Eşim beni sindirmeye çalışıyor

Eşya mısın? Bir sehpa veya koltuktan farksızsın yani? Al götür evine nedir ya? Evlenirken seni öyle mi almış baba evinden?

Boşanma sebebi!
Ooooo evlenirken bi görseydin ölğyprdu. Çok zorluklara göğüs gerdi yine de elinden gelemi yaptı evlendik. Çok da mutlu olduk. Benim içim cook şey yaptı ama gel gör ki su son zamanlarda tanıyamıyorum.

Ooooo evlenirken bi görseydin ölğyprdu. Çok zorluklara göğüs gerdi yine de elinden gelemi yaptı evlendik. Çok da mutlu olduk. Benim içim cook şey yaptı ama gel gör ki su son zamanlarda tanıyamıyorum.
Zaten mutlu ve seviyorken bu sözler söylenince insanın içi daha bir acıyor. Erkekler çok nankör.

Zaten mutlu ve seviyorken bu sözler söylenince insanın içi daha bir acıyor. Erkekler çok nankör.
Evet nankörlük bu. Sorsan ona ben. Nankörüm. O çalışıyor, eve geliyor kızıyla ilgileniyor, uyutuyor, sabah çoğu zaman uykusuz gidiyor vs. Sanki ben hiç yorulmuyorum, uykusuz kalmıyorum. Dün ben de onun canını acıttım su anneme söyle derimler bar ya şok oldum. Geleneksel geçimsiz aşağılık erkek moduna girdi. Ben de dedim yani senin toton kalktı çok istiyorsan gideriz köpek gibi alırım donuna kadar kızına ödersin nafakasını ben de bakarım hayatına o zaman aslında hiçbir şey olmadığını görürsün dedim. Devamı klasik haaa yapsana bi denesene bi vs.

Sen arkadaşlarını dinlemeyerek o kadar büyük hata yapıyorsun ki resmen kör olmuşsun !!! Fedakârlık yapana sen de yaparsın kıymet bilinir. Sana madalya mı takacak sanıyorsun. Derhal ufak tefek kızınız masraf çıkarın. Günden gelen parayı da kendinize saklayın.

Bence eşin bunalmış. Akademisyen dedin değil mi? Ben de bir akademisyen adayıyım ve evdeki en ufak bir değişiklik bile benim sinir sistemini altüst ediyor. O zaman çocuk istemeyecekti ama.

Eşya mısın? Bir sehpa veya koltuktan farksızsın yani? Al götür evine nedir ya? Evlenirken seni öyle mi almış baba evinden?

Boşanma sebebi!
+1

Mal mısın sen birileri alacak bırakacak getirecek götürecek.

Bu evdeysem bu BENİM iradem ve kararımdır, gidersem de bu yine BENİM irademle ve kararımla olur. Sen bu olayda özne değil ancak nesne olabilirsin derdim. Hadsiz. Akademisyen olması bahane değil her mesleğin sıkıntısı bunalımı zorluğu oluyor dönem dönem. Çok sinirlendim çok!

Gerçek yüzü ortaya çıktı eşinin. Çalışmıyorsun, ona bağımlısın, çocuk var bir yere kaçamasın. Onun sevgi ve ilgisine muhtaçsın. Şu anda kabuğu çıkmış kaplumbağa kadar savunmasızsın. Şerefsiz! O da bunu kötüye kullanıyor. Çünkü kalbi kötü...çünkü kafasının içindeki beyin yontulmamış kazmanın! Basit yaratık......

Eğer bu durumda size lutfedilecek bir özürle affedecek ya da affedilmese bile ustunu kapatim hic bisey olmamış gibi hayatınıza devam ederseniz eşinizin sindirme politakasina yenilmiş olacaksınız.eşinize haddini bildirmelisiniz hangi sıfatla onun hayatında oldugunuzu aynı şekilde esinizinde sizin hayatınızda ki konumunu hatirlatip kimsenin vazgeçilmez olmadigini gostermelisiniz.

Oyle olmak zorunda aslinda. Ama gunumuzde kadinin parasi varsa deger goruyor. Yoksa saygi gormuyor. Yakin cevremdeki evli arkadaslarimdan biliyorum.

bu nasıl akademisyen Allah aşkına?
kızına bakmak zor geliyor, eşine nefes aldırmıyor, anana gönderirim diyor, kırıyor, döküyor.
makamına diplomasına bakarak sakin ve güzelce konuşur sanıyorsun ama davranışları ilkokul terk cahil biri gibi.
böyle biri zamanla tüm saygısını yitirir gözümde.
özür dilemek yerine boşayamazsın ki diye çocukça inatlaşması, ailesine karşı bir şeyleri ispat içinde olma çabası, seni kariyerin için seçtiği anlamına geliyor. kariyerli eş, bebek, itaat eden ve çalışan eş, mutlu aile tablosu. ailesi bahane, eşin ruhen hala ezik. bunun için psikolojik destek alması gerek.
yoksa kendi ezikliğini örtbas etmek için seni her fırsatta ezmeye devam edecek.
ve bir gün senin de sabrın tükenecek, psikolojin zarar görecek.
bence eşin tedavi olsun. kabul etmezse aynı ev içinde o yok gibi yaşa. son çare ayrılırsın. sonuçta sen kimsenin stres oyuncağı, bozuk psikolojisinin kobayı değilsin.

Sen niye topluyorsun o hayvanın dağıttığı yerleri???? Yeni evliyken ben de sinirlenince tabak çanak kırardım sonra eşşek gibi kırdığımı toplardım keza eşim de bişey kırınca kendi toplar. Öyle öyle bıraktık kırıp dökme işini. Artislik yapıp vurup kırıyorsa ona toplat da bir dahaki sefere toplamaya üşenip vurup kırmasın.

Çay içmeyeceksin ne demek? Gezmeye gitmeyeceksin ne demek? Adet gününde mi kocan? 2 saat çocuğa baktı diye adamın girdiği triplere bak! Derdi neymiş?

Ben cayimi tekrar doldurur o doldurdugun cayina onun suratina firlatirdim.sikiyorsa el kaldirsin burnundan fitil fitil getiririm.
O senin onu bosayamacagini dusunuyor canima tak ederse donuna kadar alir bosarim seni de .gözu korksun biraz.
Bi insan neden bebegine bakmak istemez ki?hemde 2 saat yani oynasirken vakit gecer zaten.
Borclardan gergin olabilir ama bu biraz fazla olmus olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…