- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
katılıyorum bazı erkekler inatlaşmayı sevmiyor benim eşimde öyle herkesin dediğine bakma laf söyleyen çok olur bence boşver hayat kısa bugün var yarın yok insanlarsen hatalısın burda,ama olmuş olan,bazen bız kadınlar .ok uzatabılıyoruz,erkekler uzatmaz,ve konu tatlıya bağlasın ister,haklılar,benım çıktığım bırı hiç uzatmaz yorum yapmazdı,bazen düşünüyorum ıyı yaparmış,hayat kısa,uzatınca çok tatsız şeyler oluyor,sizin yaşadığınız gıbı,ona daha sevecen,yaklaşıp sarılıp ağlasaydın oda sana daha şefkatle davrancaktı emın ol,sakin olll,senı anlıyorum,anlık tepkılerımızın bedelını sonra bızler ödüyoruz
Sende de hata var ,şiddetin bahanesi olmaz ama sen adamı bayağı bir kışkırtmışsınDün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?