- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
SüperSakince uyandırır; seninle konusmam gereken bir konu var.Beni yıllarca etkilemis bir konu ve bilmen gerektigini düsünüyorum.
Ben seni evlenmeden önce aldattim.Evet hayatimda bir kisi daha vardı ve cok üzgünüm derdim?
Tepkisinden sonra mesajları gösterir.Yapmam gerekeni spontane yasamis olurdum.
Tembellik, korkaklık yaparak bu duruma kendimizi biz düşürüyoruz. Böyle bir şey yaşadığı zaman ağzının payını veremiyorsak suç bizimdir. Başına geleceklerden korkmadıkları için canları nasıl isterse davranıyorlar. Daha bugün okudum, eşinin maaş kartını almaya çalışanlar, annesinin evini temizletenler... Çok sinirleniyorumBence de
Bizde neler neler dedik hala değişmedi bazı insanlar böyle heralde
Vay be böyle mükemmel ilişki görmedimŞöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize
Çok haklısın.İyi midesi varmışne onuru ne gruru kalmış ya
Hiç bişey olmasa bile bu adam yine gidebilir. Herkesle yatan bı kadın bulaşıcı hastalık taşıma ihtimali çok yüksektir. Sana böyle bı hastalık bulastirirsa eşin ömür boyu çekersin. Erkek olsam ben. Allah korkusu olmasa sadakatsiz olsam yine de böyle bı kadınla olmazdım . Midem almazdı. Gerçekten çok çok iğrenç bı adam eşiniz . Bosanirmisin bilmem ama lütfen emin olmadan çocuk falan yapmayine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
Kilitli konu olduğu için kopyalayıp alıntı kodunu girdim. Konuyu okumak isteyenler buraya tiklayabilirNe zaman alıntıladın? Bu alıntıladığın yere tıklayınca bu konunun başına geliyorum.
İgrenc. Ayni kadinla kac kisi yatmislar yahu,midem kalkti.
Ayrilacaksaniz hesap sorun. Ayrilmayacaksaniz kendi kendinizi kucuk duruma dusurmeyin.
Biz anlasak ne olur anlamasak ne oluryine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
Sakın böyle bir şey yapma. Ayrılmayı düşünmüyorsan sakın yapma. Ya ben anlamıyorum bu tarz şeyleri. Ayrılamayacak durumdaysan, ayrılamam diyorsan neden telefonu kurcalıyorsun? Mazoşist misiniz? Neyi görmeyi bekleyip kurcalıyorsunuz? Artık evlenmişsiniz, ayrılamıyorsunuz da eee neden telefonu kurcalıyorsunuz? Neden? Gerçekten bu olayın mantığı ne?eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki