eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatma nedeniyle boşanılmayacaksa ne sebepten boşanılacak.
Bu ahlaksızlık
Bunu normalleştirmeyin
Aile kavramını basitleştirmeyin
Evet aldatmayan erkek var siz bunu normalleştirdiğiniz için hayatınızdaki kişinin yolunu açıyorsunuzdur

Aldatılmayan kadın yoktur da bir çeşit kendini kandırma, rahatlatma metodu mu?

Böyle diye diye evliliklerde olmadık şeyler normalleşmeye başlıyor.

Aldatılıp affedebilir bir kadın tercihtir ama bunu her erkek yapıyor diye normalleştirmenin bir manası savunulur yani yok.

Sapla samani ayırt etmek gerekir. Tabii ki gereksiz yere boşan yazanlar da var düzeltilme ihtimali olan şeyler için ama bu konuda boşan demeyelim de ne diyelim. Eski konular niye açılmasın. Çok iyi ilişkimiz beni çok seviyor derse insanları yanıltır eee haliyle bak dediğin gibi biri değilmiş der bazıları da normal ve haklı olarak. Kendi kendisini kandırabilir konu sahibi ama bizleri kandirmasina gerek yok.

Benim konularımda da aynı şeyi yaptılar insanlara beyinsiz diyebilecek kadar hadsizler fikirleri neyse zikirleri o işte

Linç yemek istemiyorum ama çok abartmayın böyle şeyleri bence...

Linç yemek istemiyorum ama çok abartmayın böyle şeyleri bence...
Şaşırıp kızıyorsunuz saygı duyuyorum lakin burada insanları yanlış yönlendiriyorsunuz , neymiş çok iğrenç mesajlarmış bilmem neymiş , 1 sene önce olan bi olaydan bahsediyoruz arkadaşlar, "1 sene önce" hükmü bile kalmayan bi olaydan...Konu sahibinin kafasını karıştırmak hoşunuza mı gidiyor ?

Hukmu olmasi icin olayin uzerinden en fazla ne kadar gecmis olmasi lazim?

Konu sahibinin nickini calip konuyu onun adina biz acmadik herhalde,kafasi kendi kendine karismis ki konu acti soru sordu,yani ne garip insansiniz

Benim konularımda da aynı şeyi yaptılar insanlara beyinsiz diyebilecek kadar hadsizler fikirleri neyse zikirleri o işte
Sizin konularinizda da şiddet ve ölümle tehdit var, burada da aldatılma.

Ne diyelim ne yazalım istiyorsunuz ben cidden anlamıyorum.

Kocandir döver, aldatır, bunları yaşamayan mi var diyelim ne diyelim?

eski konularımı nasıl gündeme getirebiliyorsunuz nasıl arayıp buluyorsunuz hayret. hiç mi mevcut duruma göre yorum yapamazsınız resmen beni aşağılıyorsunuz yaptığınız şey bu

eskortlarla aldatmış. üstelik nişanlıyken başka vukuatlarını da yakalamışsınız.
evlenmişsiniz tecavüz etmiş. sağır olmuş birden mükemmel adam duymamış.
mevcut durum dediğiniz durumda da sizi aşağılayan eşiniz.

Bir sene önceki mesajın bir sene önce yazıldığını konu sahibi de biliyor değil mi
O sorun yapmış bir sene önceki mesajı buraya yazmış
Demek onun için bir sene evvel amanınn dememiş te size ne oluyor
Buraya yazdı yorum yapıldı mesajda iğrenç iki posta vb...
Yoksa biz nerden bilelim kimin kocası ne halt ediyor

Eşi böyle konuşabilecek, arkadaşıyla ortak olarak bir kadınla yatabilecek, hiç oralı olmadan aldatabilecek, bunla da arkadaşına övünebilecek biri. 1 sene önce olsa ne 2 sene önce olsa ne. Adamın hamuru bu. Evlendikten sonra güncelleme gelmedi ya adama. Aaa evlenmeden önceymiş deyip geçilir mı? 2 cocuk varken aynı şeyi yapmasını mı beklesin daha mantıklı sanırım. Zamanasimina uğramıyor bazı şeyler. Uğraşa da 20 senede anca uğrar.

Edep, haya, namusta zamanaşımı olmaz hanımefendi. Adam düz aldattı diyelim, peki ona da tamam. Ama adamın yaptığı rezillik de, iğrenç yazışmalar kim olsa midesini bulandırır. Siz bunları okuyup iğrenmediyseniz, ben bununla aynı yastığa baş koyarım diyorsanız Konya ovası olmuşsunuz o zaman

Konya Ovasi mubarek...

Kendi kafası karışmış ki gelmiş konu açmış. Biz de bize ne anlattıysa onu diyoruz yani, fazlasını değil. Eğer dese ki ben yapsam kocam da kabullenir, ha o zaman ok devam diyebiliriz bi ihtimal.

Sistt kız ben Konya liyim Konya ma laf etme

iyi de 1 sene önce de birliktelermiş.
zaman aşımınına mı uğramış aldatma?

Sizin konularinizda da şiddet ve ölümle tehdit var, burada da aldatılma.

Ne diyelim ne yazalım istiyorsunuz ben cidden anlamıyorum.

Kocandir döver, aldatır, bunları yaşamayan mi var mı diyelim ne diyelim?
Hayır mevzu soyledikleriniz değil söyleme tarzı. Direk asagilayarak başlıyorlar sonra geyiğe ceviriyorlar birbirlerini şak saklayıp kendilerini haklı görüp bitiriyorlar her bı de mahalle ağzıyla konuşanları da söylemeden gecemicem.Bir tek sizin için demiyorum o kişiler kendini biliyor..

Şu konu bende travma etkisi yarattı böyle erkeklerin soyları kurusun . Lütfen tek celsede boşanın. Bir an önce kurtulun bu pis zihniyetten!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…