- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.350
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Yuh yaniArkadaşımı eşi surekli aldattı.
Kadın da biliyor ama ses etmıyor buna
18 yıllık falan evliler.en son baya oldu arkadaşım hamile.adam bu kadına söz veriyor aldatmayacagim diye.dogumdan 2-3 gün önce kadını yine aldatıyor
Sonra kadın o sinirle, üzüntüyle bebeğini kaybediyor
Ne mi oldu
Adam hala karısını aldatıyor
Kadın hala bu adamla beraber.
16-17 yaşlarında kızları var
Adam bide sevgilisiyle yaşıyor arada eve gelip gidiyor
Kararı siz verin.
Şöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginizefrequencyadverb .!.:belki 1.5 yıl geçti biz şuan çok iyiyiz ancak zaman zaman aklıma takılıyor, o an yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Paylaşmak istedim. Herşey bu kadar mükemmelken bu nasıl olabilir demiştim.
Erkek arkadaşım adına bir uygulamada bir hesap açılmıştı. Kendi evinin ve kendisinin fotoları vardı bir kaç tane. Ekli olanların hepsi kızdı. Tamamen tesadüf olarak karşıma çıktı. Erkek arkadaşım yemin etti ona ait olmadığına dair. Sonra hesabı kendi hesabında paylaştı bu benim hesabım değil diye. Ama bana bir gün gittiği cafeleri söylemişti hesapta da o gün o saatte gittiği cafelerde check in vardı. Sonra bu hesap bir iki gün sonra kapandı.
Yine de bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemedim. Ona inandım. Şuan da da herşey harika gidiyor. Onu da çok seviyorum.
Bence deYuh yani
Ne zaman alıntıladın? Bu alıntıladığın yere tıklayınca bu konunun başına geliyorum.Şöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize
Hesap sormak cozum mu? Nisanliydik evlendikten sonra baskasiyla bir sey yasamadim senden onceydi hepsi dese affedeceksinizeşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Mükemmel ilişkilerde arada sırada böyle küçük sorunlar olur, hesap sorma birkaç yemin derken geçer gider. Fazla abartmamak lazım.Şöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize
Ayy büyük konuşmayım da bebeğimi kaybetcem böyle bi adi için ve hala evli kalcamArkadaşımı eşi surekli aldattı.
Kadın da biliyor ama ses etmıyor buna
18 yıllık falan evliler.en son baya oldu arkadaşım hamile.adam bu kadına söz veriyor aldatmayacagim diye.dogumdan 2-3 gün önce kadını yine aldatıyor
Sonra kadın o sinirle, üzüntüyle bebeğini kaybediyor
Ne mi oldu
Adam hala karısını aldatıyor
Kadın hala bu adamla beraber.
16-17 yaşlarında kızları var
Adam bide sevgilisiyle yaşıyor arada eve gelip gidiyor
Kararı siz verin.
Aynen öyle canımAyy büyük konuşmayım da bebeğimi kaybetcem böyle bi adi için ve hala evli kalcam
Dikkat etsinde kocasi kendine kac attigini anlatmasin sagda solda,Şöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize
Öyle gerçekten ne kadar şükretsek azAynen öyle canım
Bende büyük konusmak istemem ama dayanamam,kabul edemem.adami perişan ederim sonra bosarım.
Adam bide hala dost hayatı yaşıyor karısı aynı duruyor.
Ne hayatlar var
İyi midesi varmışAynen öyle canım
Bende büyük konusmak istemem ama dayanamam,kabul edemem.adami perişan ederim sonra bosarım.
Adam bide hala dost hayatı yaşıyor karısı aynı duruyor.
Ne hayatlar var
eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki