Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Adam size ana avrat sövmüş. Sizi dövmüş ve siz hala konuşmaya kalkıyorsunuz. Odunlarla konuşulmaz. Muhatap olunmaz. Onlar insan değiller ki

Madde ve alkolü birlikte kullanan birinden çok sağlıklı hareketler beklemeyin ve bir an önce kendinizi kurtarın.. Kendinde olmadığı bir vakit size her şeyi yapabilir.... Canınızı seviyorsanız kurtulun..

Büyü mü yıl olmuş 2020. Adamın yaptığı aşağılık hareketleri büyü yaptırıyor diyebiliyorsunuz hala. Bu durumu büyüye nasıl bağladınız yahu.

Adam size ana avrat sövmüş. Sizi dövmüş ve siz hala konuşmaya kalkıyorsunuz. Odunlarla konuşulmaz. Muhatap olunmaz. Onlar insan değiller ki
Haketmedim haketmediğim için çok üzgünüm içim acıyor nefes almakta zorlanıyorum iki gündür birşey yemedim yiyemiyprum herşey Güzelken nasıl olur bir anda böyle şaştım kaldım

Bu pislik hanzo hadsiz herif size ne içirdi ne yedirdi de gözünüzü kör etti; hala kocam da kocam kocam da kocam diyorsunuz?
Hatayı kendinizde arıyorsunuz???
Büyü mü yaptı ne yaptı size yahu?
Boşanın..
Bugün 3.5 ayda size yazamadığım sıfatı diyen ileride mazallah sizi dayak manyağı yapar, hastanelik olursunuz.

Geri dönmeyin..

Canim bunlara ragmen hala sans mi istiyirsun. Bence acilen bir psikologa görünmelisin. Yanlis anlama bunu iyiligin icin söyluyorum. Hicbir kadin bunca hakarete magruz kalmamali.

Kaç kurtar kendini ne bekliyorsun bu insandan.. Söylemesi kolay biliyorum uygulaması zor ama kesinlikle hayır gelmeyecektir.

Size ciddi şiddet uygulamış. Küfür demeye az kalan hakaretler etmiş. Yine de bana şans ver diyen, konuşalım diyen sizsiniz.

Inanin anlam veremedim. Insan bu kötülüğü kendine neden yapar.

Kontrat ne yahu. Gidecekse defolup o gitsin. 3 ayda mi anlamış. Hayatınız ı çalmış farkında mısınız ?

Kendinize gelmelisiniz. Size şiddeti uyguladığı anda küsen , ayrılmak isteyen evden kovan Siz olmaliydiniz.

affedeceksin dimi? ben öyle olacağını düşünüyorum
zaten affedecek. O konuda hiç tereddütü yok ki. Hatta affetmek ne demek, o eşine kendisini affettirebilmek için yalvarıyor.

Pislik herif inşallah geri adım atmaz da konu sahibi ancak o şekilde kurtarabilir canını o adamdan.

Kaçarak uzaklaş
Bunlar hiç normal değil çok ağır hakaret etmıs

Bir de böyle birinden hamile kalmaya çalışıyorsunuz, doktorlara gidiyorsunuz, çatlama iğnesi oluyorsunuz ve hamile olmayınca da üzülüyorsunuz..
Vallahi billahi diyecek lafım bitti..

Pes vallahi pes..

Siz mi şans istiyorsunuz. Bu kadar hakaretten, şiddetten sonra o pisliğin sizin kapınızda yatması gerekirken siz mi şans istiyorsunuz. Kendinize biçtiğiniz değer bu mu gerçekten. Hanımefendi silkelenip kendinize gelin.

Nikah günü konusunda onun da ikinci evliliği olduğunu yazmışsınız ama ?

Nokta atışı. Ben de böyle düşünüyorum.
Her şeyden öte karşınızda sizi döven, gerek sözleriyle gerek de hareketleriyle size zerre saygı duymadığını gösteren biri var. Bir adam nasıl eşine o..spu diyebilir aklım almıyor. Hadi sinirle ve madde etkisindeyken söyledi diyelim bu ithamı kadın nasıl kabul edebilir? Kusura bakmayın ama hala nasıl düzeltebilirim diyorsunuz, oturup şunu düşünün 'o kim ki benim namusuma laf edebiliyor'
Lütfen. Gururlu olun ve ardınıza bakmayın. Daha 3 ayda canavara dönüşen biri kim bilir hayatı nasıl zindan eder size.

Seni istemeyeni sen hiccc isteme. Bosan bunla hayatmi gecer. Omrunu yer bitirir insanin. Kendinide sorgulama. O ettigi hakaretler yenir yutulur cinsten degil ve siddetine dicek lafim bile yok.

Herşey benim yüzümden oldu diye düşünüyorum sebep ben oldum onu bu hale ben getirdim kendimi suçluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…