Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Bir de bence 'nerde hata yaptım?' sorusu yerine 'Neden bu adam?' sorusuna odaklanmalısınız. Yani bu adamın neyi vardı, size ne sundu da bu kadar bağlandınız? Ve kendi gururunuzu dahi yok saydınız? Eksiklerini artilarini yazın hatta bir kağıda. Bakın, sonuç ne çıkacak. Kendisi üzülmeye değen biri mi değmeyen biri mi kendiniz de görürsünüz. Bu, duygularınızı anlamak için önemli bir adım olacaktır.

Böyle ruh hastaları var, narsisizm ve diğer psikolojik rahatsızlıklar. Çoğu dışardan harika görünür. Öyle senaryolar yazarlar ki siz de dahil herkes inanır ve sizi suçlu çıkarırlar. Eski eşim ve annesi böyleydi, insan cenderenin içindeyken anlayamıyor.

O adam kendinin de dediği gibi başkasını bulmuş işte senden kurtulmaya çalışıyor
Durduk yere bukadar hakaret etmez kimse
Sende sana o***pu diyen kocayı napacan boşa gitsin şerefsizi

Aslında ortaya yazdım haklısınız birde kaç yıllık üye olduğuna bakmadım orayı atlamısım,tutarsız geldi bikaç konuda yazdıkları anlayamadıgim için yazdım,öyle herseyi didikleyen biride degilimdir

Adam dövmüş, itmiş kakmış, türlü hakaretlerle namusuna dil uzatmış. Sende kocacım ne yaptım , kabahatim ne söyle de düzelteyim diyorsun. Nolur bu olay gerçek olmasın.
O adam tam bir ruh hastası, tedavi görmesi gerekiyor. Ufacık olayda seni bu hale getiriyorsa , yemeği tuzlu yapsan seni öldürür kaç kurtul.

Bu kadar duygusal düşünmenin ne manası var ya. Mantıklı olurmusunuz. Sizi döven sizi aşşagılayan size olmadık hakaretler eden adamı göklere çıkarıyorsunuz. Birde ben ne yaptımda böyle oldu diyorsunuz. İkinci evliliginizin bittiginemi üzülüyorsunuz yoksa.
Böyle adama vereceginiz tek tepki haaa öylemi bundan sonra tek başınasın ne halin varya gör demek. O ettigin hakaretlerle mahkemede görüşürüz demek. Dik durun..

Off bu ne ya umarım fakesindir. Değilsen mutlaka bi kusurun vardır ondan bütün bu olanlar

Sizde bir suc oldugunu ben de dusunmuyorum adam kendi icinde ezilmis ve bu sekilde disa vurmus. Eminim tartisma ciktiginda sakin ve sessiz kalmaniz bile onu sinirlendirmistir cunku yine ondan olgun davranmissiniz. Bu adama fazlasiniz ve bunu o da biliyor. Arkadaslari da dolduruyor olabilir yorumlarda yazanlar olmustu, ama dolmasi ve size saldirmasi da zayif ve kotu karakterli oldugunun ispati

Adam madde kullanıyor muhtemelen ani ruh değişimi bundan kaynaklanıyor
Madde kullanan adam seni öldürebilir de
Kaç kurtar kendini
Tam olarak bende bunu dusundum.aksamlari bi saat cikip gelmek,ani degisim.belki de madde bulamadi ona bu sinir.ayrica rahatca kullanamadigi icin yaninda sana kizmistir belki de.

Öyle oluyor gerçekten. Adam sorunlu ama konu sahibi hala ben nerde hata yaptım, nasıl düzeltebilirim, artık çocuk istemez diye düşünüyor.

Bu tanıdığım kızı da annesi Bir günde çekip kurtarmasaymış, boşanmayı düşünmüyormuş.

Çok geç olmadan, hamile kalmadan kendini kurtarır inşallah.

Başka bir tanıdığım daha kurtuldu böyle bir Adamın elinden. Eşi önce dövüp, sonra özür dilemek için tatile götürüp, orda yine dövüyormuş. Madde kullanıyordu o da.

Siz iyi ki kurtulmuşsunuz eski eşinizden. Umarım konu sahibi de sizi örnek alabilir.

Bir de diyorki ben bunu keyiften mi içiyorum zannediyorsun , senin bana vermiş olduğun stres ve sıkıntıdan dolayı içiyorum diyor onun suçunu da bana attı bi güzel ki ben onu tanımadan önce de içiyordu
Aa kullandigini bilerek mi evlendiniz ya hu deli misin bi de niye boyle yapti diye mi soruyorsun

o kapıdan çıkın ve kendinizi kurtarın. Bunu kendinize yapmayın. Sizce siz bu hakaretlere layık mısınız? Önce siz kendinize değer verin.

Haketmedim haketmediğim için çok üzgünüm içim acıyor nefes almakta zorlanıyorum iki gündür birşey yemedim yiyemiyprum herşey Güzelken nasıl olur bir anda böyle şaştım kaldım
Kusura bakma da haketmissin diyeycegim olmayacak simdi.ya madde bagimlisi birinden gordugun muameleye neden sasirdin?belli degil mi zaten.ilk okudugumda acaba kullaniyo mu dedim.e sen bilerek evlenmissin.kac kurtat kendini.hakettigin boyle bir damla olmamak,duzgun bir hayat.bu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…