• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Böyle bir adamın evlilik neyine. Öfke kontrol sorunu değil bu. Bildiğin ruh hastalığı.
evlilik özgürlüğünü kısıtlıyormuş. Daha yeni evlenmiş bu ne böyle.
bize anlattığınız kadarıyla durum çok kötü. Kendinizi suçlamayın. Kendinizi güvenli bir yere götürün. Bence acil uzaklaşın.
tek bir soru sormak istiyorum. Cinsel yaşamınızla ilgili. Bir sıkıntı mı oldu aranızda.
Hayır cinsel yönden bir sıkıntı yoktu o da bana karşı arzuluydu ben de ona karşı öyle

Hep söyledim ve söylüyorum:
Beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyıldayız. Ulu önder Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette yaşıyoruz. Kadınlara o kadar hak verdi ulu önderimiz ama siz bunu kullanmamakta neden ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Sizi istemeyeni istemeyin,size barbarca davranan pisliğe fazla katlanmayın. Kimseye hayat borcunuz yok. Ayrıca şiddetin olmadığını varsaysak yine boşanma sebebi olur yani,herif Dağıstanlı. O ne öyle "Alooo,hööö" falan. Böylelerinin ahıra kapatılması lazım. Ama medeni kurallar çerçevesinde hareket ettiğimiz için boşanma davası yeterli olacaktır.

sende buna izin veriyordun? Hala bu evlilikten umudun var yani? Hayret bir şey ya. Evlilik değil ki bu. Bundan çocuk filan sahibi olup yuva kuramazsın unut. Maddi bağımlısı biriyle ömür geçer mi ? Yazık değil mi sana?
Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordu

Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordu
he gülüm he sanki ağrı kesici bırakıyor. Öyle kolaydı sanki. Çocuk olacak çocukla rezil olacaksın bir de. Aklını başına topla sakın çocuk filan yapma bari. Gerçi bu kafayla zor ama umuyorum bu hataya düşmezsin. Yazık edersin kendine. Hiç bir madde bağımlısı öyle kolay kolay bırakamaz. Gitsin tedavi olsun. Ama önce siz tedavi olun. Sizin daha çok ihtiyacınız var...

Şuan evdeyim geldiğimde evdeydi yemek yaptım yedik bugün

başaramıyorum nasıl ayakta olacağım ? Sevgiliyken ayrıyken bile onun adını sayıklıyordum şimdi nasıl vazgeçeceğim takıntılı mıyım neyim anlam veremiyorum kendime . Onsuz yapamayacağımı düşünüyorum her yerde hatıramız var acı çekiyorum resimlere baktığımızda bile . Şimdi yan koltuğumda oturuyor hiç konuşmuyor telefonuyla oynuyor
Oh dayak yiyin, hakaret işitin sonra gidip yemek yapın adama.

Psikojik destek almasınız, hiç normal değil yaptığınızı şeyler.

Elin psikopatının elinde heder edeceksiniz ömrümüzü. Madde bağımlısı adamdan çocuk istemek hele, Allah akıl fikir versin.

Başka birisi olabilir mi hayatında çünkü genelde öyle olunca bu tür davranışlar yapıp suçu size atıp ayrılmaya çalışıyorlar..

En nefret ettigim kadin tipi kendine saygisi olmayan. Dovecek hakaret edecek o. Diyecek ve sen ayaklarina kapancaksin yemek yapcaksin beraber yatacaksin. Hadi onun madde bagimlilligi var ve tedavi olmasi lazim yarin birgun cocuk olursa onuda camdan asagi atar aman haa sakin cocuk yapma. Sende git tedavi ol bu adam baginliligin varmis ya hani. Valla cildiricam ya ezdir kendini saygin gururun olmasin devam et

Bence adamı bırakıp, sizin gidip tedavi olmanız lazım öncelikle. O madde bağımlısı olmuş ama, sizde normal değilsiniz. Ona bağımlı olmuşsunuz. Daha fazla zarar görmeden gidin tedavi olun.

