Merhaba arkadaşlar. Ben birkaç ay önce evlendim ama ben çok yoruldum. Şöyle ki; eşim bana neredeyse hiç yardım etmiyor. Evlenmeden önce de üzerimde bir evin yükü vardı ama paylaşımlarla yani ailemin desteğiyle hallediyorduk. Şu an herşeyi benim düşünüyor olmam beni çok yoruyor.
Hep yardım edeceğim sana diyor. Ya bi sınava girmesi gerekiyor ders çalışıyor. Söz sınav bitsin herseyi birlikte yapacağız diyor. sonra bi operasyon geçirdi yine aynı. Ve şu an hiçbir bahanesi kalmadı ve yine yardım etmiyor.
İkimiz de çalışıyoruz. o benden bir iki saat daha erken evde oluyor ve sabah da bir saat daha geç çıkıyor. Ya insan azıcık tutmaz mı bir işin ucundan? Haftasonu evi supurur hepsi bu. Bütün işi bu zannediyor herhalde.
Hergün işten gelip yorgun argin yemek yapıp bi taraftan da evi mutfağı temizliyorum. Temizlemek dediğim yaşanabilir bir hale getiriyorum. O ne mi yapıyor? Tv izliyor spor yapıyor yapıyor. İnsan azıcık bilmez mi kendiliğinden. Bi kere söyleyim dedim yoruluyorsan çalışmak zorunda değilsin dedi bana cevap olarak. Ben de isterim ohh ne rahat sen yat ayağına gelsin herşey! Asıl sinirimi bozan hiç acimamasi umursamamasi. Nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum.
Bir de yeni bir aliskanligi çıktı. Hergün benden birseyler istiyor is dönüşü. Yol ustundeki yerlerden alışveriş yapıyorum özel istekleri için ki zaten markete de ben gidiyorum. Eve erken geliyorsun be adam insan sormaz mi ne eksik sen gelene kadar cikip alıyim diye. Ki kendisinin arabasi var ben toplu taşıma kullanıyorum. Çoğu zaman suyu bile benden istiyor. Büyük tasiyamayacagim icin bir iki litre alıyorum marketten. Çok bunaldim arkadaslar. Evlenmeden önce bu market islerini filan hep babam hallederdi. O kadar yoruluyorum ki artık herşeye koşmaya çalışmaktan. Ben mi abartıyorum sizinle paylaşmak istedim.