eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh yani

Şöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize

Ne zaman alıntıladın? Bu alıntıladığın yere tıklayınca bu konunun başına geliyorum.

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Hesap sormak cozum mu? Nisanliydik evlendikten sonra baskasiyla bir sey yasamadim senden onceydi hepsi dese affedeceksiniz
Hadi diyelim ki evlenince size sadik kaldi oyle haltlar yemedi
Ileride fırsatını bulduğunda bu konuşmanın uzerine aldatma rahatlığını kendinde bulabilir mi? Bunu düşünün
Yoksa bedelini odetmediginiz sey sadece "aman kiskanclik krizi yaşadı işte kadin milleti" diye geçiştirecegi bir sey olacak.

Mükemmel ilişkilerde arada sırada böyle küçük sorunlar olur, hesap sorma birkaç yemin derken geçer gider. Fazla abartmamak lazım.

konuyu acanin bu uye oldugunu gorunce hic sasirmadim. esinizle ilgili actiginiz her konuda esiniz haksiz oluyor ve size insanlar esinizin kotu taraflarini soyluyor, adami savunuyorsunuz surekli. bunu da affedersiniz. abartmayin simdi kriz mriz diye.

Ayy büyük konuşmayım da bebeğimi kaybetcem böyle bi adi için ve hala evli kalcam

Boşanacaksanız söyleyin yoksa söylemenin bir mantığı yok. Evlendikten sonra böyle bir şey hissettiniz mi peki?

Bu adami aldatmadan once boyle pislik biri oldugu icin bosamalisin.. kadin dusmani yaptihi moku anlatan seninle yaptigini da anlatir karisi olman birseyi degiatirmez.. bazi kadinlar erkek pislik olsa da birakmiyor bana asik bana yapmaz diye dusunuyor, bir insan pislikse pisliktir bu durum karsisindaki kisiye gore degismez, yuzune karsi iyidir sadece...

Ayy büyük konuşmayım da bebeğimi kaybetcem böyle bi adi için ve hala evli kalcam
Aynen öyle canım
Bende büyük konusmak istemem ama dayanamam,kabul edemem.adami perişan ederim sonra bosarım.
Adam bide hala dost hayatı yaşıyor karısı aynı duruyor.
Ne hayatlar var

D
Dikkat etsinde kocasi kendine kac attigini anlatmasin sagda solda,

Igrenç bi adam yaa.
ailesindede çok suç varki terbiye edememisler, ortayada böyle karaktersiz birisi çıkmış final olarak.

Sizi aldatmış evlenmeden önce, belki siz evliykende aldatmışdır fark etmemişsinizdir.

Böyleleri evlenmeyide hak etmiyor, elin kızınında günahına giriyorlar, hem kendileri hem yetiştiremedikleri için aileleride benim gözümde.

Kardeşim boşandı diyorsunuz.
Bizdede durumlar ayniydi zaten boşanmış kardeşim vardi cocuguyla birlikte ailemin evinde, birde boşanıp ben geldim ailem çağırdı fiziksel şiddetten sonra.
Alıştılar duruma bi sorunumuz yok en azından huzurumuz yerinde.

Ben böyle bi adamdan boşanmanızı tavsiye ederdim.
Boşanıp ailenizin yanına gelince bir iş bulursunuz sonrada ayrı eve çıkarsınız.
Birde neden hala eşiniz o mesajlari silmemis anlamadim, gururmu duyuyor acaba yaptiklariyla.
O mesajların ekran görüntülerini alın bence, belki lazım olur.

Boşanmayı düşünüyorum ama şuanda ailemin evine gidemem diyorsanız dişlerinizi sıkıp vakti geldiğinde gidin, ama böyle bir olaydan sonra kimse susupda kolay kolay sabredemez aynı çatı altında bu kişiye.

Ben becerebilirim susup sabredebilirim gidene kadar diyorsanız o vakte kadar gizli para biriktirmeye çalışın, çocuk falan yapmayın gizli hap alın birde dikkat edin hastalık falan kaparsınız mazallah

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki

Bu bir tercihtir.
Boşanmadığınız için kimse sizi yargılayamaz.

Ama eğer boşanmayacaksanız anlatma diyenler haklı.
Anlatmak ve evliliğe devam etmek durumu kabullendiginizi gösterir.
Eşinizin igrenclikleri bu kez daha açık, rahat devam eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…