eşim beni çok yoruyor

Evet aynen öyle. Biz milletçe çocuk büyümeyi bilmiyoruz. Ne esim ne de kizkardesi evlenene kadar bir bardak su almamislardir. Bütün sorumlulugu annelerde arıyorum artik ben. Allah aşkına biz bari bilincli vicdanli nesiller yetistirelim.
Bu arada etrafimdaki arkadaşlarımdan erkek çocuğu olanlar mutlaka çocuklarına bir işin ucundan tutmayı öğretiyor. Çünkü onlar da bu sıkıntıları yaşadıkları için durumun farkındalar. Çok takdir ediyorum onlari7:KK9:

valla kızlar erkkekler böyle benim esim bekar yasadıgındna elini bile yıkamazdi yemek önceside sonrasıda tuvalet sonrasıda düsünün 7 senenik evli olucak 5 sene her tuvaleten cıkısta gece uyuyo olmsa bile askım ellerini yıka derdim hatta ilk zamanlar ilk okul cocukları gibi sadcee cesmeyı actıgını biliyodum sonra koklat ellerini demeye basladım bunlar teiz degil git bidaha yıka dedim 5 seen yaa her tuvalet sonrası küste olsam gıcıkta olsam askımmmmmmm ellerini yıka diye bagardım öyle kibarcana degil yanii erkekler bundan anlar valla

Bu arada etrafimdaki arkadaşlarımdan erkek çocuğu olanlar mutlaka çocuklarına bir işin ucundan tutmayı öğretiyor. Çünkü onlar da bu sıkıntıları yaşadıkları için durumun farkındalar. Çok takdir ediyorum onlari7:KK9:
Benim de bir erkek çocuğum olursa eğer gerçekten öyle yetiştirmek istiyorum.
Her işini yapmak ona iyilik degil ki. O zaman aciz nesiller yetişiyor. Niçin başkalarına muhtaç bireyler yetistirelim. Taktir ettim gerçekten.

Evey açık açık tane tane yuklenmeden anlatmayi deneyeceğim. Ise yarar inşallah. Biz sadece haftasonları evi temizleyebiliyoruz. Geçenlerde bi haftasonu yine dışarı çıkalım dedi eşim. Dedim ki evi supurelim en azından. Bana verdiği cevap ne olsa begenirsin? Daha geçen hafta süpürdük ya dedi:KK57:

Hahaha :KK48::KK48::KK48: Hiç yadırgamadım. Olsun haftasonu birini toplar (o biri sen olursun muhtemelen) diğeriniz süpürge açar (o diğeri komutla iş yapacağı için eşin olur muhtemelen) Eşin süpürürken sende tozları alırsın, oh mis gibi işte. En fazla 1 hadi taş çatlasın 2 saatte yaparsınız bunları. Tabiki kadın olarak pratikliğini konuşturup çamaşırları makinaya atıp, bitince "hayatım çamaşır bitmiş sepete çıkardım ama çok ağır taşırmısın benim güçlü kaslı kocam" diye hem naz hem gaz vereceksin, sonra hadi beraber asalım diyip 2 parça astıktan sonra geri kalanı ona yıkacaksın :KK48: Ve her iş bitince ona övgüler övgüler yağdıracaksın ki, kendiyle gurur duysun. Mesela "aslan kocam nasıl da yardım etti bana, senin sayende haftasonumuzu dolu dolu geçirebiliriz artık" vs gibi... Yani vur deyincede öldürmemek lazım, bütün işleri aynı güne yığarsak bırak adamı biz bile canımızdan bezeriz. :KK66: :KK66: :KK66:

Bende çalışıyorum hepsini bende yapiyorum su haric ayrica esin yine evi supuruyormus bizimki yedigi çikolata nin posetini koltuga birakir hayatta yardm etmez alisveride benden sorulur alistim artk

valla kızlar erkkekler böyle benim esim bekar yasadıgındna elini bile yıkamazdi yemek önceside sonrasıda tuvalet sonrasıda düsünün 7 senenik evli olucak 5 sene her tuvaleten cıkısta gece uyuyo olmsa bile askım ellerini yıka derdim hatta ilk zamanlar ilk okul cocukları gibi sadcee cesmeyı actıgını biliyodum sonra koklat ellerini demeye basladım bunlar teiz degil git bidaha yıka dedim 5 seen yaa her tuvalet sonrası küste olsam gıcıkta olsam askımmmmmmm ellerini yıka diye bagardım öyle kibarcana degil yanii erkekler bundan anlar valla
Helal olsun valla. Azmin zaferi. Bizde kişisel temizlik tam ama evi bk gotursun umrunda değil. Eee ne anladım ben bu işten. Yalnız iyi sabredip yaptirmissin. Tebrik ederim.

Maalesef evet calisiyormus. Ömrünü çocuklarına adamış halen de öyle. Bu yaşına geldi halen kosturur durur çocukları için.
Benim kayınvalidem de aynı böyle biliyor musunuz :KK48:

Eşinizle açık açık konuşun. Annen kadar mükemmel birisi değilim ve bu eve yetebilecek gücü kendimde bulamıyorum bana yardımcı ol deyin. Seni de anlıyorum bu şekilde alışmışsın ama annelerimizin devri gibi değil artık, her iş paylaşılıyor bizim annelerimiz kadar enerjimiz yok stres daha fazla falan deyin. Damardan girmeye çalışın özetle ve az önce verilen taktikleri de aklınızdan çıkarmayın.

Eşinizle açık açık konuşun. Annen kadar mükemmel birisi değilim ve bu eve yetebilecek gücü kendimde bulamıyorum bana yardımcı ol deyin. Seni de anlıyorum bu şekilde alışmışsın ama annelerimizin devri gibi değil artık, her iş paylaşılıyor bizim annelerimiz kadar enerjimiz yok stres daha fazla falan deyin. Damardan girmeye çalışın özetle ve az önce verilen taktikleri de aklınızdan çıkarmayın.
lale devrinden cık artık de :)))))

Hahaha :KK48::KK48::KK48: Hiç yadırgamadım. Olsun haftasonu birini toplar (o biri sen olursun muhtemelen) diğeriniz süpürge açar (o diğeri komutla iş yapacağı için eşin olur muhtemelen) Eşin süpürürken sende tozları alırsın, oh mis gibi işte. En fazla 1 hadi taş çatlasın 2 saatte yaparsınız bunları. Tabiki kadın olarak pratikliğini konuşturup çamaşırları makinaya atıp, bitince "hayatım çamaşır bitmiş sepete çıkardım ama çok ağır taşırmısın benim güçlü kaslı kocam" diye hem naz hem gaz vereceksin, sonra hadi beraber asalım diyip 2 parça astıktan sonra geri kalanı ona yıkacaksın :KK48: Ve her iş bitince ona övgüler övgüler yağdıracaksın ki, kendiyle gurur duysun. Mesela "aslan kocam nasıl da yardım etti bana, senin sayende haftasonumuzu dolu dolu geçirebiliriz artık" vs gibi... Yani vur deyincede öldürmemek lazım, bütün işleri aynı güne yığarsak bırak adamı biz bile canımızdan bezeriz. :KK66: :KK66: :KK66:
Hemmen yarın evi supurturken çamaşırları yıkayıp dediğin gibi yapacağım. Sonuçları cok merak ettim şimdi. Ayy insallah ise yarar. Haftasonu iki saatte hersey bitiyor zaten ama benim yapmama bile müsaade etmiyor ki. Olsun olsun uygulayacagim soylediklerini. insallah işe yarar.

Bende çalışıyorum hepsini bende yapiyorum su haric ayrica esin yine evi supuruyormus bizimki yedigi çikolata nin posetini koltuga birakir hayatta yardm etmez alisveride benden sorulur alistim artk
Sen ne kadardir evlisin peki. Ben çok yoruldum artık ya. Cok gec geliyorum zaten. Valla enerjim kalmıyor. Şöyle beş altı gibi evde olsam varya değmeyin keyfime.

Tamamdir. Etkili bir konuşma ve ardından taktikleri devreye sokacagim. Güveniyorum size. Insallah ise yarar.

Hemmen yarın evi supurturken çamaşırları yıkayıp dediğin gibi yapacağım. Sonuçları cok merak ettim şimdi. Ayy insallah ise yarar. Haftasonu iki saatte hersey bitiyor zaten ama benim yapmama bile müsaade etmiyor ki. Olsun olsun uygulayacagim soylediklerini. insallah işe yarar.

Yarar yarar mutlaka yarar. Test edildi onaylandı. İş yaparken sürekli tatlı dille övgüler, tatlı dille talimat vermeler insanı yorsa da bir süre sonra otomatiğe bağlıyor insan. Denedikten sonra sonuçları mutlaka yaz buraya :)

Yarar yarar mutlaka yarar. Test edildi onaylandı. İş yaparken sürekli tatlı dille övgüler, tatlı dille talimat vermeler insanı yorsa da bir süre sonra otomatiğe bağlıyor insan. Denedikten sonra sonuçları mutlaka yaz buraya :)
Tabiki paylaşacağım sizinle. Insallah ise yarar da buyuk bir zevkle paylasirim hem de. Çok çok teşekkür ederim.

Sen ne kadardir evlisin peki. Ben çok yoruldum artık ya. Cok gec geliyorum zaten. Valla enerjim kalmıyor. Şöyle beş altı gibi evde olsam varya değmeyin keyfime.
ooo sen bide calısıyosun valla ben calısmadım halde esime kızıyorum arada bi yardım et bana temizlige diye calla cazgırlık yapmadan esler yardım etmiyo kızlr ben mutfagı toplarken esime diyorum sen makiney cek halılara falan sonra bide sıcak suyla yerleri sill askım diyorum sonra dana ödül vercem de :)))
laf aramzda köpekleri bile böyle egitiyoalr biliyosun ödül sistemiyle anladın sen
ayrıca kendi ailesi gelmiyomu esinin merak ett,m mesela kaynana falan geldiginde tavırları nasıl

ooo sen bide calısıyosun valla ben calısmadım halde esime kızıyorum arada bi yardım et bana temizlige diye calla cazgırlık yapmadan esler yardım etmiyo kızlr ben mutfagı toplarken esime diyorum sen makiney cek halılara falan sonra bide sıcak suyla yerleri sill askım diyorum sonra dana ödül vercem de :)))
laf aramzda köpekleri bile böyle egitiyoalr biliyosun ödül sistemiyle anladın sen
ayrıca kendi ailesi gelmiyomu esinin merak ett,m mesela kaynana falan geldiginde tavırları nasıl
Geliyorlar arada bir. Öncesinde anlattigim gibi. ailelerimiz varken de masayı filan birlikte toplariz eşimle. Bi ilginç insan ya. Evlenmeden tanıdım diyemiyormussun onu anladim yalniz. Ona göre ismis yemekmis önemli değil. Haftasonu arkadaşları gelecekmis diyorum ki pazar günü çağır da cumartesi günü rahat rahat yapayım hazirligimi. Aman ne önemi var hazırlık filan yapmana diyor. Valla ben çözemedim. Insanlar da ilk kez gelecekler evimize. Daha yeni tanisacagim ben.

hahha daha geçen hafta süpürdük mü dedi çok güldüm buna ya.. E adam da hakılı şimdi gecen hafta yapmışsınız en az 2-3 ay beklemeniz gerekli :dDDD
bence siz de ev işi falan yapmayın tam onun istediği gibi yemekte yapmayın evin pis olmasından ve yemek olmayışından o da rahatsız olacaktır bir de bunu deneyin derim

Merhaba arkadaşlar. Ben birkaç ay önce evlendim ama ben çok yoruldum. Şöyle ki; eşim bana neredeyse hiç yardım etmiyor. Evlenmeden önce de üzerimde bir evin yükü vardı ama paylaşımlarla yani ailemin desteğiyle hallediyorduk. Şu an herşeyi benim düşünüyor olmam beni çok yoruyor.

Hep yardım edeceğim sana diyor. Ya bi sınava girmesi gerekiyor ders çalışıyor. Söz sınav bitsin herseyi birlikte yapacağız diyor. sonra bi operasyon geçirdi yine aynı. Ve şu an hiçbir bahanesi kalmadı ve yine yardım etmiyor.

İkimiz de çalışıyoruz. o benden bir iki saat daha erken evde oluyor ve sabah da bir saat daha geç çıkıyor. Ya insan azıcık tutmaz mı bir işin ucundan? Haftasonu evi supurur hepsi bu. Bütün işi bu zannediyor herhalde.

Hergün işten gelip yorgun argin yemek yapıp bi taraftan da evi mutfağı temizliyorum. Temizlemek dediğim yaşanabilir bir hale getiriyorum. O ne mi yapıyor? Tv izliyor spor yapıyor yapıyor. İnsan azıcık bilmez mi kendiliğinden. Bi kere söyleyim dedim yoruluyorsan çalışmak zorunda değilsin dedi bana cevap olarak. Ben de isterim ohh ne rahat sen yat ayağına gelsin herşey! Asıl sinirimi bozan hiç acimamasi umursamamasi. Nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum.

Bir de yeni bir aliskanligi çıktı. Hergün benden birseyler istiyor is dönüşü. Yol ustundeki yerlerden alışveriş yapıyorum özel istekleri için ki zaten markete de ben gidiyorum. Eve erken geliyorsun be adam insan sormaz mi ne eksik sen gelene kadar cikip alıyim diye. Ki kendisinin arabasi var ben toplu taşıma kullanıyorum. Çoğu zaman suyu bile benden istiyor. Büyük tasiyamayacagim icin bir iki litre alıyorum marketten. Çok bunaldim arkadaslar. Evlenmeden önce bu market islerini filan hep babam hallederdi. O kadar yoruluyorum ki artık herşeye koşmaya çalışmaktan. Ben mi abartıyorum sizinle paylaşmak istedim.

tek bir caren var yapmiyacaksin.
Evin icini isterse b.k gotursun.
O da rahatsiz olucak sonunda ve yapmak zorunda kalicak.
Sen yaptikca zirlasan da dirdir etsen de yapmaz.
Nasilsa yapan bir kole var evde.

X