- 12 Nisan 2023
- 146
- 182
Reddetme bir değil iki değil çok oldu. Son konuşmamızda yorgundum dedi. Yalan bence. Hem yorgun olduğu vakitlerde de ilişki yaşadığımız olmuştu.reddetmeye hakkı yok ama farkında değil. neden reddettiğini söyledi mi kocanız?
Yorgunum bahanesi saçma ne yorgun işlerde çalışıp ilişkide iyi olanlar var açıkça yapamıyorum diyemiyorlarReddetme bir değil iki değil çok oldu. Son konuşmamızda yorgundum dedi. Yalan bence. Hem yorgun olduğu vakitlerde de ilişki yaşadığımız olmuştu.
Reddetme bir değil iki değil çok oldu. Son konuşmamızda yorgundum dedi. Yalan bence. Hem yorgun olduğu vakitlerde de ilişki yaşadığımız olmuştu.
Olabilir Çalışan çiftler için hafta sonu iple çekilirHafta sonuna varış rahatlama seksi canım
Konu sahibi konuştunuz mu?
merhabalar herkeseKonu sahibi gece konuşma yaptı galiba dün akşamdan beri sesi çıkmıyor mutlu son oldu galiba
merhabalar herkese
O gün karşısına geçtim konuştum. Fazla tepki gösterdi ve elindeki kahveyi bile yere firlatti. Bende çok korktum ne yapacağımı şaşırdım. Sen kafayı yemişsin diye söyleyince bana aglama krizine girdim. Biraz sakinlestim dışarı çıktık hava aldım. Dışarıda aglama krizine girdim ve acillik oldum. Serum sakinleştirici vs verdiler. Bu kadar kötü olmamın sebebi bende anksiyete olmasıydı. Yoğun strest aninda panik atak gibi aglama krizine girdim bu bana ilk defa oldu. Sanırım evliligim bitti. Herkes bunun için üzülmeye değmez diyecek belkide ama beni yargılamayın. Benim bir ailem hiç olmadı. Bir aile hayali ile evlendim fakat hersey elime yüzüme bulaştı.
Anlıyorum canım seni düşün nasıl mutlu olacaksan ona karar ver birşey diyemiyorummerhabalar herkese
O gün karşısına geçtim konuştum. Fazla tepki gösterdi ve elindeki kahveyi bile yere firlatti. Bende çok korktum ne yapacağımı şaşırdım. Sen kafayı yemişsin diye söyleyince bana aglama krizine girdim. Biraz sakinlestim dışarı çıktık hava aldım. Dışarıda aglama krizine girdim ve acillik oldum. Serum sakinleştirici vs verdiler. Bu kadar kötü olmamın sebebi bende anksiyete olmasıydı. Yoğun strest aninda panik atak gibi aglama krizine girdim bu bana ilk defa oldu. Sanırım evliligim bitti. Herkes bunun için üzülmeye değmez diyecek belkide ama beni yargılamayın. Benim bir ailem hiç olmadı. Bir aile hayali ile evlendim fakat hersey elime yüzüme bulaştı.
