• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Bir de bence 'nerde hata yaptım?' sorusu yerine 'Neden bu adam?' sorusuna odaklanmalısınız. Yani bu adamın neyi vardı, size ne sundu da bu kadar bağlandınız? Ve kendi gururunuzu dahi yok saydınız? Eksiklerini artilarini yazın hatta bir kağıda. Bakın, sonuç ne çıkacak. Kendisi üzülmeye değen biri mi değmeyen biri mi kendiniz de görürsünüz. Bu, duygularınızı anlamak için önemli bir adım olacaktır.

Bu arada durumunuz yıllar önce Kanada’da tanıştığım bir arkadaşımı hatırlattı bana. Kendisi güzeller güzeli, dünyanın en özgür ülkelerinden birinde doğmuş büyümüş bir kadındı.

İlk eşi üniversitede hocaydı, sözü dinlenen ve alanında tanınmış bir kişiydi. Çok ideal bir eş adayıydı yani. Evlendikten bir müddet sonra psikolojik baskı başlamış, kız çok güzel olduğu için kıskanmaya başlamış, bakma etme derken, sen şöyle hayatımı mahvettin, burada beni küçük düşürdün diyerek dövmeye başlamış. En son kızın ailesine gidip gelişlerini kısıtlamaya başlamış.

Arkadaş diyordu ki; o kadar inandırıcıydı ki, ben evet bu dayağı hak ettim, doğru söylüyor, ben sebep oldum diye düşünüyormuş, aynı sizin gibi.

Ailesine bile söyleyememiş. Kimse görmesin diye uzun kollu kıyafetlerle filan dışarı çıkıyormuş.

En son sanırım 1 sene sonunda annesi arayıp bize gel diye ısrar etmiş. Kız eşimin izni yok çıkamam deyip ağlamaya başlamış. Annesi hemen kızının evine gitmiş, vücudunu açmış, yara bere içinde. Darp raporu almış ve çok kısa bir süre içinde boşamış.

İnsana düşününce çok saçma geliyor. Ben şahsen tanımasaydım inanmazdım belki, o ülkede yetişmiş bir kız bunu nasıl kabul eder diye ama yavaş yavaş öyle bir ezmiş ki, kızın da psikolojisi bozulmuş artık.

Bu arkadaş ben tanıştığımda 2. Evliliğini yapmış, bir radyoda sunucu olarak çalışan ve çok mutlu bir kızdı.

Elin delisini sırtınıza alıp yüklenmeyin. Kendi kıymetinizi bilin. Başka şansınız yokmuş gibi düşünmeyin.

Böyle ruh hastaları var, narsisizm ve diğer psikolojik rahatsızlıklar. Çoğu dışardan harika görünür. Öyle senaryolar yazarlar ki siz de dahil herkes inanır ve sizi suçlu çıkarırlar. Eski eşim ve annesi böyleydi, insan cenderenin içindeyken anlayamıyor.

Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .
O adam kendinin de dediği gibi başkasını bulmuş işte senden kurtulmaya çalışıyor
Durduk yere bukadar hakaret etmez kimse
Sende sana o***pu diyen kocayı napacan boşa gitsin şerefsizi

Bu bir anda sevmeme ler tiksinmeler genelde muska dan oluyor aniden olan şeyler biri size bişey yapmış olabilir eşin seni severken afedersin domuz gibi görüyorsa senden sogutmak için bişey yapmış olabilirler silkelen kendine gel otur ve düşün kimlere gittiniz aileden sizi sevmeyen varmı eşinle kimin evine gidip bişey yediniz sakince düşün bu süreçte eşinden biraz uzak dur çözene kadar
😡

Bende şöyle bir baktım da bir konusunda eşinden ayrıldığını yazmış. O kocası ile 5 yıl evli kalmış olabilir geçtiğimiz sene de yeniden evlenmiş. Babamla çalışıyoruz demiş ama sonra kamuya geçmiş olabilir.

8 yıllık üyemiz 8 yılda çok şey değişiyor.

İşte bu sebeple sizden defalarca rica ediyoruz bu tür ithamları siz yapmayın bize bildirin biz inceleyelim.
Şimdi ne olacak buyrun siz cevap verin ?
Aslında ortaya yazdım haklısınız birde kaç yıllık üye olduğuna bakmadım orayı atlamısım,tutarsız geldi bikaç konuda yazdıkları anlayamadıgim için yazdım,öyle herseyi didikleyen biride degilimdir

Adam dövmüş, itmiş kakmış, türlü hakaretlerle namusuna dil uzatmış. Sende kocacım ne yaptım , kabahatim ne söyle de düzelteyim diyorsun. Nolur bu olay gerçek olmasın.
O adam tam bir ruh hastası, tedavi görmesi gerekiyor. Ufacık olayda seni bu hale getiriyorsa , yemeği tuzlu yapsan seni öldürür kaç kurtul.

Bu kadar duygusal düşünmenin ne manası var ya. Mantıklı olurmusunuz. Sizi döven sizi aşşagılayan size olmadık hakaretler eden adamı göklere çıkarıyorsunuz. Birde ben ne yaptımda böyle oldu diyorsunuz. İkinci evliliginizin bittiginemi üzülüyorsunuz yoksa.
Böyle adama vereceginiz tek tepki haaa öylemi bundan sonra tek başınasın ne halin varya gör demek. O ettigin hakaretlerle mahkemede görüşürüz demek. Dik durun..

Off bu ne ya umarım fakesindir. Değilsen mutlaka bi kusurun vardır ondan bütün bu olanlar :işsiz:

Açıkçası benim kazancım onunkinden iyi . Ama Allah biliyor ki hiç bir zaman bunun lafını etmedim etmem de . Eve alışveriş yapan ben , kirayı ödeyen ben , doktor masrafları olunca karşılayan be . Bunları yazıyorum ki siz daha iyi analiz yapın diye . Ama dediğim gibi hiç bir zaman lafını etmedim bizim ortak kesemiz bu sonuçta . Bunlaro bile bile evlendim benim için bunlaeı karşılamak hiç sorun olmadı olmaz da . Seviyorum çünkü onda olunca o da ortaya koyar birşey . Ben aç geçerim yine de mutlu olurum dedi en son . Yemin ederim hiç lafını etmedim ve hiç hareketlerimle bile yansıtmadım ben de senin paran benim param diye birşey yok ortak bizim paramız diyordum . Ona ağır geldiyse bilemem ama bunda benim suçum olmamalı ben bu konuda yemin ederim hiç onu küçük düşürmedim asla

Sizde bir suc oldugunu ben de dusunmuyorum adam kendi icinde ezilmis ve bu sekilde disa vurmus. Eminim tartisma ciktiginda sakin ve sessiz kalmaniz bile onu sinirlendirmistir cunku yine ondan olgun davranmissiniz. Bu adama fazlasiniz ve bunu o da biliyor. Arkadaslari da dolduruyor olabilir yorumlarda yazanlar olmustu, ama dolmasi ve size saldirmasi da zayif ve kotu karakterli oldugunun ispati

Adam madde kullanıyor muhtemelen ani ruh değişimi bundan kaynaklanıyor
Madde kullanan adam seni öldürebilir de
Kaç kurtar kendini
Tam olarak bende bunu dusundum.aksamlari bi saat cikip gelmek,ani degisim.belki de madde bulamadi ona bu sinir.ayrica rahatca kullanamadigi icin yaninda sana kizmistir belki de.

Böyle ruh hastaları var, narsisizm ve diğer psikolojik rahatsızlıklar. Çoğu dışardan harika görünür. Öyle senaryolar yazarlar ki siz de dahil herkes inanır ve sizi suçlu çıkarırlar. Eski eşim ve annesi böyleydi, insan cenderenin içindeyken anlayamıyor.
Öyle oluyor gerçekten. Adam sorunlu ama konu sahibi hala ben nerde hata yaptım, nasıl düzeltebilirim, artık çocuk istemez diye düşünüyor.

Bu tanıdığım kızı da annesi Bir günde çekip kurtarmasaymış, boşanmayı düşünmüyormuş.

Çok geç olmadan, hamile kalmadan kendini kurtarır inşallah.

Başka bir tanıdığım daha kurtuldu böyle bir Adamın elinden. Eşi önce dövüp, sonra özür dilemek için tatile götürüp, orda yine dövüyormuş. Madde kullanıyordu o da.

Siz iyi ki kurtulmuşsunuz eski eşinizden. Umarım konu sahibi de sizi örnek alabilir.

Bir de diyorki ben bunu keyiften mi içiyorum zannediyorsun , senin bana vermiş olduğun stres ve sıkıntıdan dolayı içiyorum diyor onun suçunu da bana attı bi güzel ki ben onu tanımadan önce de içiyordu
Aa kullandigini bilerek mi evlendiniz ya hu deli misin bi de niye boyle yapti diye mi soruyorsun

o kapıdan çıkın ve kendinizi kurtarın. Bunu kendinize yapmayın. Sizce siz bu hakaretlere layık mısınız? Önce siz kendinize değer verin.

Haketmedim haketmediğim için çok üzgünüm içim acıyor nefes almakta zorlanıyorum iki gündür birşey yemedim yiyemiyprum herşey Güzelken nasıl olur bir anda böyle şaştım kaldım
Kusura bakma da haketmissin diyeycegim olmayacak simdi.ya madde bagimlisi birinden gordugun muameleye neden sasirdin?belli degil mi zaten.ilk okudugumda acaba kullaniyo mu dedim.e sen bilerek evlenmissin.kac kurtat kendini.hakettigin boyle bir damla olmamak,duzgun bir hayat.bu degil.

Back