eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden hep burda konu açan birine dalga geçerek yaklaşıyorsunuz, geçmiş konuları araştırıyorsunuz. resmen kadın kadını aşağılıyor burada. çoğu yorumlar öyle. neler yaşandı neler oldu daha önce biliyor musunuz. eşini savunursun nasıl olsa demişsiniz beni geniş bulmuşsunuz. nerden biliyorsunuz? kim neler yaşıyor hangi şartlarda yaşıyor bilebilir misiniz? söylemeli miyim diye sordum mantıklı hareket etmek istedim. ondan hesap sormak istedim yaşamayan bilemezmiş demek ki sormak hata

Acı ama gerçek, bazı erkekler aldattıkça kıymete biniyor, rekabet gibi bişey oluşuyor, primleri yükseliyor, o kadında daha çok mücadele etme isteğini ateşliyor, acı çekmekten de hoşlanıyor bazı kadın...Gerçekten böyle

neden hep burda konu açan birine dalga geçerek yaklaşıyorsunuz, geçmiş konuları araştırıyorsunuz. resmen kadın kadını aşağılıyor burada. çoğu yorumlar öyle. neler yaşandı neler oldu daha önce biliyor musunuz. eşini savunursun nasıl olsa demişsiniz beni geniş bulmuşsunuz. nerden biliyorsunuz? kim neler yaşıyor hangi şartlarda yaşıyor bilebilir misiniz? söylemeli miyim diye sordum mantıklı hareket etmek istedim. ondan hesap sormak istedim yaşamayan bilemezmiş demek ki sormak hata

İnsanlar sana iyilik yapıyor ablacım, gözünü açıyor iğrenç biriyle evlisin. Boşanıp kaçman için ne yapması gerek acaba??

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce
Anlatma tarzınızda ben kötü bir şey görmedim. O an aceleyle üzgün duygularla yazmışsınız. Burdaki bazı hemcinslerimizle Allah hayatta karşılaştırmasın, insana nasıl sataşacaklarını şaşırıyorlar. Sizin derdiniz ne onların ki ne. Yaşadığınız çok zor. Belki çoğumuz yaşadık ama haberimiz yok. Eşiniz tövbe edip pişman olmuştur inşaallah. Şu an için evliliğiniz süresine bakın. Ve asla böyle hatalara göz yummayacağınızı ima eden şeyler söyleyin. Şu an geçmiş için bugünü karıştırırsanız elde var sıfır olur. Çok zor tahmin ediyorum ama kendiniz için...

Anlatma tarzınız ve eşiniz iğrenç.. merak etmeyin affedersiniz. Erkektir dersiniz.
Anlatma tarzınız iğrenç diyorsunuz da mesajın içeriğini anlatmasaydi burada eminim çoğu kişi bu sefer de içeriğini soracaktı.icerigini söylede ona göre yorum yapalım diyecektiniz. He eşinin iğrenç olmasına katılıyorum.

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce
Linç yemek istemiyorum ama çok abartmayın böyle şeyleri bence...

Seni kimse kocandan daha fazla aşağılayamaz, seni kimse kendine reva gördüğün durumdan daha kötü hissettiremez. Söyleme dedik zaten, bu sadece olayı aşikar etmeye yarayacak,artık açıktan yapmaya başlayacak. Çünkü sağlam bir bedel ödemiyor.

Anlatma tarzınızda ben kötü bir şey görmedim. O an aceleyle üzgün duygularla yazmışsınız. Burdaki bazı hemcinslerimizle Allah hayatta karşılaştırmasın, insana nasıl sataşacaklarını şaşırıyorlar. Sizin derdiniz ne onların ki ne. Yaşadığınız çok zor. Belki çoğumuz yaşadık ama haberimiz yok. Eşiniz tövbe edip pişman olmuştur inşaallah. Şu an için evliliğiniz süresine bakın. Ve asla böyle hatalara göz yummayacağınızı ima eden şeyler söyleyin. Şu an geçmiş için bugünü karıştırırsanız elde var sıfır olur. Çok zor tahmin ediyorum ama kendiniz için...
Ağzınıza sağlık bende aynı şeyleri düşünüyorum o kadar güzel anlatmışsınız ki👏 artık bilmiyorum kendi hayatlarinda ne yaşıyorlarsa burada tüm yorumları hep aşağı çekmek üzerine. Mükemmel insanlar ya!!

