• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni begenmiyor mu acaba? Bende mi sorun?

Maasım oldugu halde, ev için kenara atmak ıcın bırıktıyorum, kendıme harcadıgım yok. Saçimi boyayaım dıyorum beyazlarım cogaldı. Bırde ona mı masraf yapcaksın bahanende hazır dıyo. Benım eşim cok enteresan, böyle oldukca ıncındıkce bende ondan sogumaya başladım. Onun kusurlarının hıcbırını yuzune vurmuyorum kırılmasın dıye, kırılmanın ne oldugunu ıyı bilirim cünkü. Ama onun bana saygısı kalmamıs sanırım. Beni hic bir yere götürdügü de yok, utanıyor sankı benden.

Var yaa o kocayı da görümceyi de paralarım ben.
Sen çok iyisin arkadaşım.
Bırak birikimi kocan düşünsün, kafası itliğe değil bunlara çalışmış olur..

Sen de kendine, üstüne, saçına doya doya harca sefan olsun!

Erkek milletine iyilik yaramaz görüldüğü üzere..

yapabilicegin en guzel sey ne biliyomusun: gez toz para harca kendine bak.
bursuru kiyafet al.

Kendin için degiş degişeceksen kararlı ol yapabileceğine inan Kilo ver saçlarını boyat oje sür vucut tipine göre giyin topuklu ayakkabılar al ama bunları o odun kocanı memnun etmek için yapma kendin için yap aynada gördügün senden memnun oluncaya kadar degiş kendine güven kimse mükemmel degil unutma bugün seni küçük gören insanlara sense aynı o gözle bak

Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.

Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
Böyle adamların elinden tüm parasını alıp kuaförde, alışverişte yiyip bitireceksin, nasil bakımlı olunurmuş görecek.

Sen ne kadar iyisin arkadaşım. Hala maaşını ev için saklıyormuşsun. Git çatır çatır ye o parayı. Kuaföre git. Giysiler al, spora yazıl. Ve sallama adamı evde. Al eline kitap oku karşısında. Oturup tv karşısında sıradan olma. Ya pijamaların bile özel olsun. :KK59: Ayy sinir oldum ya adama. :KK34: Noluyor be bu kadına desin.

Eşin annesi yada ablasının lafıyla sana sarmıyorsa bırak ne hali varsa görsünler. Sende onları arama.

Eşin bir daha başka kadınlar hakkında yorum yaparsa "Öyle kadınlar senin gibi adamlara sümüklü mendilini bile atmaz!" de bence. Sahiden atmazlar. Seni aşağılamaya kalkarsa "Dağına göre kar, ben sana fazlayım bile!" de. Ezdirme kendini.

Çok kızdım, bu ne ya?

Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.

Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
Ne kadar suredir evlisiniz?

Size düsüncelerini dengesiz bir bicimde aktarmis sakin üzülmeyin bakin kendinize süslenin püslenin siz kendi degerinizi bilmeseniz baskalari hic bilmez!

Buradakilerin gazına gelip geregndn fazla harbama yaparsanız daha buyuk sorunlar yaşama ihtimaliniz var,bunu unutmayın.

Görüntünüzde ne var anlamadım ? Neden dalga geçiyorlar?

Sakin kendini birakma uzulup aglama. Hirslan inadina cok bakimli ol, saglikli beslen sikir sikir ol. Bunu kendin icin yap onun icin degil. Onada asla yuz verme. Sanki umrunda degilmis gibi yap. Senin uzerine dustukce bu adam senden uzaklasicak. En iyisi yuz verme pesinde kossun.

biseyler basarmayi dene..cunku mutlak mutluluk basarida gizlidir...okula basla ise basla ne bileyim...biseyler basarirsan kendi degerini farkedersin..farkindaligin artar..

boyle adam ıcın bırıkım mı yapıyosun..yemişim evi...

yarın derhal kuafore gıt.sarısın delısı ıse sarıya ,esmer duskunu ıse koyu renge boya

gratıs yada watsons'a gıt kozmetıgı daya eve..fondoten allık simli vucut kremlerı falan.harıka da bır parfum al kendıne

ordan da loya magazası varsa kı uygun fıyatlı herseyı...once guzel sudyen takımları al...bi kaç çeşit

saten pıjama takımı evde gıyebılecegın sık kıyafetler all

ve artık dısarda gıymıyorsan sayet topuklu gıymeye basla....

oyle okuz kocaya boyle gamsızlık yap..

bı bok dıyemez calısıyosun ...

KIMIN PARASIYLA BANA HAVA ATIYOSUN DER GECERSIN

Valla arkadasim, bende diger arkadaslara kendine bakman anlaminda katiliyorum
Ama esin icin degil
Sakin davran bi yandan kendine bak

Benim etrafim beni begenir esimi begenmez ama esimde aynen senin esinin yaptiklarini yapti
Maalesef ki sevgi eksikligi seven erkekleri goruyorum cunku kiyas icin cok net belli oluyor
Benim esimde benle annesi gibi calistigi tum parayi eve harcayacagimi dusundugu icin evlenmis anladim artik
Birde bu adama ev hediye etme bence yarin bigun bosanirsaniz yarisi onun olacak sen yipranacaksin o havadan ev sahibi olacak
Ablasi ile de gorusme derim

Konularinizi hatirliyorum
Siz sevgiliyken de vardi bu tur problemler.
Bastan beri cok ezik durdunuz.
Simdi tepenize cikiyorlar.
Biraz bencil olmayi ogrenin.
Birakin ablasityla ne halt edicekse etsin.
Birakin sevgi dilenmeyi erkeklerden.
O kossun sonra pesinizden.

Uzun süre eşimi izlemeye aldım gözlemledim. İnsanların içinde yokmuşum gibi davranıyor. Dışarıda elele tutuştugumuzda cebine koyuyor.

Zaten depresyona girdim, kendimi iyice saldım. Sevildigimi hissedemiyorum. Kendimden nefret eder hale geldim :(

Afedersiniz cinselliktete sadece kendini düşünen biri. Kendimi köşeye atılmış kukla gibi hissediyorum.
Yine vucudum ve görüntüm hakkımda agır şeyler konuştu. Hiçbirşey olmamış gibi gülüyo ediyo. Eşimin beni sevdiginden şüpheliyim artık :KK61:

Back
X