- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
ayyy çok üzüldüm ya allah kimsenin başına vermesin bu gibi kişilere insan bile denmez insanın kalbi acır yaa allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar siz nediyosunuz nasıl doğur dersiniz ya bu zamanda baabsız çocuk büyütmek ne kadar zor olduğunu bilmiyomuyuz....
aldırmak ne kadar günahsa çocuğa böle işkence yapmak daha günah eğer o çocuğun geleceği belliyse bence yapmamalı düşünsenize ilerdeki problemleri yapmayın allah aşkına tabikide geleceği kimse bilmez ama bu normal şartlar için geçerlidir böle bi durum için diil bence çok ama çok iyi düşünmesi lazım....
bu yoruma kusura bakmayında çok şaşırdım söz konusu ufacık bi bebek sorun ne olursa lsun o rahme düşmüş bi can artık sırf babasına olan düşmanlıgından nasıl onu aldırabilecegini düşünürsün. ben ona ragmen dogururdum hem anne hem baba olur onu inat nasıl aykta oldugumu ona yenilmedigimi gösterirdim günümüzde bırak eşini tecavüze ugrayıp hamile kalan ve çocugunu buna ragmen aldırmaya kıyamayan insanlar varken bu yazıya üzüldüm.ben yerinde olsam onun babalıgından çok kendi anneligimi düşünürdüm.tabiiki bu senin fikirin seni eleştirmek kırmak deil niyetim sadece içimden geçenleri söyledim
adam en son param yok diyordu yaaa maalesef tatile gidecekmiş..ihtiyacı varmışşşş koca bozuntusunun.....klava:
Allah o herifi nasil biliyorsa oyle yapsin!!!!!!
bu yoruma kusura bakmayında çok şaşırdım söz konusu ufacık bi bebek sorun ne olursa lsun o rahme düşmüş bi can artık sırf babasına olan düşmanlıgından nasıl onu aldırabilecegini düşünürsün. ben ona ragmen dogururdum hem anne hem baba olur onu inat nasıl aykta oldugumu ona yenilmedigimi gösterirdim günümüzde bırak eşini tecavüze ugrayıp hamile kalan ve çocugunu buna ragmen aldırmaya kıyamayan insanlar varken bu yazıya üzüldüm.ben yerinde olsam onun babalıgından çok kendi anneligimi düşünürdüm.tabiiki bu senin fikirin seni eleştirmek kırmak deil niyetim sadece içimden geçenleri söyledim
işin ilginci bu yazıya bir sürü kişi teşekkür etmiş ben yazıyı okuyunca üzüldüm yorumun için teşekkür
sen ne dediğinin farkındamısın
o çocuk şimdi 11 haftalık oldu nasıl aldır dersin
ya elifede 1 şey olursa 6 yaşındaki oğluna kim bakacak
MANTIKLI KONUŞ MANTIKLI
işin ilginci bu yazıya bir sürü kişi teşekkür etmiş ben yazıyı okuyunca üzüldüm yorumun için teşekkür