eşim beni çok yoruyor

Kusura bakmayın ama siz her şeyi üstlendikten sonra size bırak ben yaparım demez kimse.
Eşinizi hiiiç suçlamıyorum suç tamamen sizde.
Ben evli olsam eşim evde olsa ve bana sipariş verse gidip almam. Ya gel birlikte alalım ya da çık kendin al derim. Taşıyamam aldıklarımı belim falan ağrır mazallah :confused::KK14:
Yorulduğum yerde bırakırım. Hiiiç uğraşamam. Beğenmiyorsa pis buluyorsa kalkar yardım eder birlikte yaparız. Ha yok memnunsa benim içinde sıkıntı olmaz. Baktım yardım etmiyor gider bir kadınla anlaşırım haftada bir temizliğe gelsin diye.
Yani hem çalışacağım hemde eve gidip köle sistemine evet mi diyeceğim? Peh :KK14:

Bu kadarı da çok fazla. Sizde almayın her istediğini. Çok yorgunum unutmuşum deyin geçiştirin devamlı. Market alışverişini de ona yıkın yada en azından beraber yapmaya alıştırın. Paşa hazretleri hem erkenden gelsin hemde her işi senden beklesin ohhh ne güzel dünya :KK12:
Bi kere istediği şeyi üç gun boyunca almadim oyaladim. Ne yaptı biliyor musun. Isteyken mesaj attı iki kere bir kere de telefonda söyledi dun unutmayim diye. Istedigi de kuruyemiş. Lanet olsun deyip aldim artık. Son iki haftadır hergün böyle böyle istiyor.

herseyi bilme herseyi becereme herseyi yapama. Birak beceriksiz insan ol biraz. Herseyi yapinca kimse madalya vermiyor sana azicik sal. Arada bir mesela alistirana kadar bugun cok kotu yoruldum. Bu aksam yemek yapmasam olur mu de. En kotu dolaptan zeytin peynir cikarsin. Boyle baslasin. Ama bunlari yaparken ilimli ol.

Ablaa sen misinn :KK70: Aynı ablam la :KK70:

Ben gaz ile işi hallediyorum.Beceremese bile aaa hayatım sen onu çok güzel yaparsın diyip kenara çekiliyorum.Çok yararını gördüm.Birde çıkardığı kıyafeti kirliye atmıyor diye yıkamıyorum.1-2 bakıyor olmuyor kirli sepetine atıyor mecbuuuuuurrrr

Çok güzel öneriler :KK9:

Gerçi genelde her şeyi çok güzel yapan kadınlar bu beceriksiz gözükme durumunu pek kendilerine yediremiyorlar. Konu sahibi nasıldır bilemiyoru. ama eğer dediğim gibiyse uygulayabileceğini hiç zannetmiyorum ama kesinlikle işe yarayan bir yöntem, bundan eminim Hoppa
Canim ben mukemmeliyetci bir yapiya sahibim bir de ustune ogretmenim. Ogretmenlerin genelinde zsten kontrolcu olma isin tam olmasi dort dortluk olmasina takilma gibi huylar vardir. Bilmiyorum belki isle alakali ya da karakter. Ben hicbirseye dokundurmazdim kimseyi hersey super olacak ve kendim yapacam ama baktim olmuyor. Ben kafayi yeme noktasina gelmisim. Bu boyle olmaz dedim bir gun ve yavastan yavastan esimi alistirdim. Hakikaten Allah razi olsun tek bildigi evin sadece orta yerini supurmekken simdi arada bir soylense de yapiyor bir cok isimi. Bunu kayinvalideme gidince de uyguladim. Ilk evlendigimde bayramda gittik kayinvalidem ustunkoru temizlik yapmis ben dip kose girdim. Ikinci bayram ne mi oldu hic bir seye elini surmemis cunku ben gelip yapacam. Benim orda da jeton dustu. Hic dokunmadim bu sefer yoldan geldim belim agridi napiyim dimi ama :)
simdi misafiriz o bizi agirliyor. Hala asamadigim seyler var malesef onlari da muhtemelen dogumdan sonra isleri yikarak hallederim gibi geliyir.

yüz verme çok fazla. sen yaptıkça o daha fazlasını isteyecek. evlilik ortaklaşa yapılan bir şey sen kimsenin hizmetçisi olmak için evlenmedin. ikinizde çalışıyorsanız o da sana destek olmak zorunda. eğer maaşlarınız iyiyse arada bir yardımcı tutabilirsin en azından evin büyük temizliğini yapar sende daha az yorulmuş olursun.

Merhaba arkadaşlar. Ben birkaç ay önce evlendim ama ben çok yoruldum. Şöyle ki; eşim bana neredeyse hiç yardım etmiyor. Evlenmeden önce de üzerimde bir evin yükü vardı ama paylaşımlarla yani ailemin desteğiyle hallediyorduk. Şu an herşeyi benim düşünüyor olmam beni çok yoruyor.

Hep yardım edeceğim sana diyor. Ya bi sınava girmesi gerekiyor ders çalışıyor. Söz sınav bitsin herseyi birlikte yapacağız diyor. sonra bi operasyon geçirdi yine aynı. Ve şu an hiçbir bahanesi kalmadı ve yine yardım etmiyor.

İkimiz de çalışıyoruz. o benden bir iki saat daha erken evde oluyor ve sabah da bir saat daha geç çıkıyor. Ya insan azıcık tutmaz mı bir işin ucundan? Haftasonu evi supurur hepsi bu. Bütün işi bu zannediyor herhalde.

Hergün işten gelip yorgun argin yemek yapıp bi taraftan da evi mutfağı temizliyorum. Temizlemek dediğim yaşanabilir bir hale getiriyorum. O ne mi yapıyor? Tv izliyor spor yapıyor yapıyor. İnsan azıcık bilmez mi kendiliğinden. Bi kere söyleyim dedim yoruluyorsan çalışmak zorunda değilsin dedi bana cevap olarak. Ben de isterim ohh ne rahat sen yat ayağına gelsin herşey! Asıl sinirimi bozan hiç acimamasi umursamamasi. Nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum.

Bir de yeni bir aliskanligi çıktı. Hergün benden birseyler istiyor is dönüşü. Yol ustundeki yerlerden alışveriş yapıyorum özel istekleri için ki zaten markete de ben gidiyorum. Eve erken geliyorsun be adam insan sormaz mi ne eksik sen gelene kadar cikip alıyim diye. Ki kendisinin arabasi var ben toplu taşıma kullanıyorum. Çoğu zaman suyu bile benden istiyor. Büyük tasiyamayacagim icin bir iki litre alıyorum marketten. Çok bunaldim arkadaslar. Evlenmeden önce bu market islerini filan hep babam hallederdi. O kadar yoruluyorum ki artık herşeye koşmaya çalışmaktan. Ben mi abartıyorum sizinle paylaşmak istedim.

Geç gidip erken geliyorsa, bir akşamda geldiğinizde '' Aşkım çok yorgunum ne yemek var bugün'' de :21::21::21:

• Beğen
Reactions: anu
eger evi supuruyosa gerisi yavastan gelir ama senin el atman lazim. Bazi isleri anlamaman lazim. Ona direk is verme. Once yardim etmesini sagla. Evi mi supuruyorsun. Koltuklari cekemiyorum. Yardim et diye cagir supurgeyi alinca geliyorum simdi ben diye baska ise kac :)) yada sen supuruyorsun madem ben de sileyim canim de. Mutfak dolabi mi siliyorsun. Kolumdan boynumdan zorlaniyorum de (ki yalan degildir her kadinin mutlaka ya fibromiyaljisi vardir ya da boyun duzlesmesi ) ustleri sen sil altlari be sileyim de.
Alisveris konusunda sen ondan once ara cikarken aksama sunu yapacam de ilk zamanlar bunlar onun sevdigi seyler olsun. sunlar sunlar lazim gelirken getirsene ben vakit kaybetmeyim hemen gelip yapayim aksam de mesela.
bunlari yaptiginda cooookkk buyuk isler basarmislar dunyayi kurtarmislar gibi biraz da tesekkur et. Esim Allah razi olsun iyi ki varsin a biter mesela benim. Sen de askim iyi ki varsin sen olmasan hala mutfakta ugrasiyordum ya da hala ev supuruyordum gibi gaz ver. Boyle boyle alisiyorlar ama sabir ve zaman gerekiyor. Hatirladigim kadariyla bir kac aylik evliydin. Daha yolun basinda yapmiyor diye yipratma zamanla yapacak diye motive et kendini. Misal esim aksam bana kurabiye yapmayi deneyecek hayatinda menemen den baska bisey yapmasini bilmeyen kocam. Ama bunun icin 5. Sene sart galiba :))
Çok çok teşekkür ederim. Tavsiyelerine uyacagim. Şöyle bir sorun var bizde maalesef. Evlenmeden once eşimin bi kere markete gittiğini bilmem ben. Evde annesi ve eşim varken hep annesi giderdi hep o kostururdu. Maalesef böyle alışmış. Benim bu tarz isteklerde bulunmami sacma buluyor.

Canim ben mukemmeliyetci bir yapiya sahibim bir de ustune ogretmenim. Ogretmenlerin genelinde zsten kontrolcu olma isin tam olmasi dort dortluk olmasina takilma gibi huylar vardir. Bilmiyorum belki isle alakali ya da karakter. Ben hicbirseye dokundurmazdim kimseyi hersey super olacak ve kendim yapacam ama baktim olmuyor. Ben kafayi yeme noktasina gelmisim. Bu boyle olmaz dedim bir gun ve yavastan yavastan esimi alistirdim. Hakikaten Allah razi olsun tek bildigi evin sadece orta yerini supurmekken simdi arada bir soylense de yapiyor bir cok isimi. Bunu kayinvalideme gidince de uyguladim. Ilk evlendigimde bayramda gittik kayinvalidem ustunkoru temizlik yapmis ben dip kose girdim. Ikinci bayram ne mi oldu hic bir seye elini surmemis cunku ben gelip yapacam. Benim orda da jeton dustu. Hic dokunmadim bu sefer yoldan geldim belim agridi napiyim dimi ama :)
simdi misafiriz o bizi agirliyor. Hala asamadigim seyler var malesef onlari da muhtemelen dogumdan sonra isleri yikarak hallederim gibi geliyir.
Karşılaştığım ilk örneksiniz diyebilirim :KK48: Sizin gibi kadınlar genelde rahat edemiyorlar, etrafı dağınık görmeye, yapılması gereken bir işin yapılmamasına vs. Kullanıldıklarının farkında oluyorlar ama kendilerine de engel olamıyorlar, kendiliğinden karşısındaki insan onun halinden anlasın istiyorlar ama olmuyor. Tebrik ederim sizi, darısı diğer mükemmel kadınların başına Hoppa

Bi kere istediği şeyi üç gun boyunca almadim oyaladim. Ne yaptı biliyor musun. Isteyken mesaj attı iki kere bir kere de telefonda söyledi dun unutmayim diye. Istedigi de kuruyemiş. Lanet olsun deyip aldim artık. Son iki haftadır hergün böyle böyle istiyor.

Kocan tembellikte zirve yapmış resmen. Yerinizde olsam bu kadar ısrarla istemeye devam ettiğinde çık "kendin al veya altında araban var sende dışardan geliyorsun bende, bi zahmet gelirken sen alıver de". Çok fazla taviz vermişsin ve alıştırmışsın onu hazıra. Nasıl ki o sana bi şeyleri tembihliyor sen erken davran aynısını yap. Evde yemek mi yok mesela yada var ısıtılacak mı ara yaklaştığın zaman ben 5 dk ya geliyorum çok yorgun ve açım yemekleri ısıtıp sofrayı kuruver sana zahmet de. Ne bilim işte bişeyler için sen yönlendir onu :KK14:

Çok güzel öneriler :KK9:

Gerçi genelde her şeyi çok güzel yapan kadınlar bu beceriksiz gözükme durumunu pek kendilerine yediremiyorlar. Konu sahibi nasıldır bilemiyorum ama eğer dediğim gibiyse uygulayabileceğini hiç zannetmiyorum ama kesinlikle işe yarayan bir yöntem, bundan eminim Hoppa
Çok doğru yakalamissin. Herkes çok becerikli aman da ne güzel yapar filan derler hep benim için. Yani bu akrabalar arasinda bile çok bilinen birşey. Yapamasam inanır mı bilmiyorum. Ve inaninki böyle olmak da istemiyorum. Ben iyi yaptığım için değil insanlar yapmak istemedikleri için böyle söylüyorlar kimi zaman.
Beyefendi keyif yapıyor benim canım çıkıyor. Tavsiyelerinize uyacagim teşekkür ederim. Yorgunluktan yolda uyuyorum artik.

