• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Bir de diyorki ben bunu keyiften mi içiyorum zannediyorsun , senin bana vermiş olduğun stres ve sıkıntıdan dolayı içiyorum diyor onun suçunu da bana attı bi güzel ki ben onu tanımadan önce de içiyordu
Boşandığım eşimin konuşmalarına benziyor. Bizde şiddet ve böyle hakaret, küfür olmadı fakat boşanma aşamasına gelince, kurtarmak için hiç çaba sarfetmedi, evlilik içinde olan ufak tefek şeyleri yüzüme vurdu, ki gülerek konuştuğumuz şeyleri. Alkol alıyordu, ben bıraktıramamışım ona bunu, onun suçunu da bana attı.
Bizde de, akşam gülerek , şakalaşarak öperek uğurladım arkadaşının yanına gitti, çok içmiş, gelince tartıştık ve o andan itibaren, kurtarmak için, barışmak için en ufak bir çabası , en ufak bir güzel sözü olmadı, düşman oldu bana bir anda. Ve o günden önce de 3 gün tatildeydik, gayet iyi güzel geçmişti.

Bir de diyorki ben bunu keyiften mi içiyorum zannediyorsun , senin bana vermiş olduğun stres ve sıkıntıdan dolayı içiyorum diyor onun suçunu da bana attı bi güzel ki ben onu tanımadan önce de içiyordu
Madde mi kullanıyor, içki mi içiyor?

Neden size bu kadar kötü hakaretler eden ve en önemlisi vuran bir kişiye karşı hala alttan alıyorsunuz. Neden yani. Ve nasıl başarıyorsunuz. Size olmayan hakaretleri eden bir insan var karşınızda. Siz konuşalım dedikçe kendini haklı görmüş kendince daha da coşmuş. Gururunuzu bu kadar ayaklar altına alan bir adam için dik durun lütfen. Calisiyormussunuz da kimseye muhtaç değilsiniz. Yapmayın. Sevginizi hak etmeyen adamlar için ömrünüzü kendinizi heba etmeyin.

Boşandığım eşimin konuşmalarına benziyor. Bizde şiddet ve böyle hakaret, küfür olmadı fakat boşanma aşamasına gelince, kurtarmak için hiç çaba sarfetmedi, evlilik içinde olan ufak tefek şeyleri yüzüme vurdu, ki gülerek konuştuğumuz şeyleri. Alkol alıyordu, ben bıraktıramamışım ona bunu, onun suçunu da bana attı.
Bizde de, akşam gülerek , şakalaşarak öperek uğurladım arkadaşının yanına gitti, çok içmiş, gelince tartıştık ve o andan itibaren, kurtarmak için, barışmak için en ufak bir çabası , en ufak bir güzel sözü olmadı, düşman oldu bana bir anda. Ve o günden önce de 3 gün tatildeydik, gayet iyi güzel geçmişti.
Ben eski eşimin de senin eşinin de sevdiğini düşünmüyorum. Zaten sevgi eksikliği olan, evleneyim bari diyerek girilen bir yol onlar için. İçten içe bana gıcık oluyormuş demek ki, patlamış bir anda. Fakat çok büyük hakaretler etmiş size, bundan sonra da böyle gider barışırsanız. Boşanın bence de. Ömür boyu sizi sevmeyen, saygı duymayan biri ile neden evli kalacaksınız

O kadar fiziksel ve ruhsal şiddete göz yumup hala ben sana ne yaptım derseniz,bunların bin beterini yapar.Sizin de dediğiniz gibi 5 yıl boyunca zorlamışsınız.En başından beri sevmemiş demek ki.Unutun gitsin,sevmediği apaçık
Rol mu yapıyordu Yani herşey yalan mıydı kendimi kandırılmış aldatılmış hissediyorum

Bir anda böyle oldu yemin ederim akşama kadar çok mutluyduk gün içinde seni seviyorum özledim mesajı bile atmıştı . Ona sıkıntı verdiğimi söylüyor akşamında da . Ne yaptım gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyor . Konuşmakmış diyor . Konuşmaya çalışıyorum kes sesini diyor muhattap olma benle diyor aynı ortamda bile bulunmak istemiyor . Ben anneme söyledim o da babama söylemiş eşimin annesine söylemedim kadın rahatsız üzmek istemedim . Yani bir çıkar yol bulmaya çalışıyorum ama yok
Çıkar yol aramayın. Şu durumda belki de canınız tehlikede bu kadar ani değişmişse her şey.

İlk önce darp raporu alın, kesinlikle geciktirmeyin. Bayağı vurmuş bildiğin, önce evden ayrılmayın dedim ama yanlışmış şimdi görüyorum. Ailenizin evine geçin ve eşinizin ailesiyle irtibat kurun.

