eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakince uyandırır; seninle konusmam gereken bir konu var.Beni yıllarca etkilemis bir konu ve bilmen gerektigini düsünüyorum.
Ben seni evlenmeden önce aldattim.Evet hayatimda bir kisi daha vardı ve cok üzgünüm derdim?
Tepkisinden sonra mesajları gösterir.Yapmam gerekeni spontane yasamis olurdum.
Süper 👏👏👏

Nasıl olsa birazdan burda eşinizi savunmaya geçeceksiniz yok ya aslında öyle demek istememiş falan diye, niye konu açıyorsunuz ki?

Eşinizin cinsel şiddet uyguladığı konuda eşinizin nerdeyse size tecavüz ettiğini söyledik, burdaki mesajlardan da anladım ki eşime haksızlık ediyorum gibi bir şey diyip gittiniz. Ne bekliyorsunuz burdaki insanlardan tam olarak?

Bence de
Bizde neler neler dedik hala değişmedi bazı insanlar böyle heralde 😡
Tembellik, korkaklık yaparak bu duruma kendimizi biz düşürüyoruz. Böyle bir şey yaşadığı zaman ağzının payını veremiyorsak suç bizimdir. Başına geleceklerden korkmadıkları için canları nasıl isterse davranıyorlar. Daha bugün okudum, eşinin maaş kartını almaya çalışanlar, annesinin evini temizletenler... Çok sinirleniyorum

Çok inananasım gelmedi konuya fake olöa ihtimali yüksek..anlatım tarzınız iğrenç bir kere ve bu kadar açık açık yazan birşeyi kim saklar ki silmez ki..ve siz nişanlılık süresi artı 1 yıl evlilikte bu mesaja yeni denk gelip okuyorsunuz,eşiniz ayan beyan tutuyor mantıklı mı??

Ayrıca ne demek boşanayım mı siz nasıl sakin sakin buraya yazabiliyorsunuz buraya yazana kadar o adamı uyandırır anasından emdiği sütü burnundan getirir kapıyı çarpar çıkardım anlayamadım sizi nasıl bu kadar normalleştirdiniz o iğrenç yazışmaları benim aklıma buraya yazmak gelmez bile o an..

Şöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize
Vay be böyle mükemmel ilişki görmedim 🙄 ben şok.

yine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
Hiç bişey olmasa bile bu adam yine gidebilir. Herkesle yatan bı kadın bulaşıcı hastalık taşıma ihtimali çok yüksektir. Sana böyle bı hastalık bulastirirsa eşin ömür boyu çekersin. Erkek olsam ben. Allah korkusu olmasa sadakatsiz olsam yine de böyle bı kadınla olmazdım . Midem almazdı. Gerçekten çok çok iğrenç bı adam eşiniz . Bosanirmisin bilmem ama lütfen emin olmadan çocuk falan yapma

İgrenc. Ayni kadinla kac kisi yatmislar yahu,midem kalkti.
Ayrilacaksaniz hesap sorun. Ayrilmayacaksaniz kendi kendinizi kucuk duruma dusurmeyin.

+++
Aldatmanın da kabul edilebilir bir sınırı var yani. Burda tek gecelik bir şeydi affettim diyenleri bir noktaya kadar anlarım ama bu konudan her şeyden önce iğrenirsin arkadaş😶

hayatkadınıyla bunca arkadaşın beraber olması mı, yoksa yaptıkları iğrenç knuşmalar mı daha mide bulandırıcı bilmiyorum. Böyle mide bulandırıcı biriyle asla evli kalmazdım🤮🤮🤮

yine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
Biz anlasak ne olur anlamasak ne olur
Herkes kendi hayatına döner işimiz yok mesajımı düşüneceğiz
O mesajı yazan kişiyle birlikte olan sesin yüzüne bakan yatan sevişen sensin
Bence sen iyi oku anla

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Sakın böyle bir şey yapma. Ayrılmayı düşünmüyorsan sakın yapma. Ya ben anlamıyorum bu tarz şeyleri. Ayrılamayacak durumdaysan, ayrılamam diyorsan neden telefonu kurcalıyorsun? Mazoşist misiniz? Neyi görmeyi bekleyip kurcalıyorsunuz? Artık evlenmişsiniz, ayrılamıyorsunuz da eee neden telefonu kurcalıyorsunuz? Neden? Gerçekten bu olayın mantığı ne?

Abla hesap sorup napcan?
"bak beni aldattığını gördüm, bir daha yaparsak pipine acı biber sürerim?" mi dicen?
Boşanmayacaksan görme bilme, şimdi söylemen ilişkinizi hem laçkalaştırır hem adamın daha dikkatli olmasını sağlar.
Ayrıca bir kere değildir o, bir çok keredir.

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki

Hesap sorunca ne olacak? Yaptigi şey degişmeyecek, zaman geri akmayacak ki. Aldatilmissiniz ve özürler, belki bahaneler filan duymak istiyorsunuz icinizi rahatlatmak icin ama bu özür beklentiniz pek iyi olmayabilir. Diger uyelerin de dedigi gibi aldatilmayi bilip ayrilmamaniz yuzgoz olmaniza neden olabilir.

Son düzenleme:

Neyin hesabını soracaksınız daha adam sürekli aldatıyor, size tecavüzde de bulunmuş ayrıca.. sizde hiç onur, gurur yok mu tecavüzcü adamla aynı yatakta uyuyup uyanıyorsunuz? Zaten sürekli aldatılıp yakalamışsın, adam madem onları görmedin bari bunu da görme der geçer yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X