- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- Konu Sahibi regarde-moi
Düzeni bozmaya calistim huzurum da bozuldu bir ara. Adam hep böyle görmüş. Bana da neler söylerdi neler. Herşeyi birlikte yapacağız. Seni hiç yormayacagim falan filan. Ama bu kez daha farklı yollardan önerileri dinleyip uygulayacagim. İnşallah etki eder. Kendime ayıracak vaktim yok ya o kadar yoruluyorum ki hicbirseye yetisemiyorum.
Benim eşim çok titiz düzen hastası evlendiğimizden beri temizliği falan hep beraber yaptık, yapıyoruz. Anlamadığı tek şey ütü ve yemek. Ütüyü ben üstlendim yapıyorum ara sıra sevdiği tatlıları vs yaparken mutfağa yanıma çağırıyorum ki yanımda olsun oda yardım etsin diye böyle böyle biraz mutfak konusunda da yol kat ettik hatta kendi başına kek falan yapmaya başlamıştı Ama şuan 12 haftalık hamileyim ve bulantılardan dolayı iş pek yapamıyorum yaptırmıyor da zaten hafta sonu ben yaparım diyor. Yemek konusunda ise son 3 haftadır sürekli kahvaltılık vs geçiştiriyor ve daha 1 kere gık dediğini duymadım. Bu işler tamamen karşılıklı anlayış meselesi Allah yardımcınız olsun.