- 12 Aralık 2016
- 117
- 29
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
Slm arkadaşlar, ben burda yeniyim.. çok çaresizim eşim beni bırakıp annesinin evine yerleşeli 3 ay oldu.. beni annesiyle izine gönderdi ve döndüğüm gün bana ailemin önünde artık yapamıyorum bıktım diyip gitti. Ve ben hamile olduğunu dönmeden bi gün önce test yapmıştım öyle öğrendim. Ben ona bu haberi verme sevinciyle gelirken o benim hayatımı bitirdi. Bu arada bizim birde kızımız var, yaşına girmesine 3 hafta vardı. Ve biz onu öyle isteyerek yaptık ki 3 sene olmadı çocuğum doktorlara gittik öyle çocuk istiyodu yani. Annem kızımın hatası ne dediğinde bıktım artık dedi. Bu arada biz 7 senelik evliyiz ve 4,5 senelik bi öncesi vardı. Çöm severek evlendik. Bundan 4 sene önce ev aldık borçlandık disimizden tirnagimizdan artirarak yaptık. Bunuda o istedi, ama çocuk olunca hiç vakit ayirmadik birbirimize, kimseyede biraktirmiyodu. Bende bunalıma girmiştim kızım çünkü çok fazla ilgi isteyen bi çocuk ve bana hiç destek olmadı.. doğduğunda yatakları ayırdı. Uyuyamıyorum gece emzirmeye kalktığım için diye koltukta yatmaya başladı bişey diyemedim eşim rahatına düşkün biri. Aramıza böylelikle soğukluk girmeye başladı. Bende yemek falan yapamıyodum kosturmaktan sen kızımızla ilgilen ben bakıyorum başımın çağresine dedi anlayış gösterdi, sonrada bu durumun onu rahatsız ettiğini zaman zaman şöyle dile getirdi hep aynı şeyleri yiyorum ne biçim bi hayat diye. Bişey yapıyodum beğenmez oldu.. kızımızı başlarda çok seviyo sonra sonra ilgisi azaldı nedense.. ve beni izine göndermeden bana seni sevmiyorum sana iyi davranmak içimden gelmiyor dedi. Neden naptim dedim beni azarladı gitti yattı. Sonra ben üzüldüm düşündüm ve ayrıl ozaman diye bi mektub yazdım gittim evden gezmeye uzaklaşmak için. Bi hafta boyunca ayrılalım dedi başka bişey demedi. Beni onu ikna etmeye çalıştım beraber olduk onun gözünde benim zorumla ve orda hamile kalmışım. Bana sonra açıldı ben 2 senedir hergün aşırı alkol alıyorum sen bunu anlamiyosun dedi. Tükendim artık bu ev beni yordu dedi. Biz mutlu olsak herşey beklese olmaz mı dedi. Alkolü bırakmak istediğini söyledi. Hem şaşırdım bu durumu bırakmak istediği içinde sevindim. Beklesin herşey tamam dedim. Alkol aldigini anlamadim cünkü hep gece iciyodu ben yatinca zaten yanimda yatmiyo ve yaklasmak istedigimde agzin kokuyo diye yaklastirmiyodu hic. Sabaha kadarda geciyodu dusunu aliyodu zaten. Düzelmeye başlamıştık beni türkiye ye seni özlemek istiyorum diye gönderdi bişey diyemedim. Hatta dayisina ben oradayken gitmiş demiş ben karımı çocuğumu seviyorum onlar ben hayatım demiş. Ama 3 gün sonra eşyalarını annesine taşımış. Ve bunu herkes biliyodu türkiyedeyken bi ben hariç. Döndüğümüzde evden gittiğinde ben onu ise gidiyorum diye biliyodum meğer temerli gitmiş. Ertesi günü çıktım baktım dolap bomboş bişeyi kalmamış. Yıkıldım.. tuhaf olan beni gördüğünde kuduruyorum seni görmek duymak istemiyorum dedi. Beni telefonun dan engelledi asaladi 12 sene hiç mutlu olmamış hiç sevmemiş. Çocuğu için aradım yalvardım gel gör diye kızım baba baba diyip durdu dayanamadım.. gelmedi.. 5hafta sonra bi geldi konuştuk döncem dedi ve ertesi günü vaz geçti.. sonra daha kötü şeyler oldu. Asla dönmem artık dedi.. evi ödemiyor icraa gelsin sürün diyo bana bişey olmaz diyo sen iki çocuk büyütcen diyo.. beni herkese kötülüyor.. ikinci çocuğu hala istemiyo günah mis onu bu durumda doğurmam.. kayınvalidem iki yüzlü bi insan hem düzelecek diyo hem oğlunu dolduruyo hem beni suçluyor. Millete yaymislar ben hatalıyım diye.. ben dayanamıyorum artık.. yavrularımı babasiz büyütmek istemiyorum ama yalvardım yakardım yine anlamıyolar..halalari Bn içindeyken bunu doldurmuş zaten hiç istemiyolardi beni. Okadar çağresizimki öylesiye severek evlendik ve ben bu yaşadıklarıma inanamıyorum.. dualar ediyorum ama herşey daha kötü oluyor sanki.. hiç düzelme yok.. benim için dua edin nolur karnımdaki de üzüntümden heba oluyor.. bu arada eşim yıllardır camiye gitmiyodu şimdi her hafta gidiyo.. sorumluluk istemiyorum hayatımda ve aşık olmak istiyorum dedi bana.. ve beni artık beğenmediğini söyledi ben 45 kilo insanım. Makyaj yapmıyomusum diye eskisi gibi sexy giyinmiyomusum ve göğüslerim küçülmüş doğumdan sonra diye sebeb ler sundu bana..