• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Kusura bakma da haketmissin diyeycegim olmayacak simdi.ya madde bagimlisi birinden gordugun muameleye neden sasirdin?belli degil mi zaten.ilk okudugumda acaba kullaniyo mu dedim.e sen bilerek evlenmissin.kac kurtat kendini.hakettigin boyle bir damla olmamak,duzgun bir hayat.bu degil.

konuyu okudum da diğer sayfalara bakmadım. Madde bağımlısı mıymış? 🥺

Tövbeeeee hala barışmaya mı çalışıyorsun 😱
Gözünü kör eden nedir ?
yarın derhal bir mahkemeye git ve ardına bakma

Gerçek yüzünü hemen göstermiş işte evet üzülüyo olabilirsin ama ya bi çocuk olsaydı verilmiş sadakan varmış hakkında hayırlısı olsun canımm

Böyle bir adamın evlilik neyine. Öfke kontrol sorunu değil bu. Bildiğin ruh hastalığı.
evlilik özgürlüğünü kısıtlıyormuş. Daha yeni evlenmiş bu ne böyle.
bize anlattığınız kadarıyla durum çok kötü. Kendinizi suçlamayın. Kendinizi güvenli bir yere götürün. Bence acil uzaklaşın.
tek bir soru sormak istiyorum. Cinsel yaşamınızla ilgili. Bir sıkıntı mı oldu aranızda.

Evet fazlasıyla aşağılandım . Hepsini sinirden söylemiş olabileceğini düşünüyor bu aptal beynim .kalbim inanmak istemiyor . Nasıl bu hale geldik birden . Ben bu kadar kötü bir insanmıyım . Benden ayrılma niyetindeyse açsın boşanma davası o zaman böyle beklemek beni daha da yaralıyor . Pişman olacağını biliyorum sinirlenince sinirim hemen geçmez bana bulaşma diyordu her zaman
Kuzum senin daha dank etmemiş
O raddeye gelmemişsin sen
Çok üzgünüm ama sağlam bir dayak yiyip ama çok sağlam bak canını zor kurtarırcasına o evden çıktığında ancak sana dank edecek
O da kurtarabilirsen
Yapma kuzum bak böyle
Sevgi böyle bir şey değil
Senin kocan normal değil
Senin de psikolojin normal değil.
Kaç kurtar kendini...

Sakın gidip darp raporu almayın.

Ayaklarına kapanmadınız mı yoksa hala, ayaklarının altını öpün, iyi yumuşatır.

Allahım inşallah faketir.

5 yil boyunca böyle biri icinmi mucadele verdin?

Ben tanistigim erkeklerin seviyorum lafini dahi tinlamiyorum icraat varmi yokmu irdeliyorum.

Iyi cekin simdi herifi.. bol sanslar.
Hersey iyimis zaten bir günde herif degismis mubarek.. büyü felan yapmislardir kendisine kesin :D

:sinirli: :sinirli: :sinirli:
Bir de o gece onunla beraber mi uyudunuz? Pes! Bana daha "Bitti" dediği an o evden çıkıp giderdim. Ya niye bu kadar eziksiniz? O an ayağa fırlayıp siz de ona küfredip valizinizi toplayıp çıksaydınız afallayacaktı. "Nolur beni bırakma ühü ühü, seni seviyorum ühühühühüüü" moduna girmişsiniz. Siz niye kendinizi eziyorsunuz ya! Cehennemin dibine kadar yolu var!

Size çok sinirlendim. Yanınızda olsam kendinize gelmeniz için omuzlarınızdan tutup silkelerdim! Sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Bu ne rezalet!

Bu adamin hayatinda baska biri mi var?
Yapilacak tek sey: evden sen gitme, o gitsin. Kontratin kimin uzerine oldugu onemli degil. Evden giden kusurlu oluyor cunku. Bu oyuna gelme. Evden giden evi terk etmis, aile birlikteligini bozmus oluyor. S..tir git diyen adsm istemiyorsa kendi gider. Darp raporu al. Rapor cok isine yarayacak. Uzaklastirma karari cikar ki sana yaklasamasin. Evde bosanana kadar yasama hakki kadina veriliyor zaten. Dava ac. Tazminat iste. Takilarini verdi isen takilarini da almak istedigini dikekcende belirt. Ama once kendine bir avukat bul. Sakin aglama. Bu adamin totosu kalkmis. Cekismeli bosan ki bosanmanin ne oldugunu gorsun. Pislik adam. Bulunmaz hint kumasi sanki. Sakin uzulme. Bu adamla yurumez. Madem evliligi kaldiramayacakti neden evlendi?