Öyle herkesi üzmeyeyim, rahatsız etmeyeyim derseniz üzülen siz olursunuz. Size bunları yapanlara hala düşünceli davranmayın.

Darp raporundan sonra, ailenizin yanına gidin gecikmeden. Sonra ailesiyle irtibat kurup, psikiyatriye götürmeleri gerektiğini söyleyin. Psikolojik bir hastalık da başlamış olabilir. Ama buna siz ikna
Etmeye çalışmayın. Size inanmayacağı gibi, beni deli gibi göstermeye çalışıyorsun deyip şiddet uygulamaya da kalkabilir.

Eğer mantıklı bir aileyse, sizi dinlerler.

Tabi bunlar madde kullanmıyorsa verilecek tavsiyeler. Eğer madde kullanıyorsa koşarak kaçın ailenize ve çocuk olmadan gözünüz açılıp, böyle birinden kurtulduğunuz için çok şükredin.

Birden değiştiyse bir hastalığı falan olabilir mi ? Psikolojik bir rahatszlk ?

daha 3,5 aylık evlisiniz yazık size ama beyefendinin hitap tarzı vs çok çok çirkin bu şekilde devam edemeyecek gibi gözüküyor anlaşmalı boşanmak için 1 yıla ihtiyacınız var çok üzüldüm

Kişilik pek normal değil ne demek bensiz dışarı çıkamazsın. Ama arkadaşları bekar olduğu için onlardan net etkileniyor !!! Ayrıca eş kişisi sanırım hala sizi sevgili sanıyor ki muhtemelen de sevgiliyken de bu sorunlar yaşanmıştır yoksa ağızdan kolay kolay dökülecek laflar değil.. bi laçkalık olduğu kesin.. Burda işte hatayı kendinde arayabilirsin sevgiliyken de eğer böyleyse aşırı taviz vermişsin evlenince düzelir sanmışsın ama daha da beter olmuş... Hele ki 3.5 ay gibi kısa bir sürede bu tahammülsüzlüğün kesinlikle bir geçmişi olmalı hiç normal değil..
Sevgiliyken böyle değildi ojeme makyajıma saçıma karışmazdı ne kadar güzel olmuşsun derdi sadece dekolteye karşıydı . Sevgiliyken gayet uyumluyduk ona bakarsanız evliyken de gayet uyumluyduk yemeğe yardım ederdi temizliğe yardım ederdi Güler eğlenirdik anlam veremiyorum takmış kafasına takılmayacak şeyleri patladı bilmiyorum anlam veremiyorum

Bana o..u dese o degil ben atardim kafasina bira sisesini. Bu kadar taviz vermeyin ya zaten sizde calisiyormussunuz kendinize bunlari yapmasina izin vermeyin daha 3.5 ay olmus evleneli

Benim eski sevdiğim şahıs da böyleydi mesajda klavyede sözde nasıl seviyor ne sözler aşklar ama gerçek hayatta hiç ilgilenmiyordu umursamıyordu ben de normal normal konuşmak istediğim zaman veya duygularımı anlatmak onun tarafından anlaşılmak istesem beni kavga çıkarmakla suçladı ve sinirlendi. Her sinirlendiğinde küfurler etti aynı sizin eşiniz gibi. Düzgünce rica ettim senelerce bana küfür etme diye ne olursa olsun hep sözz verdi. Hep sözüne inandım tutmayacağını bile bile çünkü o zaman onu seviyordum ve kaybetmekten korkuyordum. Hem küfür edip sonra her şey düzelince yine aşkım meşkim diyordu ve bu benim sinirimi bozuyordu cocuk kandırır gibi fakir doyurur gibi... Bu yüzden beni sevmedigini söylediğimde sen yanlış hissediyorsun diyorsu sanki bende bir anormallik varmış gibi davranıyordu. Canım yana yana anladım aslında küfür etmemek için bana söz verirken aslında beni geçiştiriyormuş. Benim kadınlığıma küfür edip benden kadınlık bekliyordu. Köleymişim gibi... Başka seylerde oldu, çok yalnız kaldım ve en sonunda anladım biz biteceğiz ve ne şekilde biterse bitsin ben onun gözünde o*r*s*p* olacağım ve ayrıldım, o*r*s*p* da oldum ama kurtuldum. İçimde ona karşı hala bir his olsa da artık ona ihtiyaç hissetmiyorum çünkü ben onlayken de yalnızdım şimdi de yalnızım ve küfürsüz bir hayat çok güzel.

