Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Ya ben sana o evden gitsin sen gitme dedim ya, sayfakari okudukca agzim acik kaliyor. Can guvenligin icin o evden gitmen lazim. Adsm psikopat cunku. Madde bagimliligi da varmis. Onu kriz geldikce gozu de doner, ne yaoacagi da belli olmaz. Kac kurtar kendini. Uyusturucu kullanimi zaten bosanma nedeni. O evde kalmana luzum yok. Can guvenligin yok cunku.

Madde bağımlısı şiddet gördünüz,ayaklarınıza kapandınız, boğazını sıkarak itti doğru mu okudum?
Boğazınızı ya sıkıp bırakmazsa?
Delireceğim yaaa bu kadar ölmek mi istiyorsun.
Aşkınıza da sevginize de!!!
Pesssss

Size sadece biraz gurur diliyorum!

Ayaklarına da kapandım boğazımdan tutup itti beni . Ben şeyh değilim benim ayağıma kapanma dedi

Su yazdiklarini bi okusana
Bugun gelmis yine yemegini yapmissin, zikkimin pekini yesin.
Daha cok hirpalanir hatta kendini kontrol edemezse elinde kalirsin..

Dayak,hakaret, küfür,evden kovma vs vs ve hala kendinizde hata buluyorsunuz bı şans ver düzeltmeyim diyorsunuz? Siz akillanmazsiniz, kırın dizinizi yiyin dayaginizi üstüne de özür dileyin belki eli acimistir

Zaten siz daha sevgiliyken belliymis adamın sinirli ve maddi acıdan yetersiz olduğu ve esrar kullandığı. Adamın 2.evliliği ve 43 yaşında bir adam. Yani o yaştan sonra nasıl düzelip koca ve baba olacakti?
Sizinde 2.evliliginizmis. keşke biraz mantıklı davransaydınız.
Biriyle bunları bilmeden evlenirsiniz o bambaşka ama siz bile bile evlenmişsiniz.
Bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin ve kendinizi küçültüp yalvarmayın. Hemen gerekli işlemleri başlayın. Yoksa size bu kadar hakaret eden döven bir adam sizi olduredebilir. Ölen kadınlar hep değişecek diye bekledim diyorlar. Bilginiz olsun. Kendinizi kurtarın.

Adam size karşı aşırı sinirli. Bi açıgınızı yakalamış olabilir mi? Haberiniz yokken telefonunu kurcalamıştır bi erkek arkadaşınızla bi muhabbet yakalamıştır mesaj yakalamıştır vs. Boyle bisey olabilir mi iyi düşünün?

Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordu

Çünkü esrar kullanımı bir süre sonra beyinde yapisal hasarlara neden oluyor. Iq seviyesinde düşüş, aptal aptal hareketler, psikoz ve şizofreniye kadar gidiyor. Daha bir sürü kotu etkileri var. Bunlar kanıtlandı. Araştırın isterseniz.
Eski iş yerimin orada 37 yaşında bir adam vardı. Sürekli saçma sapan hareketler yapiyor dilini falan çocuk gibi dışarı çıkarıyordu. Bu adam niye böyle dedim birisine. O esrar kullanıyor uzun senelerdir dedi. Resmen adamı aptallastirmis cidden. Kendi gözümle gördüm. Sizin eşinizi de saldırgan hale getirmiş. Zararı yoktu derken kendinizi kandırmayın.

Guzel bi 3.5 ay gecirdigine emin misin? Ilk kez kavga ettiniz ve bunlar oldu o zaman??
Bunca seyin ustune kendinde suc arayip, ozur dileyip bir de şans istediğine gore, bakış açında problem olmali..
Hem hadi sacma sapan davrandın ve adami delirttin diyelim; yine de bunlari yapip bu kadar igrenclesmesi zaten onun da nasil bi adam oldugunu gösteriyor..
5 sene icinde de bence gayet belliydi ama dedim ya iste, bakış açısı.. Kimbilir nasil görüp yorumladin tanima sürecinde olan biteni..

Ya deme deme neden diyorsun karısına o sıfatları yakıştıran adama karşı senin hata yapmış olma ihtimalin var mı? Ve şiddet uygulamış kavgayı da bilerek çıkarmış
Ya başkası var ya dolduruluyor ya da evlilik ağır geldi

Pardonda neden tutarsız olsun ya yaşayan gören benim sperm testinden önce doktor elle muayene etti muayene bulguları iyiyse ultrason istemem dedi neden yalan söyleyeyim neden yanıltayım insanları gittiğimiz doktor bu şekil muayene etti üroloji doktoru

İş
İş arkadaşlarıma şeflerime cuma günleri cuma mesajları gönderiyorum onu görmüştü en son baktı vatsaba .

Evet hatalısın. Kendine bu işkenceyi reva gördugun için öz saygını yitirdiğin için. Karşında ki hayvandan aşagı bir varlıga deger verdiğin için. Emeklere ve yıllara yazık tazmınat davası vs ne varsa aç duygularını sömurmus öylesine evlenmış bence kurtul kurtul kurtul.

Kurtul demıs mıydım?

Haklısınız bu gücü nasıl bulacağım kendimde ailem arkamda ben nasıl bu gücü bulacağım

Haklısınız bu gücü nasıl bulacağım kendimde ailem arkamda ben nasıl bu gücü bulacağım

Gercekten uzuluyorum bizim nesil her ımkana sahıp genc bir kadınsın sanırım sende. Lutfen kendini koru ve ayrıl çunku sonu yok aılen de arkandaymıs tekrar özgur rahat hayatına geri dön calısırsın kendine bakarsın cnm. Ailen seni köle ol diye mi yetıstırdı.
Cocuk da yok bence buna da sevin. Adam bildiğin tutarsız bir sizofren gibi bısey. Dengesiz.

Ayaklarına da kapandım boğazımdan tutup itti beni . Ben şeyh değilim benim ayağıma kapanma dedi

yahu saplantili misin sen allah askina?
saka mi bu? ne demek ayaklarina kapandim...

adam bence bunalmakla hakli.
sevmiyorsun saglikli bir sekilde. sevgi bu degil.
adami saplantilarinla bogmussun resmen..

5 yil adami hayatinda tutmak icin mucadele vermen de bu yüzden dir. duygu sömürüleriyle, manipulatif sacmaliklarla zorla iliskiyi ittirmissindir.

bir insan baska bir insanin ayaklarina kapanirsa bunlari beklerim yani o kisiden.

adam hakli yani seni istememekle..

seni hirpalamasi yönünden veya hakaret etmesi yönünden haksiz o ayri tabi.

Kayınvalidenle aran nasıll

Canm seviyorsun barışsanda bu adamdan sana koca olmaz yapamam ben onsuz olamam deme yol yakınken ayrıl bak benden sana tavsiye huylu huyundan vazgeçmez o bahane seni istemiyor ve evlendgı içinde pişman acı bir gerçek seni biraz kendine karşı saygın varsa ver dilekçeyi Rabbim yardım eder ilerde sna deger veren aşık olcan biri ckar illaki cocukda yokmuş bak sana yol gostermiş Allah biran once ayrıl bide şans istemissn gerçekten çok üzülüyorum sen hatalı deglsn hep böyle yaparak kendilerini haklı ckartıp seni suçlu duruma düşürüyorlar psikolojik baskı var bugun kabul edersen ilerde daha kötü günlerin olcak iyi olcak sanma olmayacak yaşamış biri olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…