Peki siz empati yapip kendinizi o insanlar yerine koymayi denedinizmi. Kendimden ornek veriyim benim annem yok babam yok kardesim yok kimsem yok birtek esim ve oglum var ben derdimi telefon acip anlatabilecegim hic kimse yok dinlenmek istemek cok mu.kimileri, insanlara, insan seslerine çok tahammül edemiyor. mesela ben gün içinde çok insanla muhatap olmuşsam ekstra bi kişiye daha tahammül edemiyorum. eve geldiğimde bana bişiy söylediklerinde seslerini dahi duymak istemiyorum, yanıt vermek istemiyorum. laf ver diye zorladıklarında da çok sinirleniyorum. anca dinlendiğimi hissettiğimde milletle muhabbet edebiliyorum
elbette çok ama çok haklısın. benim demek istediğim, eşinin seni sevmemesinden kaynaklanmıyo bu hareketler. öyle düşünüp üzülme. haftasonları açık mı dükkan biilmiyorum ama her gün çalışmayın 1 gün dahi olsa izniniz olsun. gizli depresyon olabilir. ben de şüphe ediyorum kendimden o konuda zatenPeki siz empati yapip kendinizi o insanlar yerine koymayi denedinizmi. Kendimden ornek veriyim benim annem yok babam yok kardesim yok kimsem yok birtek esim ve oglum var ben derdimi telefon acip anlatabilecegim hic kimse yok dinlenmek istemek cok mu.
İse yararmi dersinizBi süre sizde eşinizle konuşmayın.İş yerine yemek istiyosanız veya yemeğe çıkıyosanız hiç haber vermeden çıkın,yada ona sormadan isteyin.Size bununla ilgili bi dönüş yaparsa he aklıma gelmedi ya yorgundum filan diye geçiştirin.Ilgısızliğinize sinirlendiği zaman ne yaptımki ben şimdi diye şaşırın.Ondan sonra onun çabasını seyrederken bi sigara yakın keyif yapın
Yok, yok haksızsınız demiyoruz da biz sizinle ilgili olmayan bir sebebi olabilir diye bir nebze sıkıntınızı azaltmaya çalışıyoruz.Peki siz empati yapip kendinizi o insanlar yerine koymayi denedinizmi. Kendimden ornek veriyim benim annem yok babam yok kardesim yok kimsem yok birtek esim ve oglum var ben derdimi telefon acip anlatabilecegim hic kimse yok dinlenmek istemek cok mu.
Kesinlikle tabii ki.Biraz zamanla kesinlikle yüzde yüz sonuç verir.Ama kesinlikle inadına yaptığınız anlaşılmicak tabi.Hiç farkında değilmişsiniz gibi davranıcaksınız.Tepki almaya başladığınızda da ne olmuşki ne yaptımki şimdi diye çok şaşırıcaksınız.İnadına yaptığınızı anlarsa ciddiye alınmazsiniz.Kendi derdinize düşmüşsünüzde eşinizle uğraşmaya haliniz yokmuş gibi davranmanız lazım.İlgisiz olduğunuzun hiç farkında değilmiş gibi yapmanız lazım.Püf noktalarİse yararmi dersiniz
Kesinlikle tabii ki.Biraz zamanla kesinlikle yüzde yüz sonuç verir.Ama kesinlikle inadına yaptığınız anlaşılmicak tabi.Hiç farkında değilmişsiniz gibi davranıcaksınız.Tepki almaya başladığınızda da ne olmuşki ne yaptımki şimdi diye çok şaşırıcaksınız.İnadına yaptığınızı anlarsa ciddiye alınmazsiniz.Kendi derdinize düşmüşsünüzde eşinizle uğraşmaya haliniz yokmuş gibi davranmanız lazım.İlgisiz olduğunuzun hiç farkında değilmiş gibi yapmanız lazım.Püf noktalar
Nedenki umursamiyorsun diyemiBu bende daha kötü sonuçlandı. Ufacık bir olay büyüdü evden kovulmalara kadar gitti. :/
İnay yaptığınız belli olmuştur o yüzden sorun olmuştur.Halsiz yorgun zaman bulamadığı için eşiyle ilgilenemeyen bi kadını kim niye evden kovsunki.Eşiniz bunu sende amma uzattın bu ne surat tarzı bişey için kızmıştır.Yanılıyor muyum? Neden yorgunsun benim peşimde koşucaksın diye değildir muhtemelen?Bu bende daha kötü sonuçlandı. Ufacık bir olay büyüdü evden kovulmalara kadar gitti. :/
İnay yaptığınız belli olmuştur o yüzden sorun olmuştur.Halsiz yorgun zaman bulamadığı için eşiyle ilgilenemeyen bi kadını kim niye evden kovsunki.Eşiniz bunu sende amma uzattın bu ne surat tarzı bişey için kızmıştır.Yanılıyor muyum? Neden yorgunsun benim peşimde koşucaksın diye değildir muhtemelen?
Nedenki umursamiyorsun diyemi
Sozum ona benimkide oyle ddiyo bi sana yetmiom diyo. onlar hep kusursuz goruyo kendilerini hata yapmams biri olarak goruyo ilgisiz davranmak onlara gore hata degilYok bana yetmediğini düşündü.. Biraz gurur kırıcı konuştuğum için.
Bence yararİse yararmi dersiniz
Bikac gunde dukkana gitmeyim diorumBence yarar