- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Neyin hesabını soracaksınız daha adam sürekli aldatıyor, size tecavüzde de bulunmuş ayrıca.. sizde hiç onur, gurur yok mu tecavüzcü adamla aynı yatakta uyuyup uyanıyorsunuz?
Yukarda yazmışlar bu adam bir hayvan
Para karşılığı seks yapıp arkadaşıyla yazışacak tıynette bir adamla evli kalacağıma sokakta kalırım, simit satarım, temizlik yaparım ama evli kalmam. Arkadaşıyla aynı kadını peşpeşe... yazamıyorum o kadar iğrençeşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Ohaaaa diyorum kusura bakmayın.Neyin hesabını soracaksınız daha adam sürekli aldatıyor, size tecavüzde de bulunmuş ayrıca.. sizde hiç onur, gurur yok mu tecavüzcü adamla aynı yatakta uyuyup uyanıyorsunuz? Zaten sürekli aldatılıp yakalamışsın, adam madem onları görmedin bari bunu da görme der geçer yani.
Adam aldatıp tecavüz etmese müko bi ilişki işte, neyini anlamıyonuz?Boyle bir adamla nasil devam edebilir bir kadin peki? Adamda her turlu pislik varken neredeyse her konuda iliskinin mukemmel oldugunu vurgulamak nedir?
Boyle bir adamla nasil devam edebilir bir kadin peki? Adamda her turlu pislik varken neredeyse her konuda iliskinin mukemmel oldugunu vurgulamak nedir?
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin tum kadinlari.Allah kiymet bilen Allah korkusu olan sakatli insanlari cikarsin karsimiza.Arkadaşımı eşi surekli aldattı.
Kadın da biliyor ama ses etmıyor buna
18 yıllık falan evliler.en son baya oldu arkadaşım hamile.adam bu kadına söz veriyor aldatmayacagim diye.dogumdan 2-3 gün önce kadını yine aldatıyor
Sonra kadın o sinirle, üzüntüyle bebeğini kaybediyor
Ne mi oldu
Adam hala karısını aldatıyor
Kadın hala bu adamla beraber.
16-17 yaşlarında kızları var
Adam bide sevgilisiyle yaşıyor arada eve gelip gidiyor
Kararı siz verin.
Ne demek nefes almasına müsade ediyorsun yani napsin adamı ortadan mi kaldırsın? Anlamadım ne demek istediğinizi?O mesajlardan sonra esinin hala nefes alıp uyumasına müsade mi ediyorsun.
Ne umuyor acaba, aldattı ama çok harika bi ilişkimiz var deyince '' Oooo mükemmel ilişkiniz varsa daha ne, 2-3 kırığını da görmezden gel. Bak adam yürüdükçe testosteron damlatıyor, şu alfa bırakılır mı, başka kadınlara yem edilir mi? '' mi diycez?Eski defterleri açtınız konu sahibini kaçırdınız.
Aşkolsun size, yine kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız...
Bu duaya amin diyorum ama sadece duayla olmaz.Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin tum kadinlari.Allah kiymet bilen Allah korkusu olan sakatli insanlari cikarsin karsimiza.
Tecavuz mu? Nasil?
Bu duaya amin diyorum ama sadece duayla olmaz.
Azıcık aklını kullansın kadınlar, gözünü açsın.
Gözü kapalıysa buradaki konuları okusun,
ibret alsın.
Okusun veya bir meslek, zanaat öğrensin ki kimseye muhtaç olmasın.
Öbür türlü işimiz zor...
Kadın belli ki o anın duygu karışıklığıyla yazıyor, anlatma tarzı ne alaka?! Yapılanı mı yumuşatacaktı sizin için?! İnsaf ya!Anlatma tarzınız ve eşiniz iğrenç.. merak etmeyin affedersiniz. Erkektir dersiniz.