Konu sahibesi akılsız, aptal yazmak istemiyorum aklını toptan yitirmiş bence😶Ne mükemmel ilişkisi Allah aşkına aldatma var, cinsel şiddet var. Şaka gibi yani tecavüzcü bir iti mikemmel erkek diye yutturcak burda
neden mükemmel diye vurguluyorum biliyor musunuz gerçekten öyle görünüyor görmeden bilemezsiniz. hep saygılı konuşan, sarılan, sürekli öpen, ilgilenen biri var karşımda. tek değerli varlığım sensin diyen iyiki evlendim diyen

eski konularımı nasıl gündeme getirebiliyorsunuz nasıl arayıp buluyorsunuz hayret. hiç mi mevcut duruma göre yorum yapamazsınız resmen beni aşağılıyorsunuz yaptığınız şey bu
Bence esiniz sizi asagiliyor ama farkinda degilsiniz. Lutfen mantiginizla dusunun. Bir daha bu yasiniza geri donmeyeceksiniz,yazik gunah size. Deger gormediginizi kabul edin. Bosanip bosanmamak sizin tercihiniz ama esinizle araniz iyi degil her konuda pesinen bunu belirtmenize ragmen.

Sizin konular hep eşi kötüleme ve bu kötülemeler öyle böyle konular değil
Tecavüz aldatma
Mevzu bu olunca millette böyleyse esin neden boşanmıyorsun halen deniyor doğal olarak
Ha kimse kimsenin yaşantısını bilmez neler yaşadığını bilmez
Şimdi böyle konu açıp neden böyle yaptınız yapıyorsunuz demek yerine
Konu açma o zaman kimse bilmesin sizin hayatınızı
Konu açınca herkes hayatınızla ilgili bir şey yazar zaten konuyu bunun için açıyorsunuz

3 ay önce aldatıldım, (bosanıyorum bu arada )kimseye ben ne yapacağom demedim! Ama bu sekilde değil gercekten igrenc senilde aldatıldım! Ve kimseye ne yapacağım diye sormadım! Zaten devam edeceksiniz affedeceksiniz neden affetmek icin buradan destek görmeye calısıyorsunuz ben size söyleyeyim buradakilerin 10 da 8 i size boşan der, ama kendileri aynı durumla karsı karsıya kalsa asla boşanmazlar... siz iciniz ne istiyorsa onu yapın emin olun burada size bosan diyenler sizden akıllı falan değil

neden mükemmel diye vurguluyorum biliyor musunuz gerçekten öyle görünüyor görmeden bilemezsiniz. hep saygılı konuşan, sarılan, sürekli öpen, ilgilenen biri var karşımda. tek değerli varlığım sensin diyen iyiki evlendim diyen

Eee tek varlığıyla beraberken fuhuş yapmış ama?? Tek varlığına tecavüzde bulunmuş ama?? Yani bıraktım aldatmayı falan adam suç işlemiş yahu suç😶 hala mükemmel diyorsunuz, adam basbayağı tecavüzcü 😶
Böyle şeyler yapan birine ben insan demem, sizin mük falan yazmanıza da razı gelmem. Böyle insanların toplumda yeri yok asla

Tek mek diyip kandırıyor işte de siz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz psikolojik hastalık mı belli değil bir hastaneye başvurun en kısa zamanda. Şu yazdıklarınızı rica ederim bir psikiyatri doktoruna da anlatın. Valla hemen tedaviye başlar😶

Konu sahibesi akılsız, aptal yazmak istemiyorum aklını toptan yitirmiş bence😶Ne mükemmel ilişkisi Allah aşkına aldatma var, cinsel şiddet var. Şaka gibi yani tecavüzcü bir iti mikemmel erkek diye yutturcak burda
Konu sahibine nasıl akılsız diyebiliyorsun sen ya? Ne kadar hadsiz bir yorum bu
Ağzınıza sağlık bende aynı şeyleri düşünüyorum o kadar güzel anlatmışsınız ki👏 artık bilmiyorum kendi hayatlarinda ne yaşıyorlarsa burada tüm yorumları hep aşağı çekmek üzerine. Mükemmel insanlar ya!!
Kendi konularımda da bana aynı şeyleri yaşatan bir tayfa bu insanlar. Burda insanlara yargı dağıtıyorlar. Bekara koca boşamak kolaymış bunlar böyle. Sürekli boşatıyorlar herkesi. Fikrin de bir söyleme biçimi var ya. Ha mahallede balkonda dedikodu bekleyip nifak yayan teyze ha bu insanlar artık yeter! Kk ekibinin asıl bu insanları sınırsız banlaması lazım. Millet bu insanlardan çekindikleri için konu açamıyor!

