- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
ya biz burda elif hakkında bebeği hakkında birşeyler düşünüyoruz. fikrimizi beyan ediyor az da olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ondan haberi olan var mı? kendi kendimize mi konuşuyoruz ne
canım seni istemeyeni sende isteme... eşinden ayrılacaka olan tek bayan sen değilsin yol yakınken dön...o bencil adama daha ne kadar dayanabilirsin ki zaten... şimdi iki şansın var cocuğunda olursa tek bir caren kalacak.. o bencil ve seni istemeyen kocana mecburen katlanmak zorunda kalacaksın ..
eşimle aram çok kötü bayanlar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eşim 2 aylık bebeğimi aldırmak ve benden boşanmak istiyor..neyapacağımı şaşırdım...
eşim çok bencil bana 1 ytl nin hesabını yaparken kendi için milyar harcayan biri...
sorumsuz anlıyacağınız..hep kendini düşünen biri...
ne olur akıl verin..ne yapayım..bu sabahda tekrar bebeği aldırmaya ne zaman gideceğimi sordu..biran önce bitsin dedi herşey...senağlamasenağlama
bebeği aldırıp yoluma devam mı edeyim yoksa beni istemeyen eşime herşeye ragmen katlanayımmı?
tatoş yeni haber varmı ELİFten
Kız Tatoş... Eliften yok mu bir haber... Düzelmiş mi kocasıyla arası?
Adam hala susuyor mu acaba?
bebek aşktan olursa güzeldir..
kendini seven anne babası olursa güzeldir.
ona huzurlu bir yuva,güzel bir paylaşım verilecekse güzeldir..
bu liste böyle uzar gider..
ben hamileyim..eğer eşim git aldır,bitsin deseydi çocuk hasretiyle yanmama rağmen gider aldırırdım..öyle bir insanı da baba yapmazdım.
onun genlerini taşımasını istemezdim çünkü yavrumun..
yok canım hala limoni...senağlama
ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyoruz..Çok üzgünüm çoook
maddi açıdan adam kötüymüş...tatlicadiarzu
çocuğuna bir süt parası bile vermemiş...
ama bizim kız asla hakkımı helal etmiyeceğim diyor...(haklıda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?