ay hala ayaklarına da kapandım diyerek bizi sinir krizine sokuyorsun burada... annen baban yok mu senin seni kendine getirsinler böyle olmazAyaklarına da kapandım boğazımdan tutup itti beni . Ben şeyh değilim benim ayağıma kapanma dedi
Hayır cinsel yönden bir sıkıntı yoktu o da bana karşı arzuluydu ben de ona karşı öyleBöyle bir adamın evlilik neyine. Öfke kontrol sorunu değil bu. Bildiğin ruh hastalığı.
evlilik özgürlüğünü kısıtlıyormuş. Daha yeni evlenmiş bu ne böyle.
bize anlattığınız kadarıyla durum çok kötü. Kendinizi suçlamayın. Kendinizi güvenli bir yere götürün. Bence acil uzaklaşın.
tek bir soru sormak istiyorum. Cinsel yaşamınızla ilgili. Bir sıkıntı mı oldu aranızda.
sende buna izin veriyordun? Hala bu evlilikten umudun var yani? Hayret bir şey ya. Evlilik değil ki bu. Bundan çocuk filan sahibi olup yuva kuramazsın unut. Maddi bağımlısı biriyle ömür geçer mi ? Yazık değil mi sana?Benim yanımda çok rahat kullanıyordu
Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordusende buna izin veriyordun? Hala bu evlilikten umudun var yani? Hayret bir şey ya. Evlilik değil ki bu. Bundan çocuk filan sahibi olup yuva kuramazsın unut. Maddi bağımlısı biriyle ömür geçer mi ? Yazık değil mi sana?
he gülüm he sanki ağrı kesici bırakıyor. Öyle kolaydı sanki. Çocuk olacak çocukla rezil olacaksın bir de. Aklını başına topla sakın çocuk filan yapma bari. Gerçi bu kafayla zor ama umuyorum bu hataya düşmezsin. Yazık edersin kendine. Hiç bir madde bağımlısı öyle kolay kolay bırakamaz. Gitsin tedavi olsun. Ama önce siz tedavi olun. Sizin daha çok ihtiyacınız var...Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordu
Oh dayak yiyin, hakaret işitin sonra gidip yemek yapın adama.Şuan evdeyim geldiğimde evdeydi yemek yaptım yedik bugün
başaramıyorum nasıl ayakta olacağım ? Sevgiliyken ayrıyken bile onun adını sayıklıyordum şimdi nasıl vazgeçeceğim takıntılı mıyım neyim anlam veremiyorum kendime . Onsuz yapamayacağımı düşünüyorum her yerde hatıramız var acı çekiyorum resimlere baktığımızda bile . Şimdi yan koltuğumda oturuyor hiç konuşmuyor telefonuyla oynuyor
Aynen kesinlikle benim daha çok ihtiyacım var tedaviyehe gülüm he sanki ağrı kesici bırakıyor. Öyle kolaydı sanki. Çocuk olacak çocukla rezil olacaksın bir de. Aklını başına topla sakın çocuk filan yapma bari. Gerçi bu kafayla zor ama umuyorum bu hataya düşmezsin. Yazık edersin kendine. Hiç bir madde bağımlısı öyle kolay kolay bırakamaz. Gitsin tedavi olsun. Ama önce siz tedavi olun. Sizin daha çok ihtiyacınız var...
Zannetmiyorum bilmiyorum gerçi herşey olabilir böyle bir şey yapacağını bile tahmin etmezdimBaşka birisi olabilir mi hayatında çünkü genelde öyle olunca bu tür davranışlar yapıp suçu size atıp ayrılmaya çalışıyorlar..
Erkeklerden her şeyi bekliyorum maalesef hayatında biri net olarak olmasa bile flört peşinde olup kendi tabirlerince karı kız düşürmeye çalışıyorlarZannetmiyorum bilmiyorum gerçi herşey olabilir böyle bir şey yapacağını bile tahmin etmezdim
Valla kardeşim karşındaki insanlıktan çıkmış ilerde daha kötü şeyler yapar sana ben olsam bana vurduğu an bütün iyi şeyleri unuturdum karşındaki ruh hastası seçim senin.Nasıl unutacağım yaşanan güzellikleri yada bu olumsuzlukları ben duygularıyla hareket eden bir insanım kendime hakim olamıyorum üzülüyorum ve ağlıyorum mantığım devrede değil
Zorla olmaz ki. Ailenin baskisi ile bir iki sene daha gider ama aonra yine biter. Cocuk yapma bari. Cunku bu evliligin sonu yok gibi gorunuyor. Adam evliligi yurutmek istemiyorsa baski ile de olsa yurumez. En fazla eve bedeni gelir ama ruhu baska yerde olur hep. Bu sana da eziyet.Ailesi de baskı yaptı düzelsin diye
Allah aşkına ne elle muayenesi ya? Böyle birşeye imkan yok hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk için yapılan kontroller sperm üzerinden yapılır elle neyin kontrolü bu? Saçmalayıp insanlarında kafasını karıştırmayın gerçekten yazdıklarınız birbirinden tutarsızEvet maalesef öyle . Kendim ettim kendim buldum . Çocuk için doktora yönlendirdi eşimi , gitti elle muayene oldu ve cumartesi onu da suratıma çarptı . Senin yüzünden gittim doktorun eline verdim bana bu yaştan sonra bunu da yaptırdın üstüne üstlük gittim doktorla karşı karşıya kahvaltı yaptım iyiki çocuk olmamış senden . Evet senden istedim çocuğum olsun onu bile veremedin ben sana demiştim ben de sorun yok ben çocuk da aldırdım diye lanet olsun sana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?