eşim benimle konuşmuyor

umtszkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
138
17
33
Neredeyse 3 yillik evliyiz ve 21 aylik oglum var. Esim bayan kuaforu ve isyeri sahibi. Bende guzellik bölümüne bakiyorum. Ve haliyle 24 saatimiz birlikte geçiyor. Gelelim soruna. Esim benimle hic konusmaz gün içinde ben bi soru sorarim yada söylerim öyle değilmi hi hi hi diye 10 defa tekrarlarim sanki beni hic duymuyor. Gelen musterilerde konusur dinler bnbana gelince yok. Sorun edip söyleyincede bencil olurum. Evde işte yapayalnizim lutfen bu konuda yardim edin ne yapacağımı şaşirdim.

Siz de onun gibi yapsaniz, sessiz kalmayi deneseniz farketmez mi acaba sizi ?

Denedim hic bir faydasi olmadi. Dun aksamda iice bunaldm tartistim. Ne iftar yaptim ne sahur

işyerinde mi öyle sadece?
eğer işyeri ise biçok erkek aynı işyerinde çalıştığı eşiyle öyle gördüğüm kadarıyla
ama heryerde öyleyse üzücü tabi

aslinda gun icinde ayri kalmak eslerin birbirine ozlemini arttirdigi icin onemli ama siz surekli yanyana oldugunuz icin esinizin tepkisi bu yonde olabilir . baska mekanlarda calisma sansiniz varsa cozum olarak deneyebilirsiniz

sorduğunda ne diyor? yeteri kadar konuştuğunu mu düşünüyo acaba? size mi yeterli gelmiyor ki?

normalde nasıl konuşkan biri mi ?

Kimi erkeğin huy itibariyle ağzından kerpetenle laf alırsın. Belki kocanız da öyle biridir ama işi yüzünden bütün gün kadın dinleyip, laf yetiştirmek zorunda kalıyordur. Kadın kuaförleri çok iyi dinleyici olmak zorunda, ilgileniyormuş gibi yapmak zorunda. Sırf konuşup içini dökmek ve bir erkeğin dinlemesi için föne giden kadın bilirim. Kocanızın nazı geçip başından savabildiği tek kadın sizsiniz. Sizin için çok zor tabii. İnsan eşiyle bir konuşup dertleşmek ister. Bilmem ki ne çözer bu durumu. Kavga çıkarıp iftara sahura küsmenin çözemeyeceği kesin ama.

Evdede boyle konusmuyor. Cocugun hirkasini cikar derim ve bunu 10 defa tekrarlarm
Soyledigimde de bi sana yetemedim der. Aksam eve gelir elinde bi kumanda bi telefon yine ayni

Baska bir iste calismakta mumkun degil guzellik uzmani bulmak cok zor burasi bize ait ve 5 ay eleman aradik bulamadik artik bn calismak zorunda kaldim

benim kocami tarif etmissin sanki. Ayni yerde calismiyoruz allahtan ama eşim aksama kadar kadinlarla ugrasacagi, siddet mağduru kadinlari dinleyecegi bir iste çalışıyor. Aksam olunca zaten konusmayi sevmeyen adamin pili tamamen bitmis oluyor. Hak veriyorum. Bende özlüyorum onu, o kumandayi alıp uzaninca bende gidip sariliyorum, hic degilse tensel iletişim olsun diye. Sozel iletişimi daha cok haftasonlarına birakiyorum. Ve elimden geldigince aksam eve gelmeden bi kahve içip bir arkadasimla, onu da bulamazsam annemi arayıp dertlesiyorum işle ilgili falan. Konusma ihtiyacimi baska türlü karsiliyorum. Bence sizde sozel iletisimden baska turlu iletisim metotlarina gecin, adama da yazik.

Dogru diyorsunuz ama bizim isimiz devamli sozel iletisime dayali isyerinde bile bir kelimeyi on defa tekrarliyorum. Sanki beni duymuyo sadece beni duymuyor gibi iyi davranmayi cok denedim o sustukca ben yaklastim ama artik tahammulum kalmadiBi kadin mutlu olmadan nasil mutlu edebilirki.

is yerindeki fön sesinden de duyma problemi gelismis olabilir fazla alinganlik yapmayin eger başka sorun yoksa tabi. Bence ayni yerde calisirken kafanizda otomatik bir ayar belirleyin, isteyken o kisinin kocaniz oldugunu unutun.

is yerindeki fön sesinden de duyma problemi gelismis olabilir fazla alinganlik yapmayin eger başka sorun yoksa tabi. Bence ayni yerde calisirken kafanizda otomatik bir ayar belirleyin, isteyken o kisinin kocaniz oldugunu unutun.
Onu coktan unuttum. Evde de unutmam gerekiyor sanirim. Ben evli degilim ve yalniz yasiyorum gbi

kimileri, insanlara, insan seslerine çok tahammül edemiyor. mesela ben gün içinde çok insanla muhatap olmuşsam ekstra bi kişiye daha tahammül edemiyorum. eve geldiğimde bana bişiy söylediklerinde seslerini dahi duymak istemiyorum, yanıt vermek istemiyorum. laf ver diye zorladıklarında da çok sinirleniyorum. anca dinlendiğimi hissettiğimde milletle muhabbet edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…