- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
Bu kadar kolaysa gelip burada yaşasaniza?
Yurtdişinda yaşayan türk kadinlarinin çok daha fazla aldatildiğini ve çok daha fazla ezildiğini çok daha fazla boyun eğdiğini de biliyoruz. Gayri meşru ilişkiler, yabanci kadin evlilikleri, onlardan doğan çocuklar vs... Kör değiliz, araştiriyoruz da! Olmayanlar olabilir ama hiç yok demek saçma! Kimse masal okumasin lütfen! Karşinizda yüksek eğitimli kadinlar var ve türkiye'de yaşiyorlar! Ve dinle de beyinleri hala uyuşturulmamiş olanlar var!
CADIARZU Arkadasim ne bu siddet Bu celal???
Sözlerin benim yorumuma sanirim
Ben keske avrupadaki haklar benim ülkemdede verilse dedim
Sen alip gitmisin
Evet Her yerde her ülkede ezilen kadin illaki vardir oda neden?
Kimi cahilliginden kimisi ailesinden cevresinden cekindiginden kimisi cocuklarinin hatrina katlandigindan Kimiside Su andaki arkadasimiz elif gibi maddi olanaksizliklarindan..
Bu bir gercek degilmi?
Benim kasdim sa ben burda yardim taleb eden bir cok türk kadinina tercüme icin sosyal haklari icin yardimci oldugum icin bu tür bosanma konularinin tamamen icerisindeyim
vee kadina el kaldirildiginda hemen evden uzaklatirma sonrasinda bosanma sonrasindada aferdersiniz de kocasinin ayagindaki dona kadar alan bir hakdan bahsettim
Hic calismiyan bir bayan bile evliykenki halinden daha rahat bir sartlarda yasiyor evi veriliyor isi ayarlaniyor calisamiycak durumdaysa yardimini aliyor her ay düzenli olarak benim kasdettigim bunlardi
ya sen beni yanlis anladin yada ben söylemek istedigimi anlatamadimÇok üzgünüm çoook
Neyse su andaki sorun avrupa kadin haklari degil
Allah arkadasimiza yardimci olsun demekden baska evet elimizden bir sey gelmiyor!!