedim o sustukca ben yaklastim ama artik tahammulum kalmadiBi kadin mutlu olmadan nasil mutlu edebilirki.
Onu coktan unuttum. Evde de unutmam gerekiyor sanirim. Ben evli degilim ve yalniz yasiyorum gbiis yerindeki fön sesinden de duyma problemi gelismis olabilir fazla alinganlik yapmayin eger başka sorun yoksa tabi. Bence ayni yerde calisirken kafanizda otomatik bir ayar belirleyin, isteyken o kisinin kocaniz oldugunu unutun.
kimileri, insanlara, insan seslerine çok tahammül edemiyor. mesela ben gün içinde çok insanla muhatap olmuşsam ekstra bi kişiye daha tahammül edemiyorum. eve geldiğimde bana bişiy söylediklerinde seslerini dahi duymak istemiyorum, yanıt vermek istemiyorum. laf ver diye zorladıklarında da çok sinirleniyorum. anca dinlendiğimi hissettiğimde milletle muhabbet edebiliyorumDogru diyorsunuz ama bizim isimiz devamli sozel iletisime dayali isyerinde bile bir kelimeyi on defa tekrarliyorum. Sanki beni duymuyo sadece beni duymuyor gibi iyi davranmayi cok denedim o sustukca ben yaklastim ama artik tahammulum kalmadiBi kadin mutlu olmadan nasil mutlu edebilirki.