Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Kusura bakmayın ama adamın tavrı zaten kabul edilemez ancak sizin burada yazdıklarınız da hiç normal değil. Yok çok mutluyduk da neden oldu, yok benim hatam neydi vs. Sonuçta ama her şeye rağmen adam size bunları dedi değil mi? Şiddet uyguladı. Kaldı ki önceki konularınızda adamın zaten 4 yıl boyunca adı olmayan ilişkinizde dengesiz olduğunu, bir gelip bir gittiğini, madde kullandığını söylemişsiniz. Bir de ikinci evliliğinizmis. Hayır, neresinden tutsan elde kalıyor. Bir kez evlendiniz diye neden 5 yılınızı böyle dengesiz bir adamla olmak için geçirdiniz acaba? Çevrenizde hiç mi başka normal, düzgün biri yoktu? Neyse, hadi evlendiniz ama yine de adamın size davranışı kabul edebilir türden değil siz hala ağlayıp sızlanıyorsunuz.

Kırmak da istemiyorum ancak sizin kendinize gelmeniz lazım. Bile bile yıllarca kendinize eziyet etmişsiniz zaten hala da adama yalvararak, bu ilişkiyi sürdürmek isteyerek devam etmek istiyorsunuz. Ben adamda bir hayır olduğunu da düşünmüyorum, ancak sizin psikolojinizin iyi olmadığı bir gerçek. Çünkü gerçekten sevilmek, değer görmek yaşadığınız şey değil. Bence 'nerde hata yaptım' sorusuyla kendinizi parcalayacaginiza psikolojik destek almalısınız. Maaşınızla size ağza alınmayacak şeyler soylebilen bir adamı doyurmak yerine kendi ruh sağlığınız için bir şeyler yapmalısınız. Halinize gerçekten çok üzüldüm, umarım siz de en kısa zamanda bulunduğunuz durumunuzun vehametini anlarsınız.

:d konuyu ciddiye alıp üzüldüğüm ve cevap verdigim için şuan kendimden utanıyorum.
Yurt dışında kalmak için formalite evlilik yapmıştı gerçekte ilk evliliği ondan öyle belirttim hatta ben hayatımda ilk defa evlendim lan ilk defa İmam nikahı kıydım lanet olsun sana da evliliğine de dedi

Merhaba, canım siz yüzsüz müsünüz? Yahu ne konuşması siz neyden bahsediyorsunuz? Anne babanız sizi elalemin elinde stres topu olun diye mi doğurdu? Hemen eşyalarınızı toplayın. Darp raporu alın ve dava açın. Siz kadınsınız kadın. Müge Anlı'ya mı çıkmak istiyorsunuz?

Bir de diyorki ben bunu keyiften mi içiyorum zannediyorsun , senin bana vermiş olduğun stres ve sıkıntıdan dolayı içiyorum diyor onun suçunu da bana attı bi güzel ki ben onu tanımadan önce de içiyordu
Ohoooo bize laf soylemek düşmez. Adam madde bağımlısıymış. KAAAAAAAAÇ hem 44 yaşındaki birini düzeltemezsin. Hiç uğraşma

Sizi kırmak da istemiyorum ama size acilen psikolojik destek lazım! O adam hasta tamam, ama sizdede bir sorun var. Co-bagimlilikmidir nedir bilmiyorum ama lütfen yardım alın

Tamamen saçmalıyorsun. Bu düşünceden kendini kurtaramıyorsan acil bir psikolog ile görüş. Bak ciddi söylüyorum. Bu senin sağlığın için önemli. Bu düşünceler doğru değil

Baslamasi sacma duruyor. Mutlaka oncesi sonrasi var ya da esiniz haplaniyor.

Şu durumda söylenebilecek ya da yapılabilecek bir şey yok. Şaşırmamanız gerekir şiddete, ya da ani karakter değişimlerine.

Evlenene kadar hep iyi zamanlarında iyi yüzünü göstermiş, artık saklamaya luzüm görmüyor.

Maddi manevi sorunlarınız olacak bu evlilikte ve zaman geçirdikçe daha çok zarar göreceksiniz.

Doktora filan götürmeye gerek yok. Durum ortada. Psikolojik sorunları olsa bile, madde ve alkol kullanımı her türlü heM tetikleyici, hem başlı başına boşanma sebebi.

Neden bu evlilikte kalmayı reva görüyorsunuz kendinize? Bir çocuğunuz olsa, bağımlı ve sizi döven bir babayla büyümesini ister misiniz?

sizden oncede madde kullandigini bildiginiz biriyle nasil evlenebiliyorsunuz ben hayret ediyorum sizin gibi insanlara gerçekten.
birde pesinde kosarak hemde 5 sene
kendine acimiyorsa o adamdan olma dogma ihtimali olan cocuguna acir insan ya.
siz bile bile lades demiş kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz resmen
bundan sonrasi icin dogru adimlar atinda bosanin bari bir an once

Adam psikopat.
Çift kişilikli midir nedir, Lütfen kendinizde hata aramak yerine terkedin şu adamı. Bu ne ya.

yahu adam çocuk istese he deyip yapıcaksın da o artık istemez diye yapmıyorsun.pesss ne diyim.

Şaka mısınız

Tobeler olsun valla pes ya bu nasıl hayatlar adam manyak psikopat hasta ruhlu bi yalvarmadiginiz kalmış kadınlar kendini bu kadar değersiz hale düşürünce erkeklere şaşırmamak lazim pes yani konu sahibi bu adamdan kurtulmaya bakın bir an önce aklinizi başınıza alın.

Bu arada durumunuz yıllar önce Kanada’da tanıştığım bir arkadaşımı hatırlattı bana. Kendisi güzeller güzeli, dünyanın en özgür ülkelerinden birinde doğmuş büyümüş bir kadındı.

İlk eşi üniversitede hocaydı, sözü dinlenen ve alanında tanınmış bir kişiydi. Çok ideal bir eş adayıydı yani. Evlendikten bir müddet sonra psikolojik baskı başlamış, kız çok güzel olduğu için kıskanmaya başlamış, bakma etme derken, sen şöyle hayatımı mahvettin, burada beni küçük düşürdün diyerek dövmeye başlamış. En son kızın ailesine gidip gelişlerini kısıtlamaya başlamış.

Arkadaş diyordu ki; o kadar inandırıcıydı ki, ben evet bu dayağı hak ettim, doğru söylüyor, ben sebep oldum diye düşünüyormuş, aynı sizin gibi.

Ailesine bile söyleyememiş. Kimse görmesin diye uzun kollu kıyafetlerle filan dışarı çıkıyormuş.

En son sanırım 1 sene sonunda annesi arayıp bize gel diye ısrar etmiş. Kız eşimin izni yok çıkamam deyip ağlamaya başlamış. Annesi hemen kızının evine gitmiş, vücudunu açmış, yara bere içinde. Darp raporu almış ve çok kısa bir süre içinde boşamış.

İnsana düşününce çok saçma geliyor. Ben şahsen tanımasaydım inanmazdım belki, o ülkede yetişmiş bir kız bunu nasıl kabul eder diye ama yavaş yavaş öyle bir ezmiş ki, kızın da psikolojisi bozulmuş artık.

Bu arkadaş ben tanıştığımda 2. Evliliğini yapmış, bir radyoda sunucu olarak çalışan ve çok mutlu bir kızdı.

Elin delisini sırtınıza alıp yüklenmeyin. Kendi kıymetinizi bilin. Başka şansınız yokmuş gibi düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…