- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
Beni ilk kez dövdü dediğiniz adam size dini nikahtan beri eziyet ediyormuş buna rağmen resmen de evlenmişsiniz.Boşanmayi düşünüyorum. Bir yandan öfke kontrolu için tedavi olsa düzelir mi
Beni ilk kez dövdü affedecek olsam buraya yazmak yada boşanmayı düşünmem
Elhamdülillah.. Öyle yapıcam teşekkür ederim.Çocuk olmadığına dua edin ve hemen boşanın.
Allah Evladınizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin. Ben düşük yaptım o acı çok kötü. Rabbim kimseye yasatmasin
ters ters konuşmasan sana burda kimse böyle konuşmazSen ne biliyorsun ya. Ben babamı şuan evde bırakamam kimse yok.. hasta .. ayrıca baş dönmem var tek başıma evden çıkamam kardeşimi bekliyorum tüm yazdıklarımı okusaniz böyle ukalalik yapamazsınız. ben cemkirmiyorum. Sırf buraya mahremimi açtım . Diye kalkıp bana kocası dövmüş kendini ezdirmis ezik muamelesi yapıp değişik usluplarla alaya alarak asagilayarak konuşulamaz anladınız mı. Birseyleri affetmis hata yapmış olabilir ama bu kalkıp benle o şekilde konusmanizada müsade edicegim anlamına gelmiyor. Şuandandan itibaren susuyorum çünkü birkez daha anladım ki insanı en çok hemcinsleri yaralar... Hele bi acisini açığını görsün...
Allah Evladınizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin. Ben düşük yaptım o acı çok kötü. Rabbim kimseye yasatmasin
İşte nasıl yapacağımı bilmiyorum... Ailesinin yaptıkları bosanirsam yapacakları sevinçleri düşün düşün bir yere varamadim
Ben Astimim tuttu bayıldım. Döverek bayiltmadi. Ama sebep oldu.Bakin bu adam nikah gunu almaya gittiginizde sizi "bayiltan" bir adamsa bu itisme kakismalar ama kucuk ama buyuk sekilde devam etmistir, bundan adim kadar eminim.
Peki bu haldeyken hangi sebeple hamile kalmaya calismissiniz ya hu?
Bosanin ya da bosanmayin ama lutfen cocuk yapmayin.
Hicbir sey olmasa kufreden, psikolojik siddet uygulayan bir babasi olmasin.
Ben anlamiyorum vallahi cildirmamak elde degil.
Bazi insanlar iyi giden evliliklerinde bile hamile kalmayi kirk kere bambaska kombinasyonlarla dusunerek planliyor, kimisi de ya bu adam cins bir adam bir de bebege luzum var mi bile demiyor.
Sonra herkes bir sekilde yolunu buluyor ama o cocuk perperisan kalabiliyor.
Cocuk yapmayin!!
ters ters konuşmasan sana burda kimse böyle konuşmaz
ailesini sevindiremem diyince tabiki tepki verilecek
nasıl olsa boşanmayacaksın boşa konuşmayalım
Sizin için çok kötü bi deneyim oldu ama bazen gerçekten insan kendine yapıyor görmezden gele gele. Süreci hiç uzatmadan kurtulursunuz inşallah.Diyorum ya hatadan dönüyorum... artık ödün verilmeyecegini de değmeyen için iyilik yapılmayacağını da ogrendim
Dinlemedi.. eşim ona kızın kendini odaya kilitleri sebepsizce intihar edecek heralde konuş dedi teli verdi gitti ilaç içtiğimi görmüş öyle sanmış oysa dikişli elime dokunduğu için ağrıdı içtimbende dövdü ondan öyle sandı öyle bişey yapmadım dedim kapattım annemi aradı sonra olayları değişerek anlatti annemde ağzını açmış haddini bildirmiş bu kapattı annem gelemezdi o saatte ama ben sonra kalktım anneme geldimBen annenize şaşırdım sizi gelip akmadı mı ?
Siz beni dövdü dedikten sonra hala telefonda eşinizi dinlemeye devam mi etti ?
Kolay kolay kimseye boşan demem ancak Hiç bi halt olmaz bu adamdan bir an önce boşa gitsin yoksa sonun çok kötü olabilir
O zaman ailesi sevinmesin diye dayak yemeye devam mı edeceksin
Ben bir de şeye şaşırdım
Adam seni dövüyor sen hala konuşmaya çalışıyorsun
Yazıklar olsun vs diyorsun
Kendinden uzaklaştırman gerekir direkt
Olsun en azından bundan sonra yaşayacağın hiç bir şey bu anlattıklarından kötü olamaz o adam zaten kayınalidenlere filan seni dövdüğünü söylüyordur ki eşinin sana saygısı olmayınca ailesinin de olmaz cesaret et boşan gir bi işe çalış boş ver hiç değmez yıllarına gençliğine yazıkAilesini sevindiremem demedim... Ayrıca o kişiler benim ilk yazdigima yorum yaptı daha hicbisey cevaplamadan. Derdimi anlattığım şeye. VE AİLESİNİ SEVİNCEK BİRSURU SEY OLCAK İSİN İCİNDEN CİKAMİYORUM DUSUN DUSUN DEMEK İSTEDİM BOYLE BİRSEY BASİMA İLKKEZ GELİYO VE HERSEYİ DUSUNUYROUM. BOSANİYORUM NELER OLCAK AİLESİ AİLEMİ UZERMİ BANA NAPCAKLAR VS. VE BUNLAR BOSANİYORUM DEMEK DEGİL BOSANMA KARARİ ALMİS BİR BİREYİN ENDİSELERİ... ANLAMANİZİ BEKLEMİYORUM
Ben Astimim tuttu bayıldım. Döverek bayiltmadi. Ama sebep oldu.
Bakın ben eşimi size nasıl anlatsam bana bunları nasıl yaptığına anlam vermediğm bir kişilik . Gizli psikopat.. ya sever güzel davranır el üstünde tutar kıyamaz sonra sinirlenince başlar ağzından çıkanları duymamaya susmazsan dünkü olur. Susmadan kasıt üzüntümü dile getirmek..
Şöyle konuları, şöyle adamları okuya okuya kafayı sıyırdım sonunda galiba.
Sürekli böyle bir adamla aynı evi paylaşsam sanırım düzeleceğinden umudu keser, canıma tak eder ve bir daha beni darp etmesini kollar darp ettiği gibi de polisi arar, "Kocam bana şiddet uyguladı. Kendimi odaya zor attım ne olur kurtarın beni, korkuyorum," diye ihbar ederdim. Ondan sonra görsün bakalım, sokak kadını nasıl oluyormuş.
Tırlattım resmen yahu.