M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
Boşanın ve lütfen bir şans vermeye de kalkmayın. Tekrar tekrar size aynı şeyleri yaşatır.İnanın yapcaktim ama telefonum kitledigim odada degil onun odasindaydi...
Olsun en azından bundan sonra yaşayacağın hiç bir şey bu anlattıklarından kötü olamaz o adam zaten kayınalidenlere filan seni dövdüğünü söylüyordur ki eşinin sana saygısı olmayınca ailesinin de olmaz cesaret et boşan gir bi işe çalış boş ver hiç değmez yıllarına gençliğine yazık
Merhaba Kübra Hanım,
Yazınız uzundu,okuyamadım. Ama ne olduğunu anlıyorum. Lütfen boşanın. Bir insana şiddet uygulamak bakış açısıyla alakalıdır,kadını dövmek cehaletle alakalıdır. Ne kadar da tedavi olursa olsun,kadınlar da erkekler ve üçüncü cinsiyetler kadar bireydir,eşittir,şiddet cahile,güçsüze mahsustur cümlesini hayat tarzına uyarlayamayacaktır. Çünkü aile,çevre,inançta aşırılık(inançlara saygım var ama ne demek istediğimi sormak isterseniz özelden yazın okuyan herkes yazabilir burdan uygun olmaz),bağnazlık,travmalar bunda etkilidir. Uzun uzun dramatik yazdınız ama bir kelimedir çözümü:boşanın. Evlilikte ilişkide illa ki ödün verilir.(mesela tek parça börek kalır eşin çok fazla aç olduğu için onun yemesine izin verirsin tarzında kişiliğinden ödün vermeyen birşey) Ama kimse kendi gururundan,sağlığından,hayatından kişiliğinden ödün vermemeli. İş bulun,sosyalleşin ne bileyim okuyun. Siz doğum yapan ve ev temizleyen canlıdan daha ötesiniz. Bunun farkında olun ve kimseyi inancı güzel diye kabul etmeyin. Din işi başkadır dünya işi başkadır. Dünyada sizi mutlu eden size destek olan birisi lazım. Bırakın inancı inandığıyla arasında özel bir ilişki olsun. Saygılar
Haklısınız...Olsun en azından bundan sonra yaşayacağın hiç bir şey bu anlattıklarından kötü olamaz o adam zaten kayınalidenlere filan seni dövdüğünü söylüyordur ki eşinin sana saygısı olmayınca ailesinin de olmaz cesaret et boşan gir bi işe çalış boş ver hiç değmez yıllarına gençliğine yazık
Sizin düşüncenizŞimdiye kadar hep affetmişsiniz, ben yine affedip boşanmayacağınızı düşünüyorum.
O gizli psikopat/sosyopat değil.
Baya açık açık öyle adam.
Zaten psikopat/sosyopat birisi böyle davranır.
Tatlı dil kullanır, manipüle eder, kendine bağlarsa da lafından çıktın mı eziyet eder.
Çünkü sen onun işine yaradığın sürece varsın, işine yaramayacak bir şey yaparsan "ceza" yı hak ediyorsun demektir onun düşüncesine göre.
Üzgünüm ama bunlar hep kişilik bozukluğu ve onların düşünce sisteminde sen sadece bir nesnesin.
o zaman anlaşılır bir şekilde yazın kesik kesik yazıyorsunuzAilesini sevindiremem demedim... Ayrıca o kişiler benim ilk yazdigima yorum yaptı daha hicbisey cevaplamadan. Derdimi anlattığım şeye. VE AİLESİNİ SEVİNCEK BİRSURU SEY OLCAK İSİN İCİNDEN CİKAMİYORUM DUSUN DUSUN DEMEK İSTEDİM BOYLE BİRSEY BASİMA İLKKEZ GELİYO VE HERSEYİ DUSUNUYROUM. BOSANİYORUM NELER OLCAK AİLESİ AİLEMİ UZERMİ BANA NAPCAKLAR VS. VE BUNLAR BOSANİYORUM DEMEK DEGİL BOSANMA KARARİ ALMİS BİR BİREYİN ENDİSELERİ... ANLAMANİZİ BEKLEMİYORUM
Boşanın ve lütfen bir şans vermeye de kalkmayın. Tekrar tekrar size aynı şeyleri yaşatır.
o zaman anlaşılır bir şekilde yazın kesik kesik yazıyorsunuz
ve büyük harf bağırma anlamına geliyor
ve hala darp raporunu , napmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz.çok ilginç.25 yaşındayım.. Hemsireyim... Ve sosyal hizmetler okuyorum.. ama çalışmıyorum.
bence sen bütün bu olayların üstüne affedip bir de çocuk yaparsın.allahtan kendini ezdirmeyen biriymişsin bir de ezdirsen çoktan 3. sayfalarda haber olurdun herhalde.sana senden başkası yardım edemez, yapman gereken tek şey de bu hatayı daha fazla sürdürmeden boşanmak başka ne diyelim.
sizin için herşeyin en iyisi olsunBakın elimin biri dikişli şuan yazarken düzeltmeye uğraşmadan hızlı yazıp bırakıyorum. Agrilarim var. Herkese tek tek cevap veriyorum.
ve hala darp raporunu , napmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz.çok ilginç.
Allah kızlarınizi size bağışlasın . Allah razı olsunsizin için herşeyin en iyisi olsun
benim de 2 kızım var inanın çok üzüldüm okuyunca
lütfen tatlı sözlerine kanmayın lütfen ama
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
iyi sen de git affet özür dile hatta başka bir şey yapacak halin yok zatenSiz yazdığımı okuyup anlamamissiniz genç kızken öyleydim diye ifade ettim. Kendimi ezdirmedim demedim... Neyse bencelerinizle kalın.
Yinede bir ümit gidicem...Çünkü iz olmadığı için bazı hastaneler vermiyor .. hafif izler bile yok ve insanlar yinede verirler diyor... Onca kadın dayak yediğini darp raporu alamadığı için ispatlayamiyor . Ve bende gittiğimde geri çevirecekler . Ha diyince darp raporu veriliyor gibi görünüyor ya size o isler öyle değil.