Eşim beni sindirmeye çalışıyor

Evet esinizin yaptiklari sorunu çözmeye yönelik güzel hareketler sizden de ayni sekilde geri donutler vermenizi tavsiye ederim trip naz seklinde degilde kırıldığınız noktayi noktalari anlatip bunlari kabul edemeyeceginizi evlilik iliskinize zarar verdigini gibi sıkıntınizi esinize iletmenizi beklentilerinizden bahsetmenizi oneririm.Sorunlara çözüm bulmak icin çözüm odakli davrnamak gerekir.Kararli duruşunuzu tebrik ediyorum ama sorunlarinizin üstünü kendinizi biseyler geri cekerek degilde soledigim gibi ifade ederek cozmeye calisirsaniz daha az yıpratıcı ve daha hizli sonuc alabilirsiniz.Evli degilim ama insan iliskilerinde iyi iletisimin bole gerceklestigini dusunuyorum.

Birakma boyle ofke patlamasi yasayan bir adam bebegede zarar verebilir huysuzlaninca cocuk.ben iki cocugumu heryere tasirim markete pazara kuafore biri 10 aylik biri 5 yasinda ama hep yanimdalar hasta falan olmaz bagisik olur

Eşim sürekli öfke patlaması yaşamıyor. Anlattığım olaya ben de İnan çok şaşkındım. Altında yatan nedenleri de aile danışmanına gittiğimiz gün bulduk. Her şey bir yana ama kızına asla zarar vermez ki o. Çok düşkündür de. Ben izin gününde dışarı çıkmıştım onun asıl nedeni oydu kızımızla ilgisi olmadığını öğrendim. Değerli yorumunuz için çok tşk ederim.

Güzel tavsiyelerin için gerçekten çok tşk ederim. Haklısın bu şekilde davranırsam bir sonuç olmayacak. Ama su an hala içinden gelmiyor. Bi süre daha böyle devam ettirmeyi düşünüyorum ama dozunda olacak.

Rica ederim bardagi falan kirdi diye okuyunca allah korusun bebecik korkmustur diye dusundum allah huzur versin hepimize

Açıkçası senin için sevindim bazen erkekleri böyle yapmak gerekiyorki bu kadın elden gidiyor desin ama çok da abartmamak lazım sen yine normal.davran ama durması gerektigi yeride öğret yinede zaten ona bu korku yeter emin ol onlar hep kadın adım atsin istiyor bizdede sabır kalmayınca kaçıyoruz bu sefer dank ediyor kafalarına iyi olmuş burnu sürtsün biraz ama katıldığın yerleri o danışmanın yanında dokmeyide unutma birer birer

Bu kıyamet anında bebeğiniz nerdeydi ? Çok yazık.. kendinizi bukadar acınası hale getirmeyin. Kırmış bide temizliyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…