- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Eşiniz sizi eziyor. Lütfen silkelenin kendinize gelin evet bu beylere doğumdan sonra haller geliyor. Sizde sıkıntıdan onu fazlaca düşünür olmuşsunuzdur kesin. Neyse nacizane tavsiyem bebeğinizi atın kanguruya gezin havalar ısındı ısınmasa bile alışsın yaveucak sizde rahatlarsınız. Eşinizlede normal bir zamanda konuşun düzgünce anlatın. Biraz sizdede hata var doğduğundan beri vereceksiniz bir iki saat bakacak.Ben bakmazsa yemek yapamam yapmam. Bakmazsa evi toparlayamam toparlamam. Yani biraz gerçek biraz bahane ama sonuc olarak o iki saatte bebek bakımının zor olduğunu anladı şuan 7 aylık sesi cıkmaz eşimin. Ha birde en kısa zamanda iş bulmanızı tavsiye ederimmerhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
Ama şu annene derimki ile başlayan kısmın acısını cıkarttrınEşiniz sizi eziyor. Lütfen silkelenin kendinize gelin evet bu beylere doğumdan sonra haller geliyor. Sizde sıkıntıdan onu fazlaca düşünür olmuşsunuzdur kesin. Neyse nacizane tavsiyem bebeğinizi atın kanguruya gezin havalar ısındı ısınmasa bile alışsın yaveucak sizde rahatlarsınız. Eşinizlede normal bir zamanda konuşun düzgünce anlatın. Biraz sizdede hata var doğduğundan beri vereceksiniz bir iki saat bakacak.Ben bakmazsa yemek yapamam yapmam. Bakmazsa evi toparlayamam toparlamam. Yani biraz gerçek biraz bahane ama sonuc olarak o iki saatte bebek bakımının zor olduğunu anladı şuan 7 aylık sesi cıkmaz eşimin. Ha birde en kısa zamanda iş bulmanızı tavsiye ederim
Tüm dertleri para bu erkeklerin şu an çalışmıyorsun ya ondan.ha bi de sıkıntıya gelemezler 2 saat bebekle babası yalnız halır mı hiç olmaaaz o senden daha iyi düşünür.ne demekbyani kuaföre gitmek bebeği eve bırakmak üstüne bir de para isteyip güne girmek...bunlar erkeklerin hoşuna gitmezmerhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
Ben yerinizde olsam kizima iyi bakacak birini bulur işe girer o adami da evden yollardim. Git edebini nerde unuttuysan al diye.merhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
Ya ben şaşkınlık içindeyim. Her zaman gözümün içine bakan adam artık çok rahat bi şekilde böyle yapabiliyor.ya ben insan değil miyim? Kuaföre gidemez miyim. Anneme gidemez miyim? Zaten çıkamıyorum li kızım çok hassas rahatsız biraz çabuk hasta oluyor omunla gidemiyorum. Bugün ona bıraktım. Ya o sadece benim çocuğum mu? Ben ne ara bu kadar yüklenmişim her şeyi de bı adamı böyle alıştırmışım! Çok öfkeliyim
Vallahi takdir ettim. ''Yapamam,yapmam'' kısmı çok kararlı. Seviyorum böyle dişli kadınları.Eşiniz sizi eziyor. Lütfen silkelenin kendinize gelin evet bu beylere doğumdan sonra haller geliyor. Sizde sıkıntıdan onu fazlaca düşünür olmuşsunuzdur kesin. Neyse nacizane tavsiyem bebeğinizi atın kanguruya gezin havalar ısındı ısınmasa bile alışsın yaveucak sizde rahatlarsınız. Eşinizlede normal bir zamanda konuşun düzgünce anlatın. Biraz sizdede hata var doğduğundan beri vereceksiniz bir iki saat bakacak.Ben bakmazsa yemek yapamam yapmam. Bakmazsa evi toparlayamam toparlamam. Yani biraz gerçek biraz bahane ama sonuc olarak o iki saatte bebek bakımının zor olduğunu anladı şuan 7 aylık sesi cıkmaz eşimin. Ha birde en kısa zamanda iş bulmanızı tavsiye ederim
Acaba onunla ilgilenmenizi istemis olmasin tatil gununde ?merhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
birlikte karar verdik. Evlendikten 2 yıl sonra geldi bebeğimiz dünyaya. Hayatımda ilk kez bu kadar sabırsız bekledim yazı. Bugün hava çok kötü yağmurlu ama sanıyorum ki son kötü havalar. Bundan sonra dediğiniz gibi kızımla gezip bunaltımı atacağım.Çocuk için birlikte mi karar verdiniz yoksa sizin isteginiz/teklifiniz doğrultusunda mı karar verdiniz?
Çalışmamanız değil de çocuktan sonraki hayatınızı sevmemesi bence problem.
Sorumluluk, evde sürekli ihtiyacları olan bakıma muhtaç bebek, derdini anlamadığı için zor süreç, eşini paylaşmak zorunda kalması, eski sosyal hayatının olmaması vs... gibi bir çok sebepten genel olarak hayata karşı öfkeli olabilir. Eğer çocuk sizin teklifiniz ise size karşı da öfkeli olabilir.
Bence sakin bir zamanında oturup konuşun. Nedenini sorun. Gerçekten başedemiyor ve öfke nöbetlerine dönüşüyorsa çocuğu ona değil arada annenize bırakıp nefes alın.
Çocuk sorumluluğu ortak ve baba olarak kesinlikle ayrı vakit geçirmesini düşünüyorum ama bu size de çocuğa da zarar veriyor şu anda.
sizde kendinizi eve kapatmayın. Özel bir durumu yoksa hasta olacaksa da olsun. Böyle böyle alışacak. Havalar şimdi çok güzel, alın bebeğinizi yürüyüşe çıkın. Arkadaşlarınıza gidin, dışarıda buluşun, çantanıza iki meyve bir sandviç atıp piknik yapın. Çokta zorlaştırmayın hayatınızı bebekte bebek diye.
B Bezdimcicegi
Kızıma bakacak birini uzun zamandır arıyorum açıkcası yabancı birine güvenemiyorum. Akrabalarımdan hemen herkes zaten çalışıyor. Annem çok rahatsız ona bırakamıyorum. Kv başka şehirde v buna her gün şükrediyorum :)) ama bir yolunu bulacağım. Benim çalışmaya çok daha ihtiyacım var gerçekten bunaldımBen yerinizde olsam kizima iyi bakacak birini bulur işe girer o adami da evden yollardim. Git edebini nerde unuttuysan al diye.
Eşya mısın? Bir sehpa veya koltuktan farksızsın yani? Al götür evine nedir ya? Evlenirken seni öyle mi almış baba evinden?. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?