Eşim Beni Dövdü Bana Yardım Edin:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın yapcaktim ama telefonum kitledigim odada degil onun odasindaydi...
Boşanın ve lütfen bir şans vermeye de kalkmayın. Tekrar tekrar size aynı şeyleri yaşatır.

Boşancam... Merak etmeyin..
Şiddet gören kadınlar için bekarken sosyal calışmalar da destek olurdum. şimdi o kadınlardan biriyimmm....

Tesekkur ederim yanımda olduğunuz için. Doğru söylüyorsunuz

Ben napcam demişsin tek bir cevap var bu soruya boşancan. Şu gördüğün hakaretler eziyetler karşısında yapılabilecek tek mantıklı hareket bu.

Haklısınız...

o zaman anlaşılır bir şekilde yazın kesik kesik yazıyorsunuz
ve büyük harf bağırma anlamına geliyor

Bir hocaya git derim birşey yedirip içirmiş olabilirler malum yazı büyü işleri bide onu dene haa bu arada bol bol dua et Allah büyúkdür birde yaşadıklarını içinde tutma ailene anlat bilsinler içinde tutman saklaman psikolojini hepden bozar ne diyim Allah yardımcın olsun son iyi gözükmüyor

bence sen bütün bu olayların üstüne affedip bir de çocuk yaparsın.allahtan kendini ezdirmeyen biriymişsin bir de ezdirsen çoktan 3. sayfalarda haber olurdun herhalde.sana senden başkası yardım edemez, yapman gereken tek şey de bu hatayı daha fazla sürdürmeden boşanmak başka ne diyelim.

Siz yazdığımı okuyup anlamamissiniz genç kızken öyleydim diye ifade ettim. Kendimi ezdirmedim demedim... Neyse bencelerinizle kalın.

Bakın elimin biri dikişli şuan yazarken düzeltmeye uğraşmadan hızlı yazıp bırakıyorum. Agrilarim var. Herkese tek tek cevap veriyorum.
sizin için herşeyin en iyisi olsun
benim de 2 kızım var inanın çok üzüldüm okuyunca
lütfen tatlı sözlerine kanmayın lütfen ama
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

ve hala darp raporunu , napmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz.çok ilginç.

Çünkü iz olmadığı için bazı hastaneler vermiyor .. hafif izler bile yok ve insanlar yinede verirler diyor... Onca kadın dayak yediğini darp raporu alamadığı için ispatlayamiyor . Ve bende gittiğimde geri çevirecekler . Ha diyince darp raporu veriliyor gibi görünüyor ya size o isler öyle değil.

Yinede bir ümit gidicem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…