Tobeler olsun valla pes ya bu nasıl hayatlar adam manyak psikopat hasta ruhlu bi yalvarmadiginiz kalmış kadınlar kendini bu kadar değersiz hale düşürünce erkeklere şaşırmamak lazim pes yani konu sahibi bu adamdan kurtulmaya bakın bir an önce aklinizi başınıza alın.
Nasıl unutacağım yaşanan güzellikleri yada bu olumsuzlukları ben duygularıyla hareket eden bir insanım kendime hakim olamıyorum üzülüyorum ve ağlıyorum mantığım devrede değil

:sinirli: :sinirli: :sinirli:
Bir de o gece onunla beraber mi uyudunuz? Pes! Bana daha "Bitti" dediği an o evden çıkıp giderdim. Ya niye bu kadar eziksiniz? O an ayağa fırlayıp siz de ona küfredip valizinizi toplayıp çıksaydınız afallayacaktı. "Nolur beni bırakma ühü ühü, seni seviyorum ühühühühüüü" moduna girmişsiniz. Siz niye kendinizi eziyorsunuz ya! Cehennemin dibine kadar yolu var!

Size çok sinirlendim. Yanınızda olsam kendinize gelmeniz için omuzlarınızdan tutup silkelerdim! Sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Bu ne rezalet!
Keşke yanımda olsaydınız ve silkeleseniz kendime getirseniz beni . Ben de iyi değilim evet doğruyu yanlışı ayırt edemiyorum ikinci kez hata yaptım evlendim seviliyorum sandım huzurlu mutlu olurum sandım

Bu adamin hayatinda baska biri mi var?
Yapilacak tek sey: evden sen gitme, o gitsin. Kontratin kimin uzerine oldugu onemli degil. Evden giden kusurlu oluyor cunku. Bu oyuna gelme. Evden giden evi terk etmis, aile birlikteligini bozmus oluyor. S..tir git diyen adsm istemiyorsa kendi gider. Darp raporu al. Rapor cok isine yarayacak. Uzaklastirma karari cikar ki sana yaklasamasin. Evde bosanana kadar yasama hakki kadina veriliyor zaten. Dava ac. Tazminat iste. Takilarini verdi isen takilarini da almak istedigini dikekcende belirt. Ama once kendine bir avukat bul. Sakin aglama. Bu adamin totosu kalkmis. Cekismeli bosan ki bosanmanin ne oldugunu gorsun. Pislik adam. Bulunmaz hint kumasi sanki. Sakin uzulme. Bu adamla yurumez. Madem evliligi kaldiramayacakti neden evlendi?
Ailesi de baskı yaptı düzelsin diye

Adam dövmüş, itmiş kakmış, türlü hakaretlerle namusuna dil uzatmış. Sende kocacım ne yaptım , kabahatim ne söyle de düzelteyim diyorsun. Nolur bu olay gerçek olmasın.
O adam tam bir ruh hastası, tedavi görmesi gerekiyor. Ufacık olayda seni bu hale getiriyorsa , yemeği tuzlu yapsan seni öldürür kaç kurtul.
Şuan evdeyim geldiğimde evdeydi yemek yaptım yedik bugün
Bu kadar duygusal düşünmenin ne manası var ya. Mantıklı olurmusunuz. Sizi döven sizi aşşagılayan size olmadık hakaretler eden adamı göklere çıkarıyorsunuz. Birde ben ne yaptımda böyle oldu diyorsunuz. İkinci evliliginizin bittiginemi üzülüyorsunuz yoksa.
Böyle adama vereceginiz tek tepki haaa öylemi bundan sonra tek başınasın ne halin varya gör demek. O ettigin hakaretlerle mahkemede görüşürüz demek. Dik durun..
başaramıyorum nasıl ayakta olacağım ? Sevgiliyken ayrıyken bile onun adını sayıklıyordum şimdi nasıl vazgeçeceğim takıntılı mıyım neyim anlam veremiyorum kendime . Onsuz yapamayacağımı düşünüyorum her yerde hatıramız var acı çekiyorum resimlere baktığımızda bile . Şimdi yan koltuğumda oturuyor hiç konuşmuyor telefonuyla oynuyor

Back