Sus, sineye çek o vakit. Emin ol carlayınca bu gününü mumla arayacaksın. Karşındaki kendine herşeyi hak gören bir paşa. Gönlü de pek geniş. İyi iyi. Bu da bişey. Valla bak. Ya böyle olmasaydı, dövseydi sövseydi? Bak cidden diyorum. Dalga değil.

3 ay önce aldatıldım, kimseye ben ne yapacağom demedim! Ama bu sekilde değil gercekten igrenc senilde aldatıldım! Ve kimseye ne yapacağım diye sormadım! Zaten devam edeceksiniz affedeceksiniz neden affetmek icin buradan destek görmeye calısıyorsunuz ben size söyleyeyim buradakilerin 10 da 8 i size boşan der, ama kendileri aynı durumla karsı karsıya kalsa asla boşanmazlar... siz iciniz ne istiyorsa onu yapın emin olun burada size bosan diyenler sizden akıllı falan değil
Akil degil secim meselesi
Aldatilmak bir kader. Ama o kadere ragmen devam etmek secim. Kimseyi secimlerinden dolayi yargilayamayiz. Sizi de yargilamiyoruz mesela, aldatildiysaniz aldatildiniz, sizin sorununuz bizim degil. Niye yorumcularin akliyla alakali yorum yapiyorsunuz ki? He siz akillisiniz biz aptaliz diyelim diye mi? Ne alakasi var? Birini savunacaksiniz diye birini gommeyin.

Akil degil secim meselesi
Aldatilmak bir kader. Ama o kadere ragmen devam etmek secim. Kimseyi secimlerinden dolayi yargilayamayiz. Sizi de yargilamiyoruz mesela, aldatildiysaniz aldatildiniz, sizin sorununuz bizim degil. Niye yorumcularin akliyla alakali yorum yapiyorsunuz ki? He siz akillisiniz biz aptaliz diyelim diye mi? Ne alakasi var? Birini savunacaksiniz diye birini gommeyin.
Kardesim burada 10 kisiden 8 i boşan der, aldatılmayan kadın yoktur, bu basit bir aklın alacağı bir matematik hesabını yaparsak kk ya göre evli cift kalmazdı, mübarek eltim az altın taktı bosan, kocam bağırdı bosan.. bırakın bu isleri bi zahmet, sizin her boşan dediğinşz bosansa bu ülke parcalanmıs aileden mutsuz cocuklardan gecilmezdi

Eeee sorun ne o zaman hep öpsün sevsin
O zaman bu kötülükleri kim yapıyor

O zaman o mesajı niye sorun ettin

Kardesim burada 10 kisiden 8 i boşan der, aldatılmayan kadın yoktur, bu basit bir aklın alacağı bir matematik hesabını yaparsak kk ya göre evli cift kalmazdı, mübarek eltim az altın taktı bosan, kocam bağırdı bosan.. bırakın bu isleri bi zahmet, sizin her boşan dediğinşz bosansa bu ülke parcalanmıs aileden mutsuz cocuklardan gecilmezdi
E gecilmesin kime ne? Aileyi sanki nikah tutuyor bir arada degil mi?
Sanki su anda mutlu mesut yasiyor degil mi ulkem insani? Cocuklar cok mutlu su anda degil mi? Bosanmanin mutlulukla hic alakasi yok. Her bosanan mutsuz degil,her evli kalan da mutlu degil.
Aldatilmayan insan vardir veya yoktur,o onemli degil. aldatilinca “amaan nasil olsa herkes aldatiliyor,ben de ondan aldatildim” diye kendi kendinizi garip bir sekilde teselli etmeyin,komik oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X