Eşim beni sindirmeye çalışıyor

Eşiniz sizi eziyor. Lütfen silkelenin kendinize gelin evet bu beylere doğumdan sonra haller geliyor. Sizde sıkıntıdan onu fazlaca düşünür olmuşsunuzdur kesin. Neyse nacizane tavsiyem bebeğinizi atın kanguruya gezin havalar ısındı ısınmasa bile alışsın yaveucak sizde rahatlarsınız. Eşinizlede normal bir zamanda konuşun düzgünce anlatın. Biraz sizdede hata var doğduğundan beri vereceksiniz bir iki saat bakacak.Ben bakmazsa yemek yapamam yapmam. Bakmazsa evi toparlayamam toparlamam. Yani biraz gerçek biraz bahane ama sonuc olarak o iki saatte bebek bakımının zor olduğunu anladı şuan 7 aylık sesi cıkmaz eşimin. Ha birde en kısa zamanda iş bulmanızı tavsiye ederim

Ama şu annene derimki ile başlayan kısmın acısını cıkarttrın

Çocuk için birlikte mi karar verdiniz yoksa sizin isteginiz/teklifiniz doğrultusunda mı karar verdiniz?
Çalışmamanız değil de çocuktan sonraki hayatınızı sevmemesi bence problem.
Sorumluluk, evde sürekli ihtiyacları olan bakıma muhtaç bebek, derdini anlamadığı için zor süreç, eşini paylaşmak zorunda kalması, eski sosyal hayatının olmaması vs... gibi bir çok sebepten genel olarak hayata karşı öfkeli olabilir. Eğer çocuk sizin teklifiniz ise size karşı da öfkeli olabilir.

Bence sakin bir zamanında oturup konuşun. Nedenini sorun. Gerçekten başedemiyor ve öfke nöbetlerine dönüşüyorsa çocuğu ona değil arada annenize bırakıp nefes alın.

Çocuk sorumluluğu ortak ve baba olarak kesinlikle ayrı vakit geçirmesini düşünüyorum ama bu size de çocuğa da zarar veriyor şu anda.

sizde kendinizi eve kapatmayın. Özel bir durumu yoksa hasta olacaksa da olsun. Böyle böyle alışacak. Havalar şimdi çok güzel, alın bebeğinizi yürüyüşe çıkın. Arkadaşlarınıza gidin, dışarıda buluşun, çantanıza iki meyve bir sandviç atıp piknik yapın. Çokta zorlaştırmayın hayatınızı bebekte bebek diye.

B Bezdimcicegi

Tüm dertleri para bu erkeklerin şu an çalışmıyorsun ya ondan.ha bi de sıkıntıya gelemezler 2 saat bebekle babası yalnız halır mı hiç olmaaaz o senden daha iyi düşünür.ne demekbyani kuaföre gitmek bebeği eve bırakmak üstüne bir de para isteyip güne girmek...bunlar erkeklerin hoşuna gitmez
Kadın evde çocuk bakar giyim istemez bakıma gerek yoktur yemek yapar çamaşır yıkar ütü yapar gecede uyku yoktur kocasinı mutlu eder...bu zihniyetten nefret ediyorum
Bu yaptıgı olayı özellikle döktüğu çayı burnundan getir hemen yumuşama.SEN KÖLE DEĞİLSİN

Ben yerinizde olsam kizima iyi bakacak birini bulur işe girer o adami da evden yollardim. Git edebini nerde unuttuysan al diye.

Bu kzgunliginin sebebi ne? Çocuğa bakmak zorunda kaldı diye mi?

Ya da zaten hep böyleydi aslında çocuk olunca artık terk edilir kaygısı ortadan kalktı rahatladı . Maskesini çıkardı belkide.

Bence çalışmanızı istiyor ama bunu size söyleyemiyor... Ayda yılda bir defa vereceği 20 lira gözüne batıyorsa diyecek bişey bulamıyorum... Çocuğu babanızın evinden getirmediniz sonuçta o da bakmak zorunda,iki saat bir çocuğu idare edemiyorsa babalık da yapmasın bir zahmet... Yenidoğan olsa anlarım koskoca çocuk olmuş versin eline oyuncağını otursun karşısına zaten o çocuk kendine oynar... Bu kadar öfkeli olmasına aklım ermedi

Vallahi takdir ettim. ''Yapamam,yapmam'' kısmı çok kararlı. Seviyorum böyle dişli kadınları.

Gına geldi burada ''eşim beni eziyor, bozuyor, bebeğime bakmıyor'' konularını okumaktan.

Ufak bi cinnet geçir bağıra çağır küçük şeyleri sende kir dok onu terkedebilecegin havasını ver bu ne be öküz

Bu erkeklerin hepsini sıra dayağına çekeceksin

Bakımlı kadın severler ama , iş para harcamaya geldimi , "çıkmıcıksın hırcımıcıksın "

Şu kadınları anlamak çok zor tabusunu bizim üstümüze yıktılar ya

Ben senin yerinde olsam hiçbirşeyi ellemezdim bile.
Seninkine anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor . İlk fırsatta diğer kapıyı da sen kır yaptırsın ödesin parasını.

Son düzenleme:
Acaba onunla ilgilenmenizi istemis olmasin tatil gununde ?

eşinize çok önem vermeyin bir süre yaşasın tek başına .sizde alın bebeğinizi çıkın dışar bunaltmayın kendinizi bu kadar bebek küçük değil artık gezme zamanında avm lere gidin kafanız dağılsuın.

Eşinize ısrarla o cocugun sadece sizin çocuğunuz olmadığını anlatın.
O da bakacak ilgilenecek öyle ben çalışıyorum ilgilenmem diye bir dünya yok.
Çocuğuna 2 saat bakamayacaksa hic yasamasin bu dünyada.
Ne diye baba olmuş o zaman ?

birlikte karar verdik. Evlendikten 2 yıl sonra geldi bebeğimiz dünyaya. Hayatımda ilk kez bu kadar sabırsız bekledim yazı. Bugün hava çok kötü yağmurlu ama sanıyorum ki son kötü havalar. Bundan sonra dediğiniz gibi kızımla gezip bunaltımı atacağım.

Ben yerinizde olsam kizima iyi bakacak birini bulur işe girer o adami da evden yollardim. Git edebini nerde unuttuysan al diye.
Kızıma bakacak birini uzun zamandır arıyorum açıkcası yabancı birine güvenemiyorum. Akrabalarımdan hemen herkes zaten çalışıyor. Annem çok rahatsız ona bırakamıyorum. Kv başka şehirde v buna her gün şükrediyorum :)) ama bir yolunu bulacağım. Benim çalışmaya çok daha ihtiyacım var gerçekten bunaldım

Kızlar günaydın. Mesajlarınızı okudum hepinize çok tşk ederim. Dün gece migrenim tuttu kendimi çok lötü hissediyorum. Soruyorsanız eşim yattı uyudu hiç de umrumda olmadı. Sinirlenince dünyayı yakıyor aklınca beyzadem. Ben de bunu onun burnundan öyle bir getireceğim ki görecek gününü.
Sinirliylen karakteri değişiyor adamın. Hani ben orda ölsem umrunda olmayacak. Çan'ımı daha çok daha çok yakmaya çalışıyor. O yüzden aptal saptaş seyleri söylemekten hiç çekinmiyor. Ben ağlarken zevk aldığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…