- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
..$€L!n..;3453795 .!.:öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde böyle şeyler yaşadı ve ben babasız büyümüş biri olarak söylüyorum çok kötü bişey okullarda ilk günler herkes babasının ne iş yaptığını fln söylerken ben içimi çekerek ağlardım ve piskolojim bozuldu hergece ağladığım olurdu bi arkadaş nafaka vermek zorunda maaşından kesilir yinede verilir felan demiş ama vermeyen baba gene vermiyor annem babama dava açtı o kadar ama yinede nafaka gelmedi=(( anneannemle birlikte kalıyoruz annem ev hanımıydı zar zor iş buldu ve annem anneannemgile geldiğinde abim 7 ben 2 yaşındaydım dedemde ölmüştü onun maaşına baktık sonra annem iş buldu çoğu gece geç gelirdi tekstil işiydi mesaiye kalırdı ve maaşta 2-3 ayda 100 milyon verirlerdi bunu azımsamıyorum ama yetmiyordu biz çocuktuk isteklerimiz bitmiyordu şimdi 16 yaşındayım abim üniversitede okuyor ben lisede annem şimdi asgari ücretle iş buldu 3-4 senedir orda çalışıyor Allah bin bir bereket versin geçiniyoruz öyle böyle neyse lafı çok uzattım benim demek istediğim çocuğunuzu aldırın yani ben olsam böyle yapardım babasız büyümek çok kötü bişey tamam annelik duygusunu bilmiyorum bunu anlayamam ama babasız büyüme duygusunu çok iyi bilirim babamın umrunda bile değilim yılda 1 kere telefonda yüzüzede değil öyle konuşuyoruz ve hala ağladıığım geceler olur=((
PEKİ BUNA NE DİYECEKSİNİZ? BİR ÇOCUGUN AGZINDAN YAZILMIŞ..
PEKİ BUNA NE DİYECEKSİNİZ?