Şimdi konu sahibi diyelim adamı ikna ettiniz ve barıştınız. Bu adam yine size bir gün aşklı meşkli konuşacal sonra küfür edecek. Küfür etmekten asla vazgeçmeyecek. Ve size küfür eden bir adamla nasıl sevişeceksiniz? Gururunuz ne kadar alacak? Hadi sevişmediniz diyelim ömür boyu mu sevişmeyeceksiniz. Sizi seven , duygularınıza önem veren, canınızı incitmekten korkan, şefkat gösteren biriyle sevişmek sizin hakkınız değil mi? O yüzden boşanın iyi yapıyor boşansın sizden.

Benim eski sevdiğim şahıs da böyleydi mesajda klavyede sözde nasıl seviyor ne sözler aşklar ama gerçek hayatta hiç ilgilenmiyordu umursamıyordu ben de normal normal konuşmak istediğim zaman veya duygularımı anlatmak onun tarafından anlaşılmak istesem beni kavga çıkarmakla suçladı ve sinirlendi. Her sinirlendiğinde küfurler etti aynı sizin eşiniz gibi. Düzgünce rica ettim senelerce bana küfür etme diye ne olursa olsun hep sözz verdi. Hep sözüne inandım tutmayacağını bile bile çünkü o zaman onu seviyordum ve kaybetmekten korkuyordum. Hem küfür edip sonra her şey düzelince yine aşkım meşkim diyordu ve bu benim sinirimi bozuyordu cocuk kandırır gibi fakir doyurur gibi... Bu yüzden beni sevmedigini söylediğimde sen yanlış hissediyorsun diyorsu sanki bende bir anormallik varmış gibi davranıyordu. Canım yana yana anladım aslında küfür etmemek için bana söz verirken aslında beni geçiştiriyormuş. Benim kadınlığıma küfür edip benden kadınlık bekliyordu. Köleymişim gibi... Başka seylerde oldu, çok yalnız kaldım ve en sonunda anladım biz biteceğiz ve ne şekilde biterse bitsin ben onun gözünde o*r*s*p* olacağım ve ayrıldım, o*r*s*p* da oldum ama kurtuldum. İçimde ona karşı hala bir his olsa da artık ona ihtiyaç hissetmiyorum çünkü ben onlayken de yalnızdım şimdi de yalnızım ve küfürsüz bir hayat çok güzel.

Şimdi konu sahibi diyelim adamı ikna ettiniz ve barıştınız. Bu adam yine size bir gün aşklı meşkli konuşacal sonra küfür edecek. Küfür etmekten asla vazgeçmeyecek. Ve size küfür eden bir adamla nasıl sevişeceksiniz? Gururunuz ne kadar alacak? Hadi sevişmediniz diyelim ömür boyu mu sevişmeyeceksiniz. Sizi seven , duygularınıza önem veren, canınızı incitmekten korkan, şefkat gösteren biriyle sevişmek sizin hakkınız değil mi? O yüzden boşanın iyi yapıyor boşansın sizden.
Haklısınız

Ben kimseye kolay kolay evliliğini bitir demem çünkü evlilik kolay değil sabır anlayış fedakarlık merhamet vicdan sevgi ve saygıdan oluşuyor içlerinde en önemlisi sabır etmek ve karşındaki insana merhamet etmek ama maalesef bu esiniz de yok olmadığı için size ağır ithamlarda ve şiddette bulunmuş ve bu affedilir bı şey değil . Düzeleceğini düşünüyorsanız bence çok zor kendinizi suçlu hissetmeyi bırakın ve aile buyuklerinizden yardım alın ve ayrılın derim.
Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .

hanzo için sakın üzme kendını. çocuk falan olmadan kaç

konu sahibinin konularını inceledim.Sanırım konu sahibi normal değil.
bi konusunda memurum diyor diğer konusunda babamla ayni isyerindeyiz babam patronum diyor.
Bu konusunda 5 yildir esimle sevgiliyiz diyor.
daha geçen nisan ayinda yeni biriyle tanıstigini soyluyor,
sans vermelimiyim diyor,
her konusunda sanki başka biri yazmış gibi..

Bende şöyle bir baktım da bir konusunda eşinden ayrıldığını yazmış. O kocası ile 5 yıl evli kalmış olabilir geçtiğimiz sene de yeniden evlenmiş. Babamla çalışıyoruz demiş ama sonra kamuya geçmiş olabilir.

8 yıllık üyemiz 8 yılda çok şey değişiyor.

İşte bu sebeple sizden defalarca rica ediyoruz bu tür ithamları siz yapmayın bize bildirin biz inceleyelim.
Şimdi ne olacak buyrun siz cevap verin ?

Back