- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Ooooo evlenirken bi görseydin ölğyprdu. Çok zorluklara göğüs gerdi yine de elinden gelemi yaptı evlendik. Çok da mutlu olduk. Benim içim cook şey yaptı ama gel gör ki su son zamanlarda tanıyamıyorum.Eşya mısın? Bir sehpa veya koltuktan farksızsın yani? Al götür evine nedir ya? Evlenirken seni öyle mi almış baba evinden?
Boşanma sebebi!
Zaten mutlu ve seviyorken bu sözler söylenince insanın içi daha bir acıyor. Erkekler çok nankör.Ooooo evlenirken bi görseydin ölğyprdu. Çok zorluklara göğüs gerdi yine de elinden gelemi yaptı evlendik. Çok da mutlu olduk. Benim içim cook şey yaptı ama gel gör ki su son zamanlarda tanıyamıyorum.
Evet nankörlük bu. Sorsan ona ben. Nankörüm. O çalışıyor, eve geliyor kızıyla ilgileniyor, uyutuyor, sabah çoğu zaman uykusuz gidiyor vs. Sanki ben hiç yorulmuyorum, uykusuz kalmıyorum. Dün ben de onun canını acıttım su anneme söyle derimler bar ya şok oldum. Geleneksel geçimsiz aşağılık erkek moduna girdi. Ben de dedim yani senin toton kalktı çok istiyorsan gideriz köpek gibi alırım donuna kadar kızına ödersin nafakasını ben de bakarım hayatına o zaman aslında hiçbir şey olmadığını görürsün dedim. Devamı klasik haaa yapsana bi denesene bi vs.Zaten mutlu ve seviyorken bu sözler söylenince insanın içi daha bir acıyor. Erkekler çok nankör.
Sen arkadaşlarını dinlemeyerek o kadar büyük hata yapıyorsun ki resmen kör olmuşsun !!! Fedakârlık yapana sen de yaparsın kıymet bilinir. Sana madalya mı takacak sanıyorsun. Derhal ufak tefek kızınız masraf çıkarın. Günden gelen parayı da kendinize saklayın.Ben söyle söyleyim para harcamıyorum desem yeridir. Borç ödüyoruz diye hiçbir şey almam. Hatta arkadaşlarım falan sık sık uyarır bak alış veriş yap böyle alıştırma diye. Ben de çalışmıyorum adam borç ödüyor alamam derim. Ya yılda bir kez kuaföre gittim saç kesim 20 lira. Onu dert etmiyor. Ben dışarı çıktım da kızımı ona bıraktım ya dinlemedi beyefendi. Ona kızdı
+1Eşya mısın? Bir sehpa veya koltuktan farksızsın yani? Al götür evine nedir ya? Evlenirken seni öyle mi almış baba evinden?
Boşanma sebebi!
Gerçek yüzü ortaya çıktı eşinin.merhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
Oyle olmak zorunda aslinda. Ama gunumuzde kadinin parasi varsa deger goruyor. Yoksa saygi gormuyor. Yakin cevremdeki evli arkadaslarimdan biliyorum.Eee tamamda kusura bakmasın sen çalışsan da vermek zorunda değilsin ama o evlendiyse bakmak zorunda ben böyle yapanlara hep bakamicaksan evlenmeyeceksin kardeşim diyorum geçiyorum kadın bakmak kolaymı diyorum kimse kusura bakmasın çalışırsam kendim için çalışmazsam da kendim icin
bu nasıl akademisyen Allah aşkına?Evet nankörlük bu. Sorsan ona ben. Nankörüm. O çalışıyor, eve geliyor kızıyla ilgileniyor, uyutuyor, sabah çoğu zaman uykusuz gidiyor vs. Sanki ben hiç yorulmuyorum, uykusuz kalmıyorum. Dün ben de onun canını acıttım su anneme söyle derimler bar ya şok oldum. Geleneksel geçimsiz aşağılık erkek moduna girdi. Ben de dedim yani senin toton kalktı çok istiyorsan gideriz köpek gibi alırım donuna kadar kızına ödersin nafakasını ben de bakarım hayatına o zaman aslında hiçbir şey olmadığını görürsün dedim. Devamı klasik haaa yapsana bi denesene bi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?