he gülüm he sanki ağrı kesici bırakıyor. Öyle kolaydı sanki. Çocuk olacak çocukla rezil olacaksın bir de. Aklını başına topla sakın çocuk filan yapma bari. Gerçi bu kafayla zor ama umuyorum bu hataya düşmezsin. Yazık edersin kendine. Hiç bir madde bağımlısı öyle kolay kolay bırakamaz. Gitsin tedavi olsun. Ama önce siz tedavi olun. Sizin daha çok ihtiyacınız var...
Aynen kesinlikle benim daha çok ihtiyacım var tedaviye

Başka birisi olabilir mi hayatında çünkü genelde öyle olunca bu tür davranışlar yapıp suçu size atıp ayrılmaya çalışıyorlar..
Zannetmiyorum bilmiyorum gerçi herşey olabilir böyle bir şey yapacağını bile tahmin etmezdim

Zannetmiyorum bilmiyorum gerçi herşey olabilir böyle bir şey yapacağını bile tahmin etmezdim
Erkeklerden her şeyi bekliyorum maalesef hayatında biri net olarak olmasa bile flört peşinde olup kendi tabirlerince karı kız düşürmeye çalışıyorlar 🙄

:KK43::KK43::KK43::olamaz::olamaz:o_Oo_Ohay, hay deyip ertesi gün boşanma davasını kendim açardım,
Çünkü kendime olan saygımı kayıp etmemek için, zorla evlilik olmaz zaten
Karektersiz bir adamla evlenmişsin

Nasıl unutacağım yaşanan güzellikleri yada bu olumsuzlukları ben duygularıyla hareket eden bir insanım kendime hakim olamıyorum üzülüyorum ve ağlıyorum mantığım devrede değil
Valla kardeşim karşındaki insanlıktan çıkmış ilerde daha kötü şeyler yapar sana ben olsam bana vurduğu an bütün iyi şeyleri unuturdum karşındaki ruh hastası seçim senin.

Ailesi de baskı yaptı düzelsin diye
Zorla olmaz ki. Ailenin baskisi ile bir iki sene daha gider ama aonra yine biter. Cocuk yapma bari. Cunku bu evliligin sonu yok gibi gorunuyor. Adam evliligi yurutmek istemiyorsa baski ile de olsa yurumez. En fazla eve bedeni gelir ama ruhu baska yerde olur hep. Bu sana da eziyet.
Bir de insan psikolojisi hep soyle: o seni istemedikce simdi sen daha cok yapisirsin ona. Bunu yapma sakin. Dik dur. Beni istemeyeni ben hic istemem de. Bitsin istiyorsan sen git bu evden de. Bosanana kadar evde yasama hakki kadinin. Ben hakkimi kullanmak istiyorum. Hem bu evliligi istemeten sensen sen gideceksin. Bosandiktan sonra da esyalari paylasiriz. Simdilik kiyafetlerini al ve git de. Bu dik durusun onu sasirtir. Sen yapistikca o daha da kacar. Sakin gitme deme.

Adam madde bagimlisi mi? Bosanma nedeni. Kusurlu taraf o. Direk tazminat sebebi. Uyusturucu da oyle kolay kolay birakilmaz ki adam da istemiyor sanki birakmayi. Hic ugrasma. Bu adamdan bir cacık olmaz. Yasin genc. Daha cok seversin inan. Bir gun su yasadiklarin aklina geldikce iyi ki bitmis diyeceksin.

Evet maalesef öyle . Kendim ettim kendim buldum . Çocuk için doktora yönlendirdi eşimi , gitti elle muayene oldu ve cumartesi onu da suratıma çarptı . Senin yüzünden gittim doktorun eline verdim bana bu yaştan sonra bunu da yaptırdın üstüne üstlük gittim doktorla karşı karşıya kahvaltı yaptım iyiki çocuk olmamış senden . Evet senden istedim çocuğum olsun onu bile veremedin ben sana demiştim ben de sorun yok ben çocuk da aldırdım diye lanet olsun sana dedi
Allah aşkına ne elle muayenesi ya? Böyle birşeye imkan yok hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk için yapılan kontroller sperm üzerinden yapılır elle neyin kontrolü bu? Saçmalayıp insanlarında kafasını karıştırmayın gerçekten yazdıklarınız birbirinden tutarsız

Back