Kusura bakma da haketmissin diyeycegim olmayacak simdi.ya madde bagimlisi birinden gordugun muameleye neden sasirdin?belli degil mi zaten.ilk okudugumda acaba kullaniyo mu dedim.e sen bilerek evlenmissin.kac kurtat kendini.hakettigin boyle bir damla olmamak,duzgun bir hayat.bu degil.
Evet malesef ve niye boyle yapti diye soruyor konu sahibikonuyu okudum da diğer sayfalara bakmadım. Madde bağımlısı mıymış?
nedeni mi var daha. Adam hasta. Kaçsın kurtarsın kendini. Kendine de acımıyor demek ki. Yazık.Evet malesef ve niye boyle yapti diye soruyor konu sahibi
Konuya ne yazalım ki biz bu kafa değişmedikten sonraEvet gelmez asla gelmez . Hatta dedim tamam ara verelim git kafanı dinle biraz toparlan yine gel ona da yanaşmadı bitti dedi
Kuzum senin daha dank etmemişEvet fazlasıyla aşağılandım . Hepsini sinirden söylemiş olabileceğini düşünüyor bu aptal beynim .kalbim inanmak istemiyor . Nasıl bu hale geldik birden . Ben bu kadar kötü bir insanmıyım . Benden ayrılma niyetindeyse açsın boşanma davası o zaman böyle beklemek beni daha da yaralıyor . Pişman olacağını biliyorum sinirlenince sinirim hemen geçmez bana bulaşma diyordu her zaman
Nasıl unutacağım yaşanan güzellikleri yada bu olumsuzlukları ben duygularıyla hareket eden bir insanım kendime hakim olamıyorum üzülüyorum ve ağlıyorum mantığım devrede değilTobeler olsun valla pes ya bu nasıl hayatlar adam manyak psikopat hasta ruhlu bi yalvarmadiginiz kalmış kadınlar kendini bu kadar değersiz hale düşürünce erkeklere şaşırmamak lazim pes yani konu sahibi bu adamdan kurtulmaya bakın bir an önce aklinizi başınıza alın.
Keşke yanımda olsaydınız ve silkeleseniz kendime getirseniz beni . Ben de iyi değilim evet doğruyu yanlışı ayırt edemiyorum ikinci kez hata yaptım evlendim seviliyorum sandım huzurlu mutlu olurum sandım
Bir de o gece onunla beraber mi uyudunuz? Pes! Bana daha "Bitti" dediği an o evden çıkıp giderdim. Ya niye bu kadar eziksiniz? O an ayağa fırlayıp siz de ona küfredip valizinizi toplayıp çıksaydınız afallayacaktı. "Nolur beni bırakma ühü ühü, seni seviyorum ühühühühüüü" moduna girmişsiniz. Siz niye kendinizi eziyorsunuz ya! Cehennemin dibine kadar yolu var!
Size çok sinirlendim. Yanınızda olsam kendinize gelmeniz için omuzlarınızdan tutup silkelerdim! Sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Bu ne rezalet!
Ailesi de baskı yaptı düzelsin diyeBu adamin hayatinda baska biri mi var?
Yapilacak tek sey: evden sen gitme, o gitsin. Kontratin kimin uzerine oldugu onemli degil. Evden giden kusurlu oluyor cunku. Bu oyuna gelme. Evden giden evi terk etmis, aile birlikteligini bozmus oluyor. S..tir git diyen adsm istemiyorsa kendi gider. Darp raporu al. Rapor cok isine yarayacak. Uzaklastirma karari cikar ki sana yaklasamasin. Evde bosanana kadar yasama hakki kadina veriliyor zaten. Dava ac. Tazminat iste. Takilarini verdi isen takilarini da almak istedigini dikekcende belirt. Ama once kendine bir avukat bul. Sakin aglama. Bu adamin totosu kalkmis. Cekismeli bosan ki bosanmanin ne oldugunu gorsun. Pislik adam. Bulunmaz hint kumasi sanki. Sakin uzulme. Bu adamla yurumez. Madem evliligi kaldiramayacakti neden evlendi?
Şuan evdeyim geldiğimde evdeydi yemek yaptım yedik bugünAdam dövmüş, itmiş kakmış, türlü hakaretlerle namusuna dil uzatmış. Sende kocacım ne yaptım , kabahatim ne söyle de düzelteyim diyorsun. Nolur bu olay gerçek olmasın.
O adam tam bir ruh hastası, tedavi görmesi gerekiyor. Ufacık olayda seni bu hale getiriyorsa , yemeği tuzlu yapsan seni öldürür kaç kurtul.
başaramıyorum nasıl ayakta olacağım ? Sevgiliyken ayrıyken bile onun adını sayıklıyordum şimdi nasıl vazgeçeceğim takıntılı mıyım neyim anlam veremiyorum kendime . Onsuz yapamayacağımı düşünüyorum her yerde hatıramız var acı çekiyorum resimlere baktığımızda bile . Şimdi yan koltuğumda oturuyor hiç konuşmuyor telefonuyla oynuyorBu kadar duygusal düşünmenin ne manası var ya. Mantıklı olurmusunuz. Sizi döven sizi aşşagılayan size olmadık hakaretler eden adamı göklere çıkarıyorsunuz. Birde ben ne yaptımda böyle oldu diyorsunuz. İkinci evliliginizin bittiginemi üzülüyorsunuz yoksa.
Böyle adama vereceginiz tek tepki haaa öylemi bundan sonra tek başınasın ne halin varya gör demek. O ettigin hakaretlerle mahkemede görüşürüz demek. Dik durun..
Ayaklarına da kapandım boğazımdan tutup itti beni . Ben şeyh değilim benim ayağıma kapanma dediYa bırak Allah aşkına git bide ayaklarına kapan az hakaret ettin az dövdün biraz daha döv de Allah akıl fikir verirken nerdeydin
Benim yanımda çok rahat kullanıyorduTam olarak bende bunu dusundum.aksamlari bi saat cikip gelmek,ani degisim.belki de madde bulamadi ona bu sinir.ayrica rahatca kullanamadigi icin yaninda sana kizmistir belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?