Pislik herif. Kahveyi yere fırlattı demek. Beş kuruş etmez bu. Sakın düzelteyim diye uğraşma. Giden senden gider. Boşan yoluna bak. Yeniden evlenir kurarsın istediğin aileyi.merhabalar herkese
Kahve fırlatmak ne ya?merhabalar herkese
bence derin bir sorun var, cunku baslarda da az.Evliliğin başlarında haftada bir de az bence dediği gibi ilaçtan olabilir çift terapistine gittiniz mi
Lurfen evliliklerdeki mutlulugu skorlara yuklemeyeniz insanlari yanlis yonlendirmeyjn herkesin zevk alma skalasi farkli olabilir kimi hafta da 1 yapar her iki tarafli istek bu duzeyde olur mutlulardit kimi haftada 20 olur her iliskinin djnamigi farkli uzman gibj insanlara kendi mitlerini bulastirmayinBende ona sasridim başlarda hatika evliliğimiz var haftada 2 diyor
Üzmek de istemiyorum ama onun harika dediğini 13 yıllık evlilik hayatımızda şuan fazlası oluyor
Bu çıkışınizin sebebi neLurfen evliliklerdeki mutlulugu skorlara yuklemeyeniz insanlari yanlis yonlendirmeyjn herkesin zevk alma skalasi farkli olabilir kimi hafta da 1 yapar her iki tarafli istek bu duzeyde olur mutlulardit kimi haftada 20 olur her iliskinin djnamigi farkli uzman gibj insanlara kendi mitlerini bulastirmayin
Bizim de ilk evlendiğimizde öyleydi,görev gibi görüyordu. Aynen anlattığınız gibi öpme falan olmadan direk dalıyordu. Benimde çok moralim bozuluyordu ve buralarda araştırınca yalnız olmadığımı farkettim. Aradan yıllar geçince Elhamdülillah düzene bindi. Sizin eşinizi ilaç etkilemiş muhtemelen. Zamanla düzelir Allah'ın izniyle. Diğer konularda çıkarın evliliğin tadını, kafanızı sürekli bununla meşgul etmeyin.Başlarda çok iyidik haftada 2 demişsin ama başlarda haftada 4..5 çok rahat yapmanız lazım şimdi 3 ayda 1 demek bitmiş artık cinselliğiniz demektir eşinde sertlesme sorunu mu var erken boşalma bile olsa en azından ilişki yaşar ama 3 ay demek hiç olmasın daha iyi gibi sanki
Konu ben değilim yanlış alıntı yapmışsınızBizim de ilk evlendiğimizde öyleydi,görev gibi görüyordu. Aynen anlattığınız gibi öpme falan olmadan direk dalıyordu. Benimde çok moralim bozuluyordu ve buralarda araştırınca yalnız olmadığımı farkettim. Aradan yıllar geçince Elhamdülillah düzene bindi. Sizin eşinizi ilaç etkilemiş muhtemelen. Zamanla düzelir Allah'ın izniyle. Diğer konularda çıkarın evliliğin tadını, kafanızı sürekli bununla meşgul etmeyin.
Canım benim, lütfen utanma. Burada gerçekten de biz bizeyiz. Çevremizdekilerle konuşamadıklarımızı paylaşmak için buradayız. Eşinin sorunu normal değil. O seninle doktora gelmiyorsa da sen bir doktora danış. Kullandığı ilaçları ve kullanım süresini de söyle. Evlilikten önce nasıldı? Cinsel isteği yani? Yine bu konuda sönükse ve o dönemde de ilaç kullanıyorsa kendisinde cinsel sorunlara yol açmış olabilir. Eğer ilaç kullanmıyor ve böyleyse.. bence sen boşanma sürecini başlat. Göründüğü kadar zor değil. Böyle biriyle ömür geçmez kardeşim. Gençliğine yazık. Tıbbi bir açıklaması yoksa sakın sabredeyim düzelir kafasına girme hayatın mahvolur. En kısa sürede doktora danış. Ve sonucu yaz bize. Tanrı seninleEvet sertleşme sorunu var erken boşalma sorunu da var genelde bunu dert etmedim onu üzmemek için. söylemeye çok utanıyorum ama ilişki esnasında indiği bile oldu çok utanıyorum kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum artık çok doldum
Sizi sevse kendinde ilaçtan isteksizlik olsa bile sizi bir şekilde tatmin eder. Size karşı olan sevgisinde de sıkıntı var benceMerhaba arkadaşlar 24 yaşındayım eşim 26. Harika bir evliliğin var eşimin işi çok iyi bir sorunumuz yok. 5 yıllık evliyiz ilk başlarda haftada 2 kere oluyorken şimdi 3 ayda 1 e çıktı. Eşimin panik atak rahatsızlığı var ilaç kullaniyor ilacı kullanirken olmuyor diyordu saygı duydum aylarca bekledim. İlacı artık bıraktı ve inanın bana şimdi hiç olmuyor istek yok çünkü. Yatağı da ayırdım çözüm olmadı. Bıraksam aylarca yanıma kalasmaz. Beni sevdiğinden gerçekten eminim. Bakımsız biri değilim. Artık çok yoruldum ben bazı şeyleri onunla yaşamak istiyorum ama hep ben yaklasiyorum eşimden bir adım göremiyorum kendime olan saygımı yitirdim kadın olarak hissetmiyorum kendimi. 3 ayda 1 çok az evliliğin başlarında 2 haftada 1 di biliyorum bu da az ne yaptığımı şaşırdım lütfen yardım.