eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
Eeeee ne istiyorsun bizden??? Ne yapalım yani? Sonunda affedeceksen konuyu açma bile. Çünkü hesap sorup vurup döküp affetmek çok acizce

Benim anlattığım olaydaki adam.karisndan o kadar çok korkar ki aldattığımi öğrense beni süründürür hemen bosar derdi.
Bütün sevgilerini uyarırdi karısı duymasın çok gururludur affetmez diye.
Sonuçlara bakın.
Ben bir kere aldatanin devamını yapacağına eminim.kimse kusura bakmasın.

Sonucunda ne yapacağınız önemli bence, mesajlar iğrenç, size yapılan haksızlık ve hiçbir açıklaması olamaz, çocuk var mı, kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor musunuz bu mesajlara nasıl ulaştınız bu kadar zaman sonra ve en önemlisi sindirebilecek misiniz? Herkesin sabır anlayışı, sınırları farklıdır, bazıları zorundadır, bazıları döner gider. Siz hangisi oluyorsunuz bu durumda? Eğer eskide kaldı deyip sizi ikna edebilecekse hiç dillendirmeyin en azından yüzsüzlüğü ele almamış olsun. Ama yok bu iş biter derseniz zaten okuduklarınızın neler olduğunu bilmesi utanması için yeterli ekstra olaya gerek yok, bildiğini söyler ve bitirirsiniz.Ben olsam ne yapardım o anda çeker giderdim sanırım.

Köprüleri yıkacak olsaydın zaten buraya konu açmayıp direkt harekete geçerdin, sakin kalamazdın. O yüzden bir şey söyleme bence. Beni şaşırtan şey siz ne zamandan beri evlisiniz, adam bunca zaman nasıl silmemiş mesajları??? Ben olsam mesajları atar atmaz sohbeti silerdim. Ne gamsızlık yani...

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Anladığım kadarıyla çocuk yok, eğer boşanmayacaksanız normalleştirmeyin. Aileniz evet bir yuva yıkıldı diye üzülür ama kızları böyle bir adamla evli kaldığında daha çok üzülür

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki

Boşanmayacam ama hesap soracam nasıl bir hesap bir daha yaparsan biber sürerim gibi mi?
Kendine gel lütfen iş de bulunur aş da. Ailen de kabullenir kimse senden önemli değil.

Siniri grizi geçiriyorsunuz ama eşiniz uyuyor uyandirmiyirsunuz öyle mi
Valla sinir krizi geçiren gider yatak odasına feryadı koparır yastığı yüzüne kapatir
Ne olacaksa olsun der ortalığı yıkar

Gelipte burda yazmaz

Hesap sorunca duydu ama, sadece kuru gurultu, kavga, küslük, gönül alma, mıçmıç I love you. Düşüncesi ile küllenen ateş 2 posta atımlık bir hatunu görünce "Farkederse çok çok kavga ederiz bir yere gitmez" Kıvılcımı ile parsel parsel yanar yani.

Sus otur o zaman. Görme duyma bilme ki, bi dahaki sefere nasılsa bişey kaybetmiyorum diye gözüne soka soka yapmasın.

Sakince uyandırır; seninle konusmam gereken bir konu var.Beni yıllarca etkilemis bir konu ve bilmen gerektigini düsünüyorum.
Ben seni evlenmeden önce aldattim.Evet hayatimda bir kisi daha vardı ve cok üzgünüm derdim?
Tepkisinden sonra mesajları gösterir.Yapmam gerekeni spontane yasamis olurdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…