Bi saat iki saat bakmayacaksın. Yapman gerekenleri yapacaksın gerisi ona kalmış. Eşinin huyunu bilemem sen biliyosun yavaştan alıştır bilsin işini gücünü.

Ablam hep derdi baştan nasıl alıştırsan öyle gider. O ne be derdim hayvan mı eğitiyoruz eşimiz hayat arkadaşımız bu. Evlendim. Ablamı dinliyorum şuan :KK70:

Ben mesela eşimi seni özlüyorum iş yaparken yanımda dur diyorum arada iş veriyorum eline. :KK70:
O da bana diyor ben is yaparken. Özlüyorum yanımda dur diye:mad:
is yapmayim umrumda değil. Kendi zaten yardım etmiyor ama ben de yapmayim yaninda duruyum istiyor. Hii ama kıyafetleri temiz utulu olsun bir de her aradığını yerinde bulsun. Ayni zamanda bunları da istiyoro_O

Merhaba arkadaşlar. Ben birkaç ay önce evlendim ama ben çok yoruldum. Şöyle ki; eşim bana neredeyse hiç yardım etmiyor. Evlenmeden önce de üzerimde bir evin yükü vardı ama paylaşımlarla yani ailemin desteğiyle hallediyorduk. Şu an herşeyi benim düşünüyor olmam beni çok yoruyor.

Hep yardım edeceğim sana diyor. Ya bi sınava girmesi gerekiyor ders çalışıyor. Söz sınav bitsin herseyi birlikte yapacağız diyor. sonra bi operasyon geçirdi yine aynı. Ve şu an hiçbir bahanesi kalmadı ve yine yardım etmiyor.

İkimiz de çalışıyoruz. o benden bir iki saat daha erken evde oluyor ve sabah da bir saat daha geç çıkıyor. Ya insan azıcık tutmaz mı bir işin ucundan? Haftasonu evi supurur hepsi bu. Bütün işi bu zannediyor herhalde.

Hergün işten gelip yorgun argin yemek yapıp bi taraftan da evi mutfağı temizliyorum. Temizlemek dediğim yaşanabilir bir hale getiriyorum. O ne mi yapıyor? Tv izliyor spor yapıyor yapıyor. İnsan azıcık bilmez mi kendiliğinden. Bi kere söyleyim dedim yoruluyorsan çalışmak zorunda değilsin dedi bana cevap olarak. Ben de isterim ohh ne rahat sen yat ayağına gelsin herşey! Asıl sinirimi bozan hiç acimamasi umursamamasi. Nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum.

Bir de yeni bir aliskanligi çıktı. Hergün benden birseyler istiyor is dönüşü. Yol ustundeki yerlerden alışveriş yapıyorum özel istekleri için ki zaten markete de ben gidiyorum. Eve erken geliyorsun be adam insan sormaz mi ne eksik sen gelene kadar cikip alıyim diye. Ki kendisinin arabasi var ben toplu taşıma kullanıyorum. Çoğu zaman suyu bile benden istiyor. Büyük tasiyamayacagim icin bir iki litre alıyorum marketten. Çok bunaldim arkadaslar. Evlenmeden önce bu market islerini filan hep babam hallederdi. O kadar yoruluyorum ki artık herşeye koşmaya çalışmaktan. Ben mi abartıyorum sizinle paylaşmak istedim.
eee sende yapma canım yemek temizlikte magdem calısıyoruz dısardan yicem de sen böyle yaparsan hic bi isin ucundan tutmam de neden kendini bu kadar hırpalıyosun sen böyle hem calısıp hem herseye yetırısen erkekler anlamaz canın nankördürler ne kadar iyi olurlarsa olsunlar

yoldan bir şey alamayacağını söyle

yemek olarak da uzun süre makarna yap. nasılsa işte yemek yiyorsunuz. sen de herşeye yetişme biraz.

yapma yoruluyorum de. şimdi dinlenmek istiyorum de

Arabası olan adam su al diyo suyu nasıl taşıyacaksın ki..eşim bi poşet bile taşıtmadı bana hiç...eşiniz bencil almayın istediklerini..

X