eşim beni çok yoruyor

Ama siz ağırlığınızı koymazsanız zaten bu devran böyle dönmeye devam edecek.
Adamın işine gelmiş. O sporla uğraşırken siz evin tüm yükünü almışsınız.
Ben olsam hiç de yapmam.
Hemencecik hasta olurum zaten.
1 hafta akşamları kahvaltı yiyin,ütüsüz gömlek giysin belki anlar.
Durumunuz iyise bir kadın tutun zaten. Hem yemeğinizi yapar hem de ütünüzü.
Market,pazar işleri zaten ortak halledilmeli. Ufak tefek can çeken yiyecekler için de erken gelen alabilir.
Sizin hatanız bence açıkça konuşmamak.
Eve erken gelen o,neden markete giremiyormuş. O girmezse siz hiç girmeyin.
İnsan karısına kıyamaz ayol.
Eve gelince bir çorba karıştırmak,salata yapmak hiç bir erkeğin yapamayacağı iş değil.
Ama madem yapmıyor siz de yapmayın.
Benim sinir olup dayanamadigim nokta bu kiyma durumu zaten. Nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum. Açık açık konuşmayı da denedim olmuyor. Gosretmelik yapıp kaçıyor.

Benim sinir olup dayanamadigim nokta bu kiyma durumu zaten. Nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum. Açık açık konuşmayı da denedim olmuyor. Gosretmelik yapıp kaçıyor.

Yok öyle bir dünya!!!
Çok sinirlendim yav!
Sen de yapma!
Markete gitme,ev işi yapma,yemek pişirme!!!
Sorarsa da ben yetişemediğimi söyledim ama sen dinlemedin dersin.
Ama unutma sakın.
O sana nasıl kıyıyorsa sen de acımasız olacaksın! Asla vazgeçme.
1 haftadan vazgeçtim,ömür boyu oldu cezası!
Hergün kahvaltı,hergün ütüsüz gömlek!!!

Yok öyle bir dünya!!!
Çok sinirlendim yav!
Sen de yapma!
Markete gitme,ev işi yapma,yemek pişirme!!!
Sorarsa da ben yetişemediğimi söyledim ama sen dinlemedin dersin.
Ama unutma sakın.
O sana nasıl kıyıyorsa sen de acımasız olacaksın! Asla vazgeçme.
1 haftadan vazgeçtim,ömür boyu oldu cezası!
Hergün kahvaltı,hergün ütüsüz gömlek!!!
Sizinle paylaşıp paylasmama konusuni düşünüyordum bir haftadır. Acaba ben mi abartiyorum diye. Teşekkür ederim destekleriniz için. Ben de insanim degil mi. Babam ağır poşet bile tasitmazdi bana. Gostermelik hafif birsey verirdi bana canım. Simdi öyle mi ellerim kipkirmizi oluyor yemin ederim.

Sizinle paylaşıp paylasmama konusuni düşünüyordum bir haftadır. Acaba ben mi abartiyorum diye. Teşekkür ederim destekleriniz için. Ben de insanim degil mi. Babam ağır poşet bile tasitmazdi bana. Gostermelik hafif birsey verirdi bana canım. Simdi öyle mi ellerim kipkirmizi oluyor yemin ederim.

Hiç de abartmıyorsun!
Rica ederim.
İster aç kalsın ister ütüsüz gezsin,umursama.
Akşam olunca yap kahvaltıyı,hemencecik yat.
Yorgun ol,hasta ol devamlı lütfen.
Sen kendine acımazsan o sana hiç acımaz unutma!

O hep böyle görmüş yani annesi hiç is yaptirmamis hic sorumluluk vermemis. Diyor ki istersen isi bırak bana çalışıp yoruluyorum deme.

Bu karikatür bayır gülünden eşinize gelsin. Değil evlilik , ev arkadaşlığında bile sorumluluklar paylaşılır. Eşiniz kendi hayatını istediği kalitede yaşamak için sizin zamanınızdan çalıyor.

Ev düzeni için bir program oluşturun. Marketten bir isteği varsa bir zahmet sizi de gelip işten alsın arabasıyla , alış verişi beraber yapın.

upload_2015-2-13_16-24-0.png

ahh be canım be bu erkek milletine yaranmaz bırak bak ailen poset tasıtmamıs ben mesela eskiden beri cöp atmayı hic sevmem bekarkend eyapmadım simdi esimin eline veririm oda sakayla karısık der sen hic cöp atmadın mı diyo yooo ben cöpcümüyüm derim ona :))) pek is yapmam cünkü bekarkend e yapmadın valla kimse icin kendimi yoramam cevremd etüm kadınlar 49 yasında ya dizinhan hasta oluyo ya bilekten süreli kaynanasına temizlik yapan yer silmeyi viledayla beyenmeyıp elle silen hicc ugrasamam valla kocam delinir melidir ama 16 saat calısır gececi eve gelir ben sabaha kada r onu beklerim dün 3 te uyandım baktım miss gibi mutfaktan kokular geliyo patates kızartmıs sucuklu yumurta yapmıs cayımı demlemis bide ben suyu 1 saat kaynatadan demlemem bana diyoki suyuda 1 saaat kaynattık yanii
o yüzden erkekleri kullan kendini kullandırma daha cok gencsın o vücut lazım sana

Aaa valla benden birtane daha buldum.Köşe yastığı diyorum ben eşime artık,çünkü kırlentten farkı yok bir ara evi pis bıraktım belki sıkılır dedim sıkılmadı yemek yapmadım dışardan söyledi(ben dışarıdan yemek yiyemem) olan bana oldu bende saldım artık yapmıycak biliyorum artık tartışıp bir de o yüzden kendimi yormuyorum başka çözümler varsa bende fikir edineyim.

Yapmayın bencede bir zahmet kalsın da kendisi alsın suyunu da hizmetcisi yok karşısında, market alışverişini de hafta sonu toplu olarak beraber yapın.
benim eşimdei evde çok birşey yapmaz kendisi haftada 6 gün çalışıyor bizde eve 2 haftada bir temizlikçi alıyoruz. ben yemeği yaparsam o sofrayı topluyor. eğer evliliğinizin başında alıştırmazsanız sonrası hep sizin üstünüze kalır. iki gün sonra çocuk olduğunda ne yapacaksınız.

annemde zamanında alıştırmış babamı annem sonradan iş buldu ama her işi o yapar market çocuk bakımı temizlik bir de işe gider gelir babam daha az zamanlı çalışıyor ama yemek yapmaz yemek bekler yemekleri beğenmez duvara atar...annem artık resti çekti yemek yapmıyor alışverişte babamda mecburen bişey bulamayınca alışveriş yapıyor yemek yapıyor annem arada yapınca en sevmediği yemeğe bile harika diyor..bence alıştırmayın herşeyi yapmaya bizim türk erkekleri çok hazırcı maalesef

Aaa valla benden birtane daha buldum.Köşe yastığı diyorum ben eşime artık,çünkü kırlentten farkı yok bir ara evi pis bıraktım belki sıkılır dedim sıkılmadı yemek yapmadım dışardan söyledi(ben dışarıdan yemek yiyemem) olan bana oldu bende saldım artık yapmıycak biliyorum artık tartışıp bir de o yüzden kendimi yormuyorum başka çözümler varsa bende fikir edineyim.
Ayy evet adam umursamiyor canım. Is olmamış yenek olmamış umursamiyor. Ben asla takıntılı birisi degilim is temizlik konusunda ama buna rağmen yetisemiyorum. Aynen köşe yastığı ya. Salona koltugun kosesine gecer yatar orda spor yapmadığı zaman. Adam oturmuyor bile. Direkt yayılıyor.

nasıl alıştırırsanız öyle gider

sen yüklendikçe sorumlulukları o daha da yükler

valla ben gerekirse kadınlığımı bile kullanıyorum bu işte işe yarıyor:KK66:

ne yapalım o çalışıyorsa bende çalışyorum

herkes taşın altına elini koyacak

Yapmayın bencede bir zahmet kalsın da kendisi alsın suyunu da hizmetcisi yok karşısında, market alışverişini de hafta sonu toplu olarak beraber yapın.
benim eşimdei evde çok birşey yapmaz kendisi haftada 6 gün çalışıyor bizde eve 2 haftada bir temizlikçi alıyoruz. ben yemeği yaparsam o sofrayı topluyor. eğer evliliğinizin başında alıştırmazsanız sonrası hep sizin üstünüze kalır. iki gün sonra çocuk olduğunda ne yapacaksınız.
Evet ben de ondan korkuyorum. Bu yoğunlukta cocugu düşünemiyorum bile. Valla canima tak etti. Hale yola kkoymam gerek biran önce.

Ayy evet adam umursamiyor canım. Is olmamış yenek olmamış umursamiyor. Ben asla takıntılı birisi degilim is temizlik konusunda ama buna rağmen yetisemiyorum. Aynen köşe yastığı ya. Salona koltugun kosesine gecer yatar orda spor yapmadığı zaman. Adam oturmuyor bile. Direkt yayılıyor.
Çok iyi anlıyorum seni kavga gürültü neler ettim işe yaramadı bende bıraktım artık söylenmeyi, çünkü değişen bişey yok haftaiçi zaten temizlik olmuyo ama yemekti ,bulaşıktı ,çaydı derken tüm gün çalışmış insanlar olarak dahada yoruluyoruz.
Bir ara evi pis bıraktım ani misafirim geldi gene utanan ben oldum, sonrasındada işler dahada zor oldu tabi gene zorlugunu ben çektiğim için minnet etmiyorum işimi kendim görüyorum.

annemde zamanında alıştırmış babamı annem sonradan iş buldu ama her işi o yapar market çocuk bakımı temizlik bir de işe gider gelir babam daha az zamanlı çalışıyor ama yemek yapmaz yemek bekler yemekleri beğenmez duvara atar...annem artık resti çekti yemek yapmıyor alışverişte babamda mecburen bişey bulamayınca alışveriş yapıyor yemek yapıyor annem arada yapınca en sevmediği yemeğe bile harika diyor..bence alıştırmayın herşeyi yapmaya bizim türk erkekleri çok hazırcı maalesef
Yok benimkinde begenmeme yok. O istiyor ki yayilalim. O da is yapmasin ben de yapmayim. Nasil yola gelcek bilmiyorum valla. Hayır ben öyle takıntılı yada titiz de degilim. Aksine rahatimdir. Beni bile çileden cikarmissa siz düşünün artık evdeku halini. Elimde poşetler yarım saat yurumus alti kat merdiven çıkmış ve nefes nefese kapidan girdigimde beyimiz salona kurulmuş yatıyor oluyor. Ben çileden cikmayim da kim çıksın.

Çok iyi anlıyorum seni kavga gürültü neler ettim işe yaramadı bende bıraktım artık söylenmeyi, çünkü değişen bişey yok haftaiçi zaten temizlik olmuyo ama yemekti ,bulaşıktı ,çaydı derken tüm gün çalışmış insanlar olarak dahada yoruluyoruz.
Bir ara evi pis bıraktım ani misafirim geldi gene utanan ben oldum, sonrasındada işler dahada zor oldu tabi gene zorlugunu ben çektiğim için minnet etmiyorum işimi kendim görüyorum.
Geçenlerde haftaiçi birgün babamlar geldi bize ki eşim davet etmişti. Eşim benden iki saat ince geldi yine ben de babamlarla kapida karşılaşıp girdim eve. Inanir misin salon masasinda ekmek kirintilari zeytin çekirdekleri duruyor. Orta sehpa salonun köşesine gitmis ( spor yapıyor ya) koltuk yatmak için açık durumda üzerinde battaniye. Konsolun üstü bozuk para fatura fis ve birsürü gerekli gereksiz döküntü dolu. Nasil utandım anlatamam. Hiç mi aklina gelmez misafir gelecek duzenleyim diye aklım almıyor artik.

Çok teşekkür ederim canım. Ben bu konuda kırıcı bir üslup kullanmam ama çocuk gibi odullendirme yontemini deneyeceğim bir de. Aileden alusmadiklari için maalesef böyle oluyor. Ama çocuğum olursa eger kiz erkek sorumluluk sahibi olarak büyüyeceğimbüyüyeceğimi biliyorum artik.
Ben de tartışmayı hiç beceremeyen biriyim. Birini sindirerek istediklerimi yaptırmayı hiç sevmiyorum. Zaten beceremem. Her zaman iyi niyetli düşünmek bana hiç bir şey kaybettirmedi evliliğimde. Banyo temizliği eşimde mesela. Yapması gereken vakitte işi çıkmış ise, sonra da unutup yapmamışsa "bak görüyor musun yine sallamış, zaten ben eşşeğim ya tüm işleri ben yapıyorum" gibi düşüncelere kapılmayın yerine hatırlatıyorum. Kendisi de hijyen konusunda hassas olduğu için, ordan vuruyor mesela:KK28: Ya da başka işleri bosladiginda"ya aniden misafir gelirseeee :KK17: diyorum, ziplatiyorum:-) Biraz ugrastiriyor, biliyorum. Ama hepimizin eksikleri var. Birbirimize yardimci olduğumuzda her şey daha güzel

nasil alistirirsan oyle gider
daha yeni evliymi$iniz geç deil biseyleri degistirmek için, olamz demiyormus ama isine gelmmedigi için savsakliyor

onceden soyle sunu bunu yap diye, madem kendiliginden yapmuiyor sen yonlendiricen mecbur

Geçenlerde haftaiçi birgün babamlar geldi bize ki eşim davet etmişti. Eşim benden iki saat ince geldi yine ben de babamlarla kapida karşılaşıp girdim eve. Inanir misin salon masasinda ekmek kirintilari zeytin çekirdekleri duruyor. Orta sehpa salonun köşesine gitmis ( spor yapıyor ya) koltuk yatmak için açık durumda üzerinde battaniye. Konsolun üstü bozuk para fatura fis ve birsürü gerekli gereksiz döküntü dolu. Nasil utandım anlatamam. Hiç mi aklina gelmez misafir gelecek duzenleyim diye aklım almıyor artik.
Umurları değilki yarın kayınvalidem gelicek dün ütü yapıyodum çayını bile almıyo benimi bekliosun hizmet için dedim yok belim ağrıyo diyo bu ara beli ağrıo sürekli belki iş söylerim diye :KK53:

X