- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
sorumlulugun "s"sini almamis bir koca musvettesi
adam yuzunden bir ekmege muhtac birakilmis bir hamile kadin
hasta bir evlat
sirtini donmus bir aile
Okudum 16 sayfayi birden ve ben kendimi yerine koydum, saniye dusunmezdim bebegi aldirmakta. Bunca mutsuzlugun icine bir de onu ekleyemezdim ki bunun gunah da olacagini sanmiyorum. Rizkiyla filan da gelmiyor cocuk, gelseydi eger sokaklar cocuk dolmazdi dilenen, tinerci, hirsiz olan. Bos pembe hayaller bunlar. Sozlerim sert gelebilir ama bu da bir gercek. Neden cocuk sahibi olmak icin insanlar milyarlari verir de doktorlara, gidip de bir baska bebegi evlat edinmez de illa benim parcam olacak der bunu da anlamam ama neyse konu disi bu.
Ha keske hamile kalmasaydiniz ama kalmissiniz bence bir an evvel cikin bu hastalikli iliskinin icinden. Kendinizi ve hasta cocugunuzu kurtarin.
Yasli bakimi filan demis arkadaslardan biri, cocuk sesine tahammul edecek bir yasli bayan tanimiyorum ben, gercekten filmlerde olur.
Agir yazmis olabilirim, ozur dilerim ama su anda son derece sıkıntılari olan bir kadinin hayatta durma mucadelesine bir cocuk daha eklemek bana dogru gelmiyor, yazmadan edemedim. Keske sihirli bi degnek filan olsa da durum komple degisse, siz, esiniz cocuklariniz guzel bir aile olsaniz...
Herkes tutturmuş bir Türk filmi diye anlamadım gitti. :tomato: Anneleri aldırmışmış hesap sormamışlarmış. Siz doğmuşsunuz zaten, neyin hesabını soracaktınız ki?
Tabi keşke böyle bir adam iki ayda değişmeyeceğine göre baştan bu hamilelik olmasaymış. Ama olmuş. Peki ufaklığın suçu ne? Varolmak mı? elif hanım uygun olan kendince neyse onu yapar ayrı konu...Genel olarak konuya bakarsak bebek yapmak iki kişiyle olur. Adamın sorumluluktan kaçıyor olması kadının da bu sorumluluktan kaçmasını haklı göstermez. :enbuyukkk:
Dini, ahlaki ve insani sebeplerden dolayı ben kürtaj yaptırılmasını doğru bulmuyorum. Hiçbir yol bulunamıyorsa bile doğunca evlatlık verilir bebek. Konu kapanır.