eşim benimle konuşmuyor

Peki siz empati yapip kendinizi o insanlar yerine koymayi denedinizmi. Kendimden ornek veriyim benim annem yok babam yok kardesim yok kimsem yok birtek esim ve oglum var ben derdimi telefon acip anlatabilecegim hic kimse yok dinlenmek istemek cok mu.

elbette çok ama çok haklısın. benim demek istediğim, eşinin seni sevmemesinden kaynaklanmıyo bu hareketler. öyle düşünüp üzülme. haftasonları açık mı dükkan biilmiyorum ama her gün çalışmayın 1 gün dahi olsa izniniz olsun. gizli depresyon olabilir. ben de şüphe ediyorum kendimden o konuda zaten

5 aydir araliksz calisiyorz bugun o kdar kizdim ki gitmedim dukkana ohoglumla evde kaldm. 3 yildr bi kere anlamayi denemedi. Yapayalniz hissetmeme neden olan bi adamla yasiyorum.

Bi süre sizde eşinizle konuşmayın.İş yerine yemek istiyosanız veya yemeğe çıkıyosanız hiç haber vermeden çıkın,yada ona sormadan isteyin.Size bununla ilgili bi dönüş yaparsa he aklıma gelmedi ya yorgundum filan diye geçiştirin.Ilgısızliğinize sinirlendiği zaman ne yaptımki ben şimdi diye şaşırın.Ondan sonra onun çabasını seyrederken bi sigara yakın keyif yapın

İse yararmi dersiniz

Yok, yok haksızsınız demiyoruz da biz sizinle ilgili olmayan bir sebebi olabilir diye bir nebze sıkıntınızı azaltmaya çalışıyoruz.

Bir de şunu düşündüm. Maladaptive Daydreaming diye psikolojik bir durum var. Tercümesi uyumsuz hayal kurma gibi bir şey. Kişi o anda yaptığı işten zevk almıyorsa ve hele otomatiğe bağlayabildiği bir iş yapıyorsa hayal kurmaya başlıyor. Bir yandan fön çekiyor, bir yandan kadınların anlattıklarına iki kafa sallayıp haklısın, tabii, hı hı diyor ama kafası daha güzel bir yerlerde. Hatta karşısındaki (siz) ısrarla dikkatini tamamen ona vermesini isteyip hayal akışını kesince sinirleniyor. Televizyon seyretmek veya bilgisayarda oyun oynamak hayal kurmaya engel değil, ama canlı biriyle mantıklı cevaplar vermesini gerektiren bir diyalog hayal akışını kestiği için sinirine dokunuyor. Hayal kurmak gerçek hayattan daha keyif verici olduğu için bir süre sonra alışkanlık yapıyor.

Bu söylediklerim sizin işinize yaramıyor tabii. Sizin belirli haklı ihtiyaçlarınız var. Ben sadece belki biraz anlamanıza yardımcı olmak istedim. Ya dertleşecek başka birilerini bulacaksınız, ya da sizi bu anlamda mutlu edecek başka bir eş. Eşinizi zorlayın diyeceğim ama şimdiye kadar pek faydası olmamış, daha çok kavga çıkmasın. Sizin için üzüldüm.

İse yararmi dersiniz
Kesinlikle tabii ki.Biraz zamanla kesinlikle yüzde yüz sonuç verir.Ama kesinlikle inadına yaptığınız anlaşılmicak tabi.Hiç farkında değilmişsiniz gibi davranıcaksınız.Tepki almaya başladığınızda da ne olmuşki ne yaptımki şimdi diye çok şaşırıcaksınız.İnadına yaptığınızı anlarsa ciddiye alınmazsiniz.Kendi derdinize düşmüşsünüzde eşinizle uğraşmaya haliniz yokmuş gibi davranmanız lazım.İlgisiz olduğunuzun hiç farkında değilmiş gibi yapmanız lazım.Püf noktalar

bence başka bir kuaförde çalışın
eşinizin yanından çıkın
hem 24 saat görmemiş olursunuz
hem artık konuşmasada batmaz yani

Bu bende daha kötü sonuçlandı. Ufacık bir olay büyüdü evden kovulmalara kadar gitti. :/

Bu bende daha kötü sonuçlandı. Ufacık bir olay büyüdü evden kovulmalara kadar gitti. :/
İnay yaptığınız belli olmuştur o yüzden sorun olmuştur.Halsiz yorgun zaman bulamadığı için eşiyle ilgilenemeyen bi kadını kim niye evden kovsunki.Eşiniz bunu sende amma uzattın bu ne surat tarzı bişey için kızmıştır.Yanılıyor muyum? Neden yorgunsun benim peşimde koşucaksın diye değildir muhtemelen?

ben normal bulmadım. sonucta sızın yerınız orası
bence eşin her gelen bayanın senin onun eşi oldugunu bılmesını ıstemıyor
ya da mutsuz ımajı cizmek ıstıyor

Beğenmiyorsan git tarzında bir söylem oldu ama başka problem vardı bizde. İlgisizlikten değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…