• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni begenmiyor mu acaba? Bende mi sorun?

Evlenmeden once ciplak gormediyse evlendikten sonra begenmediyse evlenmeseymis demek sacma oluyor.
Sonucta gunumuzde kiyafetle butun kusurlar kapatiliyor.
Selulit, kucuk veya sarkik gogus, hafif gobek falan. Bir de killi veya puruzlu olma durumlari :KK53:
Benim ust bacaklarim cok kalin, uzun etek veya tunik - pantolon giydigimde belli olmuyor kalin oldugu.ve seluliti de bol.
Belim ince ve ust bedenim de ince. Hafif gobek mevcut, cok dar giymezsem veya tunik gomlek tarzi giyersem belli olmuyor.
Goguslerim buyuk ama sarkik. Toparlayici ile halloluyor.
Haliyle ben uygun giyindigimde fizigi hos bir bayan oluyorken, ciplak halimle kendimi hic begenmiyorum.
O sebeple diyorum begenmediyse evlenmeseydi ciplak gorenler icin soylenebilir. Ama ici her zaman disi gibi olmuyor. :KK53: esin bakim yapmani guzellesmeni istemesi normal, lakin asagilama haline donustuyse, o esinin karakteridir.
Boylesine de agzinla kus tutsan yaranamazsin.

Git bütün parasını estetikte ye o zaman çıtı çıkacak mı görürsün :KK53:
Sen ona kusur bul sonra gül dalga geç :KK53: baklava istiyorum hani nerde de:KK53:

Esin için bakim yap diyenlere anlayamıyorum yahu ben kendim için bakım yaparım istemessemde yapmam beni ben olduğum için sevmeli es namzeti
Aman iyki aldatmadan adam sinyal verdi diye düşünmekte garip geliyor beğenmiyorsa kapı orda.hele çocukta yokki.gorumce bile senin fiziginle dalga geçebiliyorsa pençelerini çıkarma vakti gelmişte geciyor;)

Arkadaslar bakımsız degülüm aslına bakarsanız, temızlıgıme özen gösterıyorum, Kıtap okurum bol bol, calısıyorumda ayrıca. Sadece boyum kısa bacaklarım ınce ve kalcam genıs yanı orantısızlık var. Aslına bakarsanız, kılomda var ama kendımı motıve edemıyorum zayıflamaya.Yanı tırnaklarıma bakmıyorum evet ama hergün fon cekmem, yada hep oje falan surmem, ama hafıf makyajlı olmaya özen gösteririm. Ama böyle kadınlıgımı gösterir derecede giyinmiyorum genelde spor gıyıyorum. Topuklu gıymem.Saclarım uzun boya yok, sıkıcıyım biraz sanki, yani havalı falan degilim, ondan olabilir mi? Bana sana etek yakısmıyor dıyor, gıydım kac kez, bacaklarım ince ve kalcam genis oldugu için, kac kere spor yap bacakların kalınlassında bıraz orantın olsun dedigi olmustur.

Eski konularina baktim, eşin dunya guzeli de olsan kulp takacak sana o kesin. Ama senin dr kilo problemin var önce bunu çöz, eşin icin degil kendin icin, sen kendini kilolu buldugun surece eşin de kilonla ugrasmaya devam edecek, kilinla tuyunle ugrasiyorsa lazere basla, her gun fonunu eksik etme, manikursuz ojesiz dolasma ve sakın sakın su asamada hamile kalma.
bu arada caktirmadan eşini elestirmeye basla, cunku cok pohpohlamissin, o simdi kendini dunya yakisiklisi goruyor, illa ki kusurları vardir, mesela lazere basla, "kirilma ama sen de mi gelsen (artik neresinde varsa omuz/sirt/gogus) tuylerin hos durmuyor" de. Ya da benimle sen dr diyet yap yaglanmaya basladin de, hem elestirilmenin aci verici oldugunu hem de kendisinin de kusursuz olmadigini gorsun.

Kilolı musunuz onı merak ettim bende.
Siz de onun beğeneceği şekilde giyinin evlendiniz diye kendinizi bıraktıysanız toparlanın bi

Senle evlenirken hic gormedimi seni ?
Hayret birsey bu erkekler ne kadar gerizekali olabiliyor ya.
Peki madem sana kendine bak felan diyo , sende guzel bir alisveris yap ustunu basini degistir .
Kuafore git surekli , genel bakimini yap..

bakalim ozaman ne bahane bulucak begenmemek icin..

Ama ne yaparsam yapayım kocamı memnun edemiyorum. O kadar ic gıcıklayıcı camasırım var ama bende özgüven bırakmadı ki giyineyim.

1.58 boya 59 kiloyum

Peki dediklerinizi uygulamaya başlarsam sizce güven problemımı de aşmış olurmuyum?

Bana senin psikolojin dahi normal degil diyor. Artık ona o kadar fevrileştim ki kendimi tutmakta zorlanıyorum.

Kendimize bakmiyoruz bazen kizlar. Ben annem ve babamin vefatindan snra hic bakmadim kendime evden cikmadim kilo aldim sac bas tipin kayiyor haliyle ben bile bakinca kendime bu ne diyorum. Kendimi kotu mu hissediyorum sacimi kestiriyorum boyatiyorum renk renk ojeler rujlar vs. Yuruyus yap bol bol kilo ya da orantisizlik olsa bile cekici olan cok kadin var valla. Kendin icin yap baskasi icin degil. Degisiklik yap kendinde biraz ;) sen kendini farkli guzel cekici hissettigin zaman disardanda oyle gorunuyorsun zaten canim. Arkadasin biri cok pohpohlamissin sende ona kusurlarini soyle filan demis cok begendim cok dogru. Sen kendinde degisiklik yap kendine hayran birak sonra sen ona yetersizmis gibi hissettir kaybetmw korkusunu anlasin

Peki dediklerinizi uygulamaya başlarsam sizce güven problemımı de aşmış olurmuyum?

Guven kisiye gore degisir bence. Benim kendime saygim vardir isim varsa kendime bakiyorsam guzel hissedebiliyorsam kendimi guvenim yerimde olur. Sen nasil iyi hissedersin kendini mesela?

Öylebir raddeye geldim ki bana neyin iyi gelebilecegi bile bilemiyorum. Sanki öylesine günü kurtarma amacıyla baskaları için yaşıyormusum gibime geliyor.

Bunu. Altinda kalmamalisin hirs yap güven kendine begenmeseydi evlenmezdi zaten farkli ol yaninda eski sevgilisinden bahsedebilecek cesareti verme komseye ezdirme kendini bi kadin guzel olmassa bile özgüveni onu bi adim öne atar ilgi ceker

Ablasının sürekli eski sevgililerden konu açması dengesizce. Belki de sırf seni sinirlendirmek için yapıyor.

Oyuna gelme derim

İyide bu insanlar neden böyle davranıyor? Madem istemiyorlardı başından söyleseydiler, bende bayılmıyorum böyle sorunlar yasamaya. Huzur ararken mutsuzum şimdi. Sebepleri ne olabilir?

İyide bu insanlar neden böyle davranıyor? Madem istemiyorlardı başından söyleseydiler, bende bayılmıyorum böyle sorunlar yasamaya. Huzur ararken mutsuzum şimdi. Sebepleri ne olabilir?

Uzulmenizi istemem ama ne dusunuyorsam onu yazicam , diger konulariniza da baktim.

Bu herifin ablasi bir cins , kilolusun diye laf sokusturan ezik, garip bir tip. Gorusmeyin.

Daha da kotusu bence bu adamin sizi begenmemesindeki neden sizi gercekten sevmemesi ya da sorunlu olmasi. Insan asik olduguna 100 kg bile olsa acitacak bir sey soyleyemez, ici elvermez. Benim sevdigime bakarken icim titriyor, sizinki eziyor, vuruyor, kiriyor, dokuyor. Evliliginiz hic saglam degil, cocuk yapmayin.

Ote yandan madem sevmiyormus, begenmiyormus niye evlenmis ben de bunu cozemedim. Nisanliyken de cok zayif degilmissiniz anladigim kadariyla, sizi o zaman da begenmiyorsa niye evlenmis bunu cozemedim.

Esiniz bana cok itici geldi. Sizin cok hos bir hanim oldugunuzu hissettim, boyle ozguveninizi baltalamaya ne hakki var ? Herkes mi manken ? Mutlu evliligi olan kadinlarin hepsi mi zayif ? birakin llah askina, bu isin tiple, kiloyla alakasi yok siz de biliyorsunuz. O kadar ezilmissiniz ki, eziklik psikolojisi akiyor yazdiklarinizdan.

Kirmizi don giy, kendine daha cok bak yazmislar ya, hepsini gecin bence, hepsi bosa kurek cekmek cunku ne yaparsaniz yapin bu adama siz yaranamazsiniz. Sizi sevmeyen, hunharca kiran doken birine yarandirmak icin zaman hicbir efor sarfetmeyin bence.

Sorunuzun cevabi, sizde bir sorun yok ama esiniz normal degil, sorunlu. Sizin de psikolojinizi bozmuslar abi-kardes el ele verip.

Bence siz bu adamla konusun, derdin ne kardesim diyin bir. Bir daha begenmedigini soylerse, acik, net sekilde, Derdin nedir ? diyin. Evlenirken de fizigimi biliyordun, simdi neden sorun cikariyorsun diyin. Cevabi da 1. agizdan ogrenmis olursunuz. Neden oyle dedi, neden boyle yaptiyla bir sonuca varamazsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.

Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
Çocuk yapma bence şimdi bunları söyleyen adam hamileyken kilo aldın vs konuşmalar yapar git spor.salonuna biraz bakımlı ol bakalım bey Efendinin tepkisi ne olacak erkekleri hiç anlamıyorum önce evlenir sonra beğenmez ler

Her şeyin iyi tarafından bakmayı öğren canım benim eşim bana böyle dese İnan bana öyle bir hırslanırım ki öncelikle kilomu veririm alışverişe çıkarım onu utandırrım bu söylediklerinden ayrıca sizde biraz konuşun susmayın bu kadar her şeyi geç görümcenizin eşinizin eski kız arkadaşlarından sizin yanınızda bahsetmesi nedemek yahu pes rezil ederim onu vallahi :KK12:

Back
X