-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Eeeee ne istiyorsun bizden??? Ne yapalım yani? Sonunda affedeceksen konuyu açma bile. Çünkü hesap sorup vurup döküp affetmek çok acizceyine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
Anladığım kadarıyla çocuk yok, eğer boşanmayacaksanız normalleştirmeyin. Aileniz evet bir yuva yıkıldı diye üzülür ama kızları böyle bir adamla evli kaldığında daha çok üzülüreşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Siniri grizi geçiriyorsunuz ama eşiniz uyuyor uyandirmiyirsunuz öyle mieşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Dur üstüne gitme sinir krizi geçiriyor kahvemBaska konunuzda var yakalamışsiniz 1.5 yıl önce devam etmişsiniz.yine ediceksiniz neden kurcalayip duruyorsunuz açıdan mi besleniyorsunuz ?
Hesap sorunca duydu ama, sadece kuru gurultu, kavga, küslük, gönül alma, mıçmıç I love you. Düşüncesi ile küllenen ateş 2 posta atımlık bir hatunu görünce "Farkederse çok çok kavga ederiz bir yere gitmez" Kıvılcımı ile parsel parsel yanar yani.eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Üyeyi tanıyorum canım konularından çok ta üstüne gitmek istemiyorum ama tam bir dramaguen kendisiDur üstüne gitme sinir krizi geçiriyor kahvem
Yine buldun eskileri
Sus otur o zaman. Görme duyma bilme ki, bi dahaki sefere nasılsa bişey kaybetmiyorum diye gözüne soka soka yapmasın.eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki