• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni begenmiyor mu acaba? Bende mi sorun?

Eski konunu okudum da şimdi, eşin bir konuda haklı, azıcık kendine saygın olsun ezdirme kendini, kaybetmekten de korkma böylesini kaybetsen nolucak. Çek restini düzelmiyor mu bas k.çına tekmeyi. Sen böyle oyuncak olmayı kabul edersen kendine reva görürsen daha başına neler gelir neler aldatılırsın da. Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor deveye diken demişler. Bu kadar alttan alma senin ki iyi niyet değil eziklik çok sert oldu kusura bakma. Ezik kadını da hiç bi erkek sevmez. Önce tavrını değiştir tipinden önce. Ne çirkin kadınlar kocalarını parmağında oynatıyor herşey güzellik tip değil dik durmayı bilicen. Kendine saygı göstericen önce kendini sevicen.

Dogustan burnum biraz egrı, görümcem ay kız ne güzel burunlarımız var hepimizin hahahaha diye kahkahyı patlattı ve yüzüme bakarak güldü. Dümdüz kurkusuz burunlarımız var dedi ve hep alay etti. Ama görenler beni gerçekten begenir ama kendime güvenımı yıyıp bıtırdıler sankı. Ego sorunlarımı var anlamadım kı?

Çekiciliğinde en önemli faktörlerinden biri de özgüven olduğunu düşünüyorum.Siz önce kendinize olan güveni geri getirin.Boşverin şu an o bunu demiş bu şunu demişi.Kendinize sorun nasıl bir fiziğim olmalı kendimi iyi hissetmem için ve nasıl bir insan olmak istiyorum.Ondan sonra bu ideale gidecek yolları araştırın.Spor,eğitim,kişisel gelişim kendinizde neyi eksik görüyorsanız onu tamamlamaya çalışın.Sonra da sesiniz çıksın evet ben bunu istiyorum, hayır ben bunu istemiyorum diye net bir şekilde ne düşündüğünüzü ifade edebilecek düzeye gelirsiniz.

iyilik yaramıyorsa napayım? Diger türlüsüde bana ters geliyor sanki. Gercekten iyilik bittimi :(

Eski konunu okudum da şimdi, eşin bir konuda haklı, azıcık kendine saygın olsun ezdirme kendini, kaybetmekten de korkma böylesini kaybetsen nolucak. Çek restini düzelmiyor mu bas k.çına tekmeyi. Sen böyle oyuncak olmayı kabul edersen kendine reva görürsen daha başına neler gelir neler aldatılırsın da. Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor deveye diken demişler. Bu kadar alttan alma senin ki iyi niyet değil eziklik çok sert oldu kusura bakma. Ezik kadını da hiç bi erkek sevmez. Önce tavrını değiştir tipinden önce. Ne çirkin kadınlar kocalarını parmağında oynatıyor herşey güzellik tip değil dik durmayı bilicen. Kendine saygı göstericen önce kendini sevicen.

Gercekten kendımı kaybettım sankı. Sanki hep baskalarına yasıyormusum hıssıyatı var içimde, herseye takat oldum, huzurluda degülüm artık. Kendıme nasıl saygımı kazanayım?

Gercekten gururum kırıldı kendime güvenim gelmedi gercekten. Tekrar ünıversiteye yazılmak istedim istemedi. Ailenin hepsi böyle yanlarında kendimi ezik hissediyorum artık gercekten. Kendime güvenim sıfır. İs, ev isi yemek su bu derken zaman akıp gidiyor. Kafayı sıyırmak üzereyim bana sanki bunları bilerek yapıyor beni daha fazla ezmek için. Napayim kızlar önerilerineze ıhtıyacım var. Evlilik ne zormus :KK43:

Ben evli degilim pek bilemem belki ama bildigim tek sey sen kendini ezdirdikce onlar ezmeye devam edicekler. Sen sustukca onlar seni kucumsemeye devam edicekler.

Bence esinin ailesini onemseme once esini onemse. Esin icin spor yap sacinin rengini modelini degistir maddi durumun iyiyse kalici makyaj falan yaptir mesela degilse hergun kendine azicik bir ev makyaji yap. Seksi camasirlar falan giy (bunu teyzemden duymustum) kitaplar oku ogren ogrendikce bunu ona goster. Manikur pedikur yap kendine...

Sen kendine deger ver gerisi gelir. Sen onemlisin ve degerlisin. Esin bile olsa insanlarin sacma egolarinin seni alt etmesine izin veremezsin vermemelisin...

Eski konuları bilmiyorum bakmadım. Eşiniz ne tür bir öküz bilemeyeceğim.
Ama şunu unutmayın, bakımsız, kendine güvensiz, kompleksli bir insan (kadın demiyorum) her zaman karşı cins için çekiciliğini yitirmeye mahkumdur.

Ablasının nerelerine bakip incelediyse artık. Onun fiziği müsait diyor:KK57: sen de bu densiz kocana tabi çocuk yapma. Ayrıca o dediğin için değil kendin için dikkat et kendine. Yaşın daha çok genç

Maasım oldugu halde, ev için kenara atmak ıcın bırıktıyorum, kendıme harcadıgım yok. Saçimi boyayaım dıyorum beyazlarım cogaldı. Bırde ona mı masraf yapcaksın bahanende hazır dıyo. Benım eşim cok enteresan, böyle oldukca ıncındıkce bende ondan sogumaya başladım. Onun kusurlarının hıcbırını yuzune vurmuyorum kırılmasın dıye, kırılmanın ne oldugunu ıyı bilirim cünkü. Ama onun bana saygısı kalmamıs sanırım. Beni hic bir yere götürdügü de yok, utanıyor sankı benden.

Bende söylüyorum, neden başkasıyla evlenmedin madem daha güzelleri var, görüntü inemlı degıl benim ıcın kişilik önemli diyor. Ama bakıyorda.

Şu sizi beğenmeyen eşinizin tipini merak ettim. Yeni evlisininiz galiba görmeden mi evlendi ki. Sizi uyarmış ama söyle ol böyle ol diye. Sizde gezin spor yapın tüm dolabı yenileyin. Ablasının da ağzının payını verin. Çok sinir oldummm

Dogustan burnum biraz egrı, görümcem ay kız ne güzel burunlarımız var hepimizin hahahaha diye kahkahyı patlattı ve yüzüme bakarak güldü. Dümdüz kurkusuz burunlarımız var dedi ve hep alay etti. Ama görenler beni gerçekten begenir ama kendime güvenımı yıyıp bıtırdıler sankı. Ego sorunlarımı var anlamadım kı?
Yazik......iyilik falan değil sizin bu haliniz saflık yani kusura bakmayin daha neler yazarim arkadasim olsaniz.

Siz her şeye boyun egince mutlu olunacagini mi sandiniz? Şimdiye kadar yaptiklariniz sizi mutlu etti mi? Demek ki böyle yapinca olmuyormuş degil mi? Siz kendinize değer vermezseniz hic kimse değer vermez. Böyle üstünuze basar geçer bir de döner gülerler.

Hepsi kendi egolarini sizin ustunuzden tatmin etmeye calisiyor siz de bir köşeye sinip agliyorsunuz. Size öyle Dediklerin de "evet abla burunlariniz harika ama sizin de su kusurunuz var napacaksin herkeste var bir hata" diyip siz patlatacaksiniz kahkahayi.

Annesi sizdeyken burnundan getirip Eşiniz eve gelince " aman annem canim annem" diye ayni onun yaptigi gibi yapacaksiniz rolu. Eşine de istemiyorsa kapiyi göstereceksin. Bak bakalim muma dönüyorlar mi dönmüyorlar mi.. Resmen özgüveninizi kaybetmiş ezilmissinz

Gercekten kendımı kaybettım sankı. Sanki hep baskalarına yasıyormusum hıssıyatı var içimde, herseye takat oldum, huzurluda degülüm artık. Kendıme nasıl saygımı kazanayım?

Restini çek ben böyle şeylere gelemem herkes haddini yerini bilsin de eşine, yok bildirmiyorsa eşine kapıyı göster. İnan şu haliyle eşin kaybetmekten korkulacak bir tip değil.Şu yaşadıklarından sadece birini yaşasam kafayı yerdim heralde sen iyi dayanmışın. Bi kere o görümce ve kaynanayla alakayı kes. Sen hizmetçi misin az yesinlerde hizmetçi tutsunlar kendilerine. Eşin de annemi istemiyorsun derse evet istemiyorum işine gelirse de çünkü haketmişler. Dik dur eğilme. Ha defolur giderse de gitsin eşin. Valla böyle konularda ezilen tarafa daha çok kızmaya başladım artık izin verdikleri için.

uzulerek soyluyorum ki esiniz icin cekiciliginizi yitirmek uzeresiniz bence. Ama esiniz sizi uyarmis buna sevinin ve kendinize bakin. Uyarmayip direkt baskalariyla da olabilirdi.

Kendinize bakin mutlu olun inanin duzelicek hersey
Yapmayın Allah aşkına şimdi uyardı diye her şeyi yapma hakkına sahip mi bu adam? Yeni evliymiş konu sahibi. Ne kadar değişmiş olabilir ki evlendikten sonra?hiç haklılığı yok bana göre. Terbiyesizin teki.

eski iş yerimde bir hatun vardı eşinin ona ilgisi kalmamıştı size benzer şeyler yaşamıştı her gün gittikçe kötüye gitti eşi başka kadınlara bakmaya başladı.ağladı üzüldü sonra yeter dedi ve değişim başladı önce saç rengini ve şeklini giyimini değiştirdi evet hala iyi değildi ama eşiyle konuşurken çok mutluyum ben süperim mükemmelim havası yarattı ingilizce kursuna yazıldı zamanla evet içinde bir yerlerde hala korkuyordu kırgındı ama öyle bir oyun onadı ki sonunda eşini kendine tekrar aşık etti.taktik istemişsiniz belki yararı olur önce kendine güven kendinden emin gözler biraz değişim biraz oyun.kadınlar zekidir.haydi başlayın

Yapmayın Allah aşkına şimdi uyardı diye her şeyi yapma hakkına sahip mi bu adam? Yeni evliymiş konu sahibi. Ne kadar değişmiş olabilir ki evlendikten sonra?hiç haklılığı yok bana göre. Terbiyesizin teki.

Yok canim katiyen uyarmasi onu hakli yapmaz. asla ve asla affi olan bir tavir degil ki bence bencilce dengesizce... konuyu ilk basta tam okumamistim sonra duzelttim dusuncelerimi yazdiklarimi.

Ben hani ne guzel uyarmis esinizle yakinmissiniz manasinda soylemistim ama adam o niyetle soylememis gayet asagilamak maksatli demis bence de cok terbiyesiz

kendinize bakın ve ondan uzaklaşın umursamayın. Dedikleri çok onur kırıcı cidden. Ona sormak zorunda değilsiniz kendiniz için bişey yaparken eğer çalışıyorsanız.

bunları okurken hep dedim ki inşallah bayanın maddi gücü yerindedir yani çalışıyordur... pek çıkaramadım ama çalıştığınızı...

bazı arkadaşlara katılıyorum ve eğer çalışmıyorsanız da onun cebini biraz yakın hesap sormaya kalkınca da senin için yapıyorum hayatım deyin... ve herşey karşılıklı o çok mu kusursuz illa ki vardır onun fizik olarak hoşlanmadığın ve değişmesini umduğun yönü/huyu..

mesela yavaş yavaş toplanmaya başlayan göbeği...
işten geldikten sonra yıkamadığı ayakları...
ağzını şapırdatarak yemek yemesi... vs vs..

yani diyeceğim o ki boyna sana laf sokacağına onun da kendine bakmasını rica et...!